Hejdå!

Hejdå Folket nu drar jag till Uppsala över nyår med KU! hare så bra på nyår ni ! :D


Träning

Träning idag.

Tåhävningar 50*2
Benlyft 20* 2
Benlyft med stång 5* 2
Situps: 50 st
H 50
V 50
Rygglyft 40
omvända curles 18+ 7
Militärpress 10 * 2
japp så såg det ut idag :)

PK i snön o.O

Igår var det träning i snön, med Danne. ja snön gör det inte så enkelt för oss pk:are men vi fick tagga ner på tempot och köra lite lugnare helt enklet, och ja jag bailade, inte lätt när man missbedömmer avstånd. Jag skulle göra en 360 över en mur och ja klarade det, sen så kom det till rollen och snön var inte så hårt packad så jag slog runt i stället och gled minst 3 meter innan jag stannade hehe man lär sig så länge man lever hehe:D. Men vi var ute i 2 h och körde men efter det och att kläderna hade blivit helt blöta så var det dags att gå in :).

Hej så länge! :D

Julafton+Gummibåt = Awesome!

Ja Julafton bjöd på allt och lite till!.
Vaknade upp hemma för att sedan göra sig i ordning för att åka iväg med familjen till Henrys föräldrar där vi träffade hela hans släkt, människor hade åkt enda från Finland för att få fira med släkten sin :D . Jag blev som barn på nytt så fort en utav smågrabbarna där fick LEGO i julklapp!!! :D hehe lite bygga fick man allt:D.
Sedan bar det av med en jästmage hem och vila ett tag. Men efter några timmar så drog man över till Emilia där vi bytte klappar, därefter var det att byta kläder ist:O jo för vi skulle ut i backen och åka men Pulka , Gummibåt och plastkasse :D. Vi fick sällskap utav , Cissi, johnny, Alex och nette , ja det var allt en kanon dag ! :D

Hej så länge!


Freerun


Detta är inte Parkour utan Freerun, men jag ville bara visa denna för er för hans kroppskontroll är helt insane ! titta och njut! :)

http://www.youtube.com/watch?v=cNvJy0zoXOY&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-4-HM





Pk

 "Var stark för att vara användbar"- Parkour

Bilden säger allt



slängde ihop något snabbt , Så god jul på er alla ! :)


Julkänsla?

lussekatter, det bakade jag och Emilia igår och det blev fail, dem var krispiga på utsidan och degiga på insidan, plus att degen inte hade jäst.. tummen upp för oss men men nästa gång så kommer det att gå bättre :).
Så idag har man inte gjort så mkt mer än att suttit vid datorn och segat och sen så blev det lite träning också hehe:)
Och imorgon är det Julafton och jag har ingen julkänsla :(. aja det kommer nog att ordna sig :):)

Hej så länge! :)

Kvällsmacka !

Igår så träffade man Nette på kvällen vi hade det skit soligt hemma hos henne med hennes söta kattungar  :D sen så bjöds det på Julmust och en kvällsmacka (Y) kanon kul ! lr det var gott iaf :D.
Idag så blev det en promenad till Ica Maxi med syskonen, Alex och Emilia vi köpte mat samt en julgran hehe men shit va kallt det var :O. Väl hemma så blev det att slänga sig på soffan och tare lugnt framför tv´n :).
Ja nu så är det bara att slösurfa och hoppas på att det kommer upp något roligt å göra , aja får se vad som händer :).

Hej så länge! :P

Transport styrelsen

Fixad och klar för stan, julklapps shopping det blir idag.

Hej så länge! :D


Träning.

träningen bjöd på detta:

Tåhävningar 2* 50
Situps 50 st
Benlyft 20 st
Rygglyft 40 st
Armhävningar 30 st
Omvända Curles 25 st

(Y) :D

Snö upp till Knäna! :O

Idag vaknade jag upp vid elva så sjukt nice!!!! Första dagen på lovet så härligt! :).
Var ute på en löprunda , jag sprang 1km på 8 minuter (Y) än så länge så går det bra men det är allt svårt att andas i kylan , det kommer säkert ge med sig om några veckor :).

Det hela började med att gå i rasktakt i 2 minuter sen så blev mina gångsteg till löparsteg sen så var jag iväg. jag varijerade mellan att springa på plogad mark och oplogad, den oplogade var allt jobbig iaf när det är snö uipp till knäna men men skönt var det iaf!:). 
Sen när jag hade kmmit hem blev det situps och efter det en skön dusch! :)

Nu ska jag vila och ta igen mig innan jag drar över till Emilia :).

