Vi lär oss av dåtiden för att bygga upp en bättre framtid

vädret kan ta sig, min sista lediga dag på denna " helg " och då ska det banne mig regna!. Men dagen är inte förstörd för det!. Upp till sthlm med Andersson, Söderqvist och Jonsson för att kolla någon skön rulle på Sergel!. ja detta blir första gången på 8 år vi alla umgås samtidigt! Var tar tiden vägen!. -Vi lär oss av dåtiden för att bygga upp en bättre framtid

to the roots!

Äntligen Helg! . Nu ska man bara chilla, och vila upp sig så när väl lördagen är här så ska jag ge 120 % av mig själv för nu är siktet inställt på fulländning!.
Idag så stack man ner till st:ragnhildsgåren och hälsade på mina tjejor, var kul å få se deras ansikten och ta en gemensam fika, det är något jag saknar på det nya jobbet. Den tiden man får med sitt arbetesgäng, där man bara sitter å chillar för fulla muggar av kaffe, med en kaka i handen!. Ja där man får tagga ner och bara vara människa!. ÅÅÅ såna stunder är guld värda , har ja nu insett, ta vara på dessa små guldkorn! det är dem som förgyller vardagen! :).

Mörka salong

Men jag måste bryta dessa band, för att kunna leva mitt liv i frid, Och du ska inte få störas av mig något mera nu, du har hittat din , den som gör så att du orkar vidare, den som fyller dig med glädje och kärlek, Jag kommer att bli en åskådare, dags att jag tar hittar min plats i denna mörka salong och ser detta mästerliga skådespel i sin fulla glans.
- Rickard

....

Vissa Människor vill bara se världen brinna!

Live My Life

Nu efter 4 dagar på det nya jobbet så börjar man kunna en del, höhö men ja har en lång väg å gå tills allt sitter. Men när det väl gör det , då köttar man järnet !.
Idag är det trots allt Söndag , skönt å få vila och bara andas, har varit i kyrkan å träffat det härliga folket , tjockade precis i mig en hel pizza och 2 avsnitt av southpark har man också lyckats ta sig igenom!.
tittar ut genom fönstret och ja det regnar, nu är hösten på ingång, längtar bara tills när löven skiftar färg så att det blir mer variation ,med tanke på den allmäna gröna färgen som naturen ger oss för tillfället.

Freedom Is Me

 
Senaste bilden :HAr ingen titel än men det lär komma!.
 Använde mig av blyerts samt kol. Stompen gjorde sitt vanliga jobb med skuggorna och ja blev kanon nöjd med denna teckning, fast man ser att vissa saker och ting kunde ha gjorts annorlunda men det är bara å ta till sig och tänka på det tills nästa gång !.

Jag kan inte slösa mer av min tid, så nu stannar vi upp.

ja nu när man jobbar bara 50% så glider verkligen dagarna iväg, det finns både positiva och negativa sidor med det. Ja till att börja med så kan man aldrig starta upp något större projekt på jobbet för när du väl har kommit in i flowet så kollar man på klockan å den visar hemgång. Sen har vi ju den positiva delen att ja får mer tid till annat som att starta upp nya projekt ( teckna, måla), träffa folk och självklart fokusera på framtiden. Men va lätt man kan bli rastlös om man inte har något inplanerat! XD.
Nu är det Fredag , kebabtallriken är i magen och sen blir det träning för fulla muggar och nu är det första gången på 1 hel månad som ja ska lyfta skrot igen! . HÖHö undra man har förbättrats inom något spec område ?, ska bli intressant å se ;).

Snart gör jag en laglig U-sväng!

Träningen går framåt!. Nu har man köttat på med bara kroppsvikten som redskap under snart 1 månads tid och man börjar se resultat inte bara att man märker att styrkan har ökat utan att musklerna syns mer, så efter detta pass så blir det tillbaka till å lyfta skrot , men under bara 1 månads tid , se går vi tillbaka till det första igen .

jobbar på som en Gnu och hösten är ju trots allt på insprång så att ha ett jobb som ger en tak över huvudet är guld värt! Man ska vara glad över det lilla man har och ta vara på det :).
Over and out!

RSS 2.0