Måndag-Tisdag

Träningen igår ; sprang 5 km ( 30 min) ist för mina vanliga 2,5 en helt underbar runda och kroppen klarade av det hela med glans, jag ville fortsätta men jag måste tänka på min kropp. Jag är inte stålman ännu ;).

Men dagen bjöd också på ett trevligt besök till min far där jag stannade i hela 6 h . Vi snckade om allt mellan himmel och jord och det kändes bra det för jag har haft så mkt att bära på och det var bara tvunget att komma ut. Men va bra man känner sig efteråt men det har inte löst själva "problemet" men det är bara at ge Världen tid så kommer det också att bli bra i slutändan ( hoppas det iaf).

Idag dårå, var på Arbetsförmedlingen, det gick kanon , ska på återbesök nästa vecka för en kort utvärdering :).
Shoppade på stan .
Och nu iväg ner för att Träffa Stampi :)

BRB

Le Träning

Idag tog man sig ut till spåret på Gröndal, jag kände redan innan att detta kommer inte gå så bra. Hade inte ätit tillräckligt och inte sovit så bra heller, men jag testade .
Redan de första meterna kände jag hur segt det gick. Men jag tog mig runt hela rundan på 2.7 km och tiden blev 14 minuter, något jag är mindre nöjd över.
Nu i framtiden så ska jag springa mer intervaller och träna mer ben när det kommer till styrketräning, sedan ska jag lägga till fler km . målet är att kunna springa 2 km på 9 min och 30 sec. Önska mig lycka till! .

Men det fick också bli träning för överkroppen:

Chins 4 st, 8 st, 6 st
Militärpress 3*12
Armhävningar 10 st
Armgång

Och som avslut fick det bli en vinglade cykeltur hem! :)


Igår var det födelsekalas, Älsklingen fyllde år<3





Så ett stort grattis till Henne, hela 18 år nu! :D

Snabba reflexer

Dagen:

Ner på stan, köpa present, lämna över en hund till polisen - den var allt söt!. Väl hemma middag och nu över till Emilia <3.


Träning FTW

Gårdagens träning.

Fokuset låg på Överkroppen , värmde upp med situps och tåhävningar för att sedan lägga till mer vikter på stången, ökade från 12 kg- 20 kg mer lr mindre, nu är det bara att kötta, ska klara av att göra 30 reps på militärpressen , med 30 kg, för att klara av brandmänens standarn :D

Tåhävningar 50

Brazilian crunches 50 st
Situps 50 st

stången 22 kg
Militärpress 12*2
Omvända curles 12*2
Stång mot hakan 12*2
Armhävningar 25 st
Chins 10 st

Sammanfattning av veckan!

Nu ska jag inte gå fler gånger till tandläkaren med hål i käften. Under 3 månader nu så har jag varit hos tandläkarn hela 5 gånger.. Skamligt . Men nu är jag iaf hel och ren, och så ska det förbli! .

ja gårdagen , där hände det inte så mkt, tog en promenix med Nette vi hamnade på någon skola där vi tog en skön paus vid deras gungor och självklart så gungade vi ! :D.

Nu är det dags att dra iväg till B-skolan och träffa grabben Danne så man får röra på dököttet något mer :).

Måndags:
Tog en Kvällsrunda på Gröndal, sprang mina 2,5 km på hela 14 minuter, det tog 2 minuter extra än vad det brukar göra men det gjorde mig inget för i backarna så kände jag mig mkt starkare så en utveckling är på väg. sedan var det mörk så man var lite orlig för alla dessa gropar som fanns till både höger och vänster o.O.

Fyspasset
6*2 chin up
2*2 chins
Militärpress : 12*3

Tisdag: Tog ett benpass med stången, sedan ett corepass.

12*3 Benlyft stången (17 kg )
12*4 Benlyft
50 st tåhävningar
Situps 50
Rygglyft 50
Sedan en till övning som jag inte vet vad den heter :P 12*3

Tack och hej leverpastej

VEckans Citat



Älska varandra eller dö //- Morrie


Ingen rubrik

WOOT WOOT! ut och jobba om 1h och 30 min!

fastnar med foten på hindret faller nära 1,5 m mot marken men klarar sig- Hehhe där var det allt nära !

Gårdagen : Emilia kom och väckte mig runt halv tre på dagen, väldigt oväntat men det tackar man inte nej :D<3.
träffade Danne och fick träna sig lite , gött gött :D.

Idag: Vakna till och göra sig i ordning och serdan för att ta sig till Kyrkans Ungdom :).

Jappeli jappeli :D

I want You! // uncle sam

GÅrdagen: körde ett intervallpass vid gröndal, yay för uppförsbackar! :D Tog också en promenix med Emilia genom området :).

Dagen : Drog upp till HEron med Robin för att se captian America, bra början 80 %, sjönk något i mitten av filmen till 50 & och höll sig på en stadig linje tills de sista 15 minuterna så höjdes det upp cirka 20 % För att sedan på slutet droppa 40 % och hamna på 30.. Ja men annars så var den bra ...hhee :).

Och i nu läget så är klockan 21:54 och jag ska bara ta det chill och vänta in jobbet (Y).

En utekväll!