Hej så länge! :)

Snöbollskrig!!

Söndag!

Lördagen bjöds på Shopping nere på stan men det var bara Emilia som köpte saker som skor tex :P.
Därefter så drog vi ver till hennes kusin Matias för grabben fyllde hela 18-år så gratis till honom ! :D.
 
Och idag Söndag var det ett besök i kyrkan där man träffade alla trevliga människor , och på hem vägen så blev det ett snöbollskrig med JOhnny, Cornelia och Ylva, jag och min bror var i lag så ..ja ni kan nog gissa vilka som blev blötast ;D. Nu är det bara att dra sig över till Emilia! :D

Hej så länge.

ps. IMorgon så kommer det upp om träningen, ska nämligen ta och springa! ja sen så får vi se vad mer dagen bjuder på ! :D ds

Så nu Får du allt gå i mina fotspår.

Ja ni igår så var det allt ett stort äventyr jag var med om! .

Bussen kom inte till centralen så jag fick gå till skolan i det härliga vädret hehe, väl där så blev det musik, sång och gå mat dock så kändes det som att stressade med allt . Nu gör vi det här fort så vi slipper det. Aja men jag skulle ta mig iväg till Kyrkan för att hämta biljetterna till Uppsalas nyårsläger och då kom inte bussen heller så jag fick gå till Hovsjö i 5 cm djup snö längs motorvägen ! och när jag inte trodde att det kunde bli värre så kom plogen och slängde upp all slaska från vägen upp på trottoaren så det blev genast jobbigare att gå. tankarna flyger att nu kan det inte bli värre!.
vägen tar aldrig slut!.
Längst bort  mot vägen så ser jag en svart prick som närmar sig.
Tillslut så ser ajg att det är en man i 50 års ålder och vi har allt valt en dålig dag att ta en lång promenad på!.
vi korsar varandras vägar och när vi precis är brevid varandra så säger han.
- Så nu Får du allt gå i mina fotspår.
jag svarade.
- Och du i mina.
Det gjorde min kväll att få höra dem orden jag blev så glad ,och det var allt en hjälp från ovan !
Därefter så blev det allt mkt lättare att gå, det tog mig 40 minuter att ta mig från Östertälje Till hovsjö :). Väl där så var det typ att vända i dörren och ta sig hem för att byta om för att sedan ta sig ner till Flamman och dansa röven av mig med polarna! ;D måste göras om! :D

Tjocka upp sig!

Hetsig dag!
Nu träning och göra sig iordning för middagen med skolan, julmiddag! :D jag ska allt tjocka upp mig där:D, sedan ku.. Och därefter ut med polarna !! :D awesome!. och sen hem till den varma sängen ! :D.

Hej så länge!

Snart lov!!

Idag Onsdag! waow nu börjar jag allt känna mer och mer att lovet snart är här, stressen i skolan är helt borta , inget å göra på lektionerna (Y) :) och sen så somnade jag i soffan och sov i 40 minuter XD shit :D.
AAA och imorgon är det julmiddag med Skolan och efter det är de utgång för gänget ;D Word! :).

Juste att teckna katter är inte det lättaste o.O men något ska jag allt ta och fixa ihop ! :)
Så har ni också mkt i skolan nu lr är allt över? :P.

aja nu ska jag fortssätta med mitt slösurfande och sovaa lite :D.
Hej så länge!!!

träning

Träningen idag:

Upphop 50 st.
tåhävningar 100 st
situps 50 st
H 50 st
V 50 st
Armhävningar 30 st
Rygglyft 40 st
Benböj 20 på vardera
Stången omvända curles 30 st

så såg det ut imorse, hej så länge! :)

Djupt

Sitter och kollar bilder på katter för att få lite insperation till "gullig ninja katt" hehhe lite roligt iaf att min klasskompis tecknade en katt här om dagen i skolan till min andra klasskompis och den var allt nice :).
Så skönt att allt emd skolan är över nu iaf det som innehåller läxor! så nu är det bara att glida igenom de sista dagarna nu, sen så har man ju avslutning på fredag, nice :).  Näe nu ska jag forstätta med mitt, bilder kommer senare i veckan! :).


Hej så länge

Ray william johnson

http://www.youtube.com/watch?v=-vDT6DRJafw&feature=player_embedded



Klockren! :D

"En gullig ninja katt "

Här sitter man sista dagen med sitt paper, waow säger jag bara det är svårt. Men det är bara att bita i det sura gräset och göra klart skiten! :D.
Jag har haft sån ångest över denna uppgift men jag tror dock att jag har gjort det större än vad det är, men sån är jag :P. Så jullov snart, har ni köpt alla era julklappar till familjen och vänner än? jag har inte ens börjat! lol, men det får bli lite köp nu iveckan, så man också får det överstökat :).
Juste jag skulle börja på ett nytt alster!" En gullig ninja katt " är det som jag fick gå på! , hum en utmaning men jag ska nog fixa det :D.
Hej så länge! ps träning imorgon ds :D.


Eden lake och Case 39.

Eden lake: Handlar om ett par i england som bestäm,mer sig för att ta sig ut till ett stenbriott där de ska spendera sin helg på, men området ska byggas om till bostäder så de det går ett stängsel runt hela området, men de hittar en väg in. Hittar en fin sandstrand slår upp sitt tält och sedan bara vara för att njuta, Men då kommer ett gäng ungdomar som gör deras vardag lite svårare. Det går så långt att det blir vi mot dem, vilka kommer att överleva och vilka ska dö. Nu är det upp till de paret att försöka överleva.
kanon film tycker jag personligen ! en av de bättre filmerna från England, den håller samma anda som Harry brown.


 
case 39. En kvinna jobbar för socialstyrelsen och hon får in ett fall om en liten flicka som blir dåligt behandlad av sina föräldrar, man märker ganska fort att det är något fel på föräldrarna och då vill denna kvinna hjälpa denna lilla flicka så gott hon kan. Men allt stämmer inte, vem är det som är monstret i filmen?. titta å se!



Dessa två filmer blev det idag med Alicia! ,gissa vem som satt och skrek mot skärmen hela tiden och viftade med händerna  :D jo jag :D.

Nu så är det bara att komma igång med min paper! jag får bara ångest genom att tänka på den, och värre blir det när jag försöker att skriva hehe , jippi -.- :).

Aja måste få något gjort ikväll iaf! så hej så länge! :)

Du är..

Nu är bilden klar , för jag kommer inte på så mkt mer som jag kan göra med den . Säg gärna vad ni tycker om den  skulle vara skönt med lite konstruktivkretik!. ja händer är inte min starka sida och det var jobbigt ibörjan med tanke på att jag inte har tecknat på länge, men jag lärde mig en del på vägen vilket alltid uppskattas! (Y).

Ps. det står: " Du är inte ensam, Även när det ser som mörkast ut. Så kommer ljuset att hitta dig! ".


The Social Network (Y)

Fredag ännu en gång, så efterlängtad du har varit! ja idag så vet jag faktist inte vad jag ska göra, hum det får nog bli film , om inte Emilia kommer :). Juste film ja, jag såg precis klart på The social network, en bra film , men den hoppar mkt fram och tillbaka i nutid och dåtid, och dens öppning scen var inte heller den bästa, Men annrs så har jag inte så mkt mer att klaga på, och om jag går in mer på filmen så lär jag säga en aning för mkt om det som händer, aja, se den iaf!.





ps, träningen igår,

situps 50
H 50
V50
Armhävningar 30 st.
Rygglyft 50
Tåhävningar 50*2.
Upphopp 30 st.

enkelt och bra!

ha en bra kväll ! :D

En bit på vägen

En bit på vägen nu, Handen längst ner var en sån pain in the ass att rita!!!, men nu börjar det likna något :O. Nu ska jag bara finslipa det sista och skriva in en text i det vänstra hörnet nedest. ja hej så länge!


Luther

Idag, skola, kan inte den bara va över! lovet känns så lockande!!!. 
Idag på Religionen så såg vi Filmen Luther, Martin Luther, han som spikade upp sin lista på en kyrkodörr och sa att det som den tyska " regeringen" gjorde med Kristendomen var fel, de sålde skuldbrev, och om du betlar en liten peng så kan din nyss avlidna släkting få slippa skärselden om du ber" Fader vår "på varje trappsteg på denna trappa!, sjuka saker människor kan komma på, och med en religion till hands som  de utnjyttade.
Men för övrigt så var det en kanon film se den !.
ja juste man blev intervjuvad idag av Emma från A2, Angående min tro, hehe det var allt roligt, så mkt å säga men dock så komplicerat saker och ting kan bli när man inte kan formelera sig rätt XD.

Aja imorgon en ny dag med nya möjligheter och svårigheter. träning, springa runt på stan, sedan KU.

Hej så länge!

Händer

Satt och tänkte , hum, och kände nu är det dags att ta tag i tecknandet igen, Så detta blev resultatet, ritade av mina händer.
Detta är ett pågående projekt och så att säga , det är inte klart än.


Reflection

Look at me
You may think you see
Who I really am
But you’ll never know me
Every day, is as if I play apart
Now I see
If I wear a mask
I can fool the world
But I can not fool
My heart

hoppeli!

Träning idag.

Situps 50 st
H 50 st
V 50 st
Armhävningar 30 st
Rygglyft 40 st
Curles med skivstången 25 st
tåhävningar 50*2
upphopp 40 st.
 
Dagens pass :)

På äventyr med Söder och INTE(r) SPORT :D

I söndags så vr det äventyr med Söder, Donken, vandring på stan, försvann upp till västergård, där vi vandrade på 17-berget, " jag vet vart det finns vikingagravar! " sa söder. " vi går dit" :D. Efter 15 minuter vandring i djup snö i skogen i Geneta så hittade vi skylten som beskrev platsen och gravarna fann vi , det tog sin tid men sen så :D.

En kanon dag! :D




Skapa

Jag vill skapa, var kreativ!!! Teckna kanske :O ; det skulle vara kul att skapa något ntt alster men jag vet inte vad , hum. :) Men något med snön iaf, lite jul kanske man kan slänga in , lr om jag känner mig rätt så kommer det att bli raka motsatsen ;D.

hej så länge


wide awake

Another place and time, without a great divide
And we could be flying deadly high
I’ll sell my soul to dream you wide awake
Another place and time, without a warning sign
And we could be dying angels high
I’ll sell my soul to dream you wide awake
I’ll dream you, I’ll dream you, I’ll dream you wide awake

DEvil o.o :D

Torsdag! , träning var det allt på schemat, sedan blev det KU ! :):)
Fredag!, Drog iväg med konfagruppen till Heron och såg filmen Devil, åh den var så awesome! kolla den !.
Shit vad det snöade i Fredags -.-.
Vi topg busssen mot HEron , jag , Alicia, Andréa, Linnea,Elina sedan kom Danny och möte oss på Heron hehe.  Tacos ftw!, men en big tasty hade varit bättre enligt mig ;).
Lördag, Ingen innebandy:(, men jag tränade lite annat, tog ett varv runt boda, 1 km, tog mig 8 minuter, sedan ett styrkepass (Y) :). i´m back baby! B-)
Sönadg idag dårå, gick upp 06:45 för att Emilia skulle iväg och jobba så då var det bara dags för mig att röra mig hemåt ! :). Idag så får vi se vad som händer , hoppas på något skojigt iaf! :).

Hej så länge på er! :)

Etik och Moral!!!

Denna text var min läxa i Etik och Moral, här kommer några frågor och svar om Vänskap, förlåtelse, och om vad som är rätt och fel. Och hur man hadlar i svåra situationer, detta är mina egna tankar och reflektioner.

,vad bestämmer om en handling är rättvis eller orättvis?.

Sitt samvete. Genom sin uppfostran så får man en uppfattning om vad som är rätt eller fel, Men jag tror också att det sitter djupt inom oss hurt vi fattar visa beslut, en del känns mer fel än andra och tvärtom.

Gå på magkänsla.
Om vi känner att en handling är orättvis så känner vi att något känns fel.
Medkänsla.
Medlidande.

 Kan man alltid lita på sitt samvete?.

Åå den var allt svår den, Får allt se vad jag kommer fram till nu .
Jag ser så att man alltid ska följa sin magkänsla för då oftast så blir det rätt, och det är nog samma sak som med sitt samvete. Vi har fått det pga en orsak att ana fara att göra svåra val, Det hjälper oss helt enkelt i svåra situationer där vi inte har möjligheten att direkt välja hur vi ska agera just då.

Men om man väljer fel, att det man valde inte blev som man ville, ska man då sluta känna efter och börja bli mer spontan i sitt tänkande?, Näe alