Grattis bästa lillasyster på din dag!!!!<3 :D


oavsett väder så tar vi oss ut endå på nya vägar

Tog en behaglig färd ut till Alphyddan igår på cykel med Oscar som sällskap, vi köttade på bra, tog oss bara lite över timman.Bra väder hela vägen men när vi väl anlände så var man helt täckt i lera (Y). Brännbollen var kanon som vanligt nu imorgon så beger man sig ut igen för nu är det dags för konfaungarna å gå" Kristirundtur " , undehållande å skrämma dem ?, alltid! höhö!:

JAg skyller på vädret!

japp det var vädrets fel! . var en snabbis till min läkare, kändes så mkt bättre när man var ute i den friska luften . Så det är bara å ut å gå för min del nu!

Grattis till Alicia på sin Födelsedag!!


Lever i en värld så kall, ruttnar bort, ett skal som saknar själ.

Första dagen på jobbet och med 5 h sömn i ryggsäcken gör det inte enkelt men ja får skylla mig själv , var trots allt ute i skogen och pangade till elva tiden. men ja. Jag hoppas att det är vädret som gör mig nere, har annars varit väldigt uppe och glad dem senaste dagarna men nu .. ja..Energin är lixom slut/borta, orkar inte vara glad.. skumt nog. Ska detta inlägg lösa mina problem? näe , kanske lite pytte mini, men det är inte lösningen på problemet och vissa dar är man bara nere och likgiltig fast det påminner mer om en depriation .
Aja det går över som allt annat.
 
Detta är min hållplats just nu , hoppar på nästa buss så man slipper stå själv vid en busskur där alla fönster är sönder slagna samt regnet som öser ner och tynger ner mitt huvud. PÅ bussen finns det värme, och folk som lyser upp ens värld. Lever i en värld så kall, ruttnar bort, ett skal som saknar själ.

Lev livet, ta vara på livet. Vad har du bråttom för? Oroa dig inte för fel saker. Facebooka inte bort ditt liv.-

 
 
Arikeln:
http://www.dn.se/livsstil/reportage/jag-vet-att-jag-ska-do-men-inte-exakt-nar
 
Jag läste nyss en gripande Artikel på DN om en kvinna med en dödlig sjukdom som har blivit en vanlig sådan genom åren, Cancer. Vi föds och vi dör det är helt naturligt, men det vi glömmer att vi inte tar vara på det som är idag, vi puttar saker å ting framåt. Den där resan kan vi ta nästa år , men tänk om det inte finns något "nästa år"  .
 
Ibland så tror vi att vi är helt odödliga men faktist så är vi väldigt sköra till kroppen det är ett under att vi har kommit så långt i utvecklingen och att vi inte har dött ut. Djuren fick alla dem coola grejerna som snabbhet, nattseende, styrka, gällar osv, men vi klarade oss endå med vårat huvud, så länge vi kan tänka klart så kan vi fortsätta å kämpa å kämpa , fast kroppen lider av den hemska smärta å utmatthet så kan vi alltid ge mer.
 
Kämpa in i det sista, jag tror att när man ligger där på dödsbädden så ger man allt för att vara kvar men tillslut så kommer du till en viss punkt där du finner att nu är det dags , då somnar man in . Men du gav allt så vem var det som vann , du lr döden?. Med rätt inställning så klarar vi allt tom övervinna våra hjärnspöken . För denna kvinna kommer inte ge upp som många innan henne.
Människan är bara rädd för det okända och det hon inte förstår; När vi befinner oss så nära kanten mellan liv och död, då har man funnit en slags acceptans med det som kommer å hända att man bara låter det komma, men ja gav allt! och jag ångrar inget. 
 
slutcitat ;  Lev livet, ta vara på livet. Vad har du bråttom för? Oroa dig inte för fel saker. Facebooka inte bort ditt liv.-Elisabeth

Ville bara skriva av mig lite.

Ett mirakel är när det omöjliga lyckas bli möjligt.

Se när jag stampar fram och rensar väg framför mig, den vägen jag skall gå är bred och livlig samt full av äventyr!.
 Vi skapar våra liv efter dem förutsättningarna vi har, men vi är fullt kapapla till att göra en hel omvändning och falla ner i en mörk avgrund men det är inte det vi vill utan där är det en plats som känns "trygg" men bara för stunden!.
Glöm inte bort att se uppåt och kolla mot det ljus som verkar vara för starkt för dina ögon, men efter en tid så anpassar dem sig efter det och då börjar du å klättra, det är svårt och tungt, hur ska man göra?. Allt är svårt i början men det är bara början , det andra kommer med tiden och det kallas erfatenhet. Men om du inte kan sätta det i praktiken , har då det du har lärt dig varit till ingen nytta?. Nej! . Ditt liv har bara börjat!. Klättra högt , res på hakan , sträck dig uppåt och se med dina nya ögon!. se vart detta har tagit dig , till en plats av nya möjligheter . lev i ljuset, dansa runt på den gula ängen med vinden i håret, låt vinden leda dig framåt som ditt hjärta redan har gjort. Se ditt liv som ett äventyr , ge allt och när du ser tillbaka så ångrar du dig?. NEJ! . För du lever inte i dåtiden utan här och nu i framtiden men vart hade du varit om du inte hade upplevt det från dåtiden?. Just den tiden formar våran framtid, det är dem människorna, sveken, lögnerna, kärleken, kompisarna som gjorde oss till dem vi är idag , så att vi ska glömma det som har varit ? nej för det som har varit spelar stor roll i vart vi har hamnat idag! och vilka vi har blivit så se tillbaka och på något vis så tacka dem i tanken . Så vad är du redo att göra för att göra ditt liv ljusare och starkare. Så varför faller vi ? jo för att vi skall lära oss att stå igen.

När bladen skiftar färg kommer ja å skifta perspektiv.




[Alphyddan året 09! ]
vad som komma skall, ja hur ser min höst ut ? Just nu så har man ett jobb men sen i augusti så försvinner det så nu börjar jakten på något nytt och fräsht!. Ska se om man kan få in en fot i serverings yrket , springa runt med mat på tallrikar högt upp i luften balanserandes på en hand. Eller kötta på mer inom städyrket. Eller vänta !
Man borde må göra en hel omvändning och välja något som jag aldrig har gjort förut bara för att man vågar! Ja frågorna är många men endå så känner jag mig trygg, just nu i denna sits. Är det konstigt lr vet jag bara att det kommer att lösa sig, Ja jag är en opitmist!. Lev nu!.


Första doppet! avklarat med stoltheten i behåll





Gårdagen bjöd på en tripp till Malmsjön med Danne och hans polare Alex, vattnet var något kallt men det stoppade inte oss från att göra iaf för min del så blev det mitt första dopp för året!. Stannade kvar i vattnet i dryga 20 min men det räckte för solen var nästan konstant i molnet å gömde sig -.- . Men efetr någon timma av kastandet med frisbee och en hel del springa ut i sjön för att hämta den så var det dags å röra sig hemåt på cyklarna! :). Så nu är det värsta över, nu kan det bara bli varmare å skönare i vattnet! :D.

 

Snövit och EM!!!!

Snow white!.

Hennes röda läppar som blod, och vars svarta hår likt korpars vingar och en styrka av en ros som trotsar vinterns köld!.

I gårdagens sköna och underbara väder så tog man sig upp till sthlm med Alicia och såg Snowhite and the huntsmen. Filmen visades i den stora salen med balkong våningar, man såg sig runt och mer än halva salen var tom på folk, filmen är populär men hur många går på bio klockan tre på dagen?. JA inte så många iaf men det var lika bra !. Då slapp man alla pratglada människor, så där satt man och njöt utav en klockren film . OM ni tar er tiden och ser den så kommer ni finna att dem sju små dvärgarna är helt klockrena i allt dem gör / säger.
Där finns humor, action, spänning och kärlek som trollbinder! .  

Ja och kvällen fortsatte hos Fredde med Rebecca och Frida och vi kollade på när Sverige gjorde en ja vad ska man säga en dålig match, inget anfall , var alla dem  offenciva stjärnorna rädda för bollen?. Lite av en paradox där . Men nu hoppas jag att dem har lärt sig så att denna " uppvärmnings" match inte görs om!. Så kötta på hårt nu mot Frankrike och England!.

Tjjjaaaa En vecka av Höst













Denna vecka ja! Nu är det ytterligare en vecka som har dragit iväg men shit vad man har fått njuta iaf under dem få dagarna vi hade sol och värme. Alla dem som sprang sthlm maran ska all creed ! I hela 4 grader i regn och rusk köttade dem flesta under 2 -5 H .Det bästa som finns inom träningsväg är att springa och speciellt när det regnar men så kallt och i dem förhållanden, näe du överstår jag!. Men ja veckan började bra med ledighet på Måndagen och då passade man på att se Elinas Klass teaterföreställlning på Kulturskolan och ja hon har allt talang! Man såg direkt vilka som kommer gå långt om dem får en bra miljö å Växa å gro i! . Önskar all lycka till er!.
Men tisdagen så drog man upp till sthlm med jobbet för att äta ute på resturang och gå på ett allt nice museeum waow säger jag bara . Kvinnan som bode där emd sin man mot slutet av 1800 talet, både helt själva på hela 2200 m3 med hela 40 rum och det var det första bostaden i sverige med El, vilka dukningar med servetter och alla dessa antika möbler . shit dem hade allt pengar men dem valde å lägga det på ett hus som skulle sedan doneras till den svenska staten för att visa omvärlden alla dessa fina ting genom historien. :). Resten av VEckan gick åt att jobba och chilla med glass , film, träning ! fuck yeah!.


RSS 2.0