Utgång ikväll, polare som har fyllt år och det skall firas! :D

Hej så länge!

säsongens första KU avklarat [x]

Säsongens första KU avklarad [x]
Sov till halv tre idag , helt underbart men inget regn.. men det fick jag igår natt när ajg gick tidningarna, när jag går i ett villområde så börjar det spöregna och jag gcik i bara t-shirt, svinkallt ble det, men allt upphörde när jag kom till lägenhetsområdet, men min lycka fick vara kortvarig pga när jag kom sedan till ett ytterligar villaområde så kom regnet igen.. ironin är helt underbar. Men efter några timmar sömn så mådde man gensat bättre!.
Ku ja, det var helt underbart, länge sedan det kändes som Ku men idag gjorde det allt!, sång, skratt och nya ansikten och en speciell energi omslöt mig, helt underbart!:) Nu är det bara 30 minuter kvar tills jag ska gå med tidningarna , bäst att byta om och stoppa något i magen , herrå!


Åska och regn<3

Att vakna upp till åska och ösregn det måste vara bland det bästa som finns! så mysigt att ligga kvar i sängen och bara dra sig :). Men nu väl uppe och det sköna vädret har avtagit så ska man ta tag i världens problem aka mitt rum, städa ,skura och slänga ting , woohoo!

Hejsvejs så länge


Träning 8/8

NU ska man skriva något vettigt också, jo i måndags så sprang man på gröndal men det gick skit, 2,7 km på 20 minuter!.... och jag gick också... helt otroligt. så går det när man äter för mkt socker och fett under helgen, nyttigt liv med mer frukt och grönsaker samt bra mat är något jag kommer att föredra i fortsättningen, ska aldrig mer springa så lite på så lång tid, Nu är det dags att ta sig i kragen och kämpa sig upp.
Men fyspasset gick bättre.
6 chins
4 chins med handflatorna bort från mig, fokus låg på ryggen.
Armgång
 benlyft med stocken 12*2

Allt som allt gick på 1 h!

Men det kan bara bli bättre nu fram över!


BLA `BLA

Gårdagen bjöd på en tripp till Max emd Robin Nilsson, länge sedan man åt där sist, men gott var det! :) resan fortsatte till Alphyddan för att hjälpa ledarna med uppenbarelsevandringen och å va kul vi hade, folk kan verkligen inte hålla tyst när det behövs XD. jaja men kvällen avlutades i andaktshuset med konfagänget,ledare och ku:are, En skön dag som bjöd mest på skratt och glädje, näe men nu är det dags att dra över till Emilia! :)


Alphyddan

I förrgår så var man på den älskade platsen Alphyddan, där vi träffade de flesta från ku och en del föräldrar. Sara från min skola ( Hagaberg) var där , hennes dotter skulle döpas så man fick uppleva ett dop också (Y). Men efer det mordförsöket så blev det fika , stellans bröd in my <3. När vi alla hade tjockat upp oss så var det dags för brännboll!!!!, Inga frivarv för min del men en rejäl vurpa lickades jag med iaf! :).
Andakten var allt mysig, bara sitta där i det gamla hönshuset och lysa på när alla lovsjunger, så nice.
Men det blev fika igen!!! Där vi pratade om konfa gruppen 08 och lite annat, gamla minnen kom fram igen . Glädjen och kärleken spred sig i rummet och omfamnade alla i rummet, just där och under dem få minuterna så blev vi något mer tajtare med varandra :). Men allt kul har sitt slut , klockan började bli mkt och detblev dags att bege sig av, men detta var allt en topen kväll, värt att minnas! <3


Återfunnen Moppe och en skön runda på gröndal

En ny månad med nya tag, ja tiden går allt framåt och jag vet inte vad jag tycker om det. Söka jobb är något som har blivit en vardaglig tanke. I slutet av augusti slutar jag med tidningarna ocn äventyret fortsätter, jag ska nog ta å njuta av denna resa för man vet aldrig vart man hamnar lr vad som man kan tänka sig stöta på, får helt enkelt vänta och se :).


Ja gårdagen beståd av att vakna hyggligt till halv två för att göra sig iordning och att ta sig ned till banken, men jag vända lika fort som jag kom in, det var allt för mkt folk och att det skulle bli min tur , skulle jag nog få vänta en evighet, med ett besviket humör gick jag med snabba steg mot bussen för att ta mig hem. Väl hemma så var det bara att ta och städa huset helt själv, ingen som precis vill göra eller är kappabel till att hjälpa mig när Henry och mor inte är i stan.. Aja ingen oväntat från mina bröders sida precis. Men tiden gick och det började bli dags för middag.
När det var över så tog jag mig förbi till Emilia en snabbis men det blev ingen lång vistelse för vissa jobbar på dagarna och sover på nätterna, något som jag inte begriper mig på :P. Men det var ändå lika bra för ja behövde endå träna, så cykel i högsta hugg mot gröndal för att springa spåret och köra ett lätt fyspass efteråt.

( snodde tillbaka Dannes moppe, träffade sara och tog en skön runda på gröndal)

rundan på 12 minuter, 2,7 km

Träning

Gårdagens träning:

2,7 km på 12 minuter

Armhävningar 10*2

Chins 2*2

Veckans citat



Glöm inte bort vart du står för då kommer du gå vilse i dig själv//- Rickard


RSS 2.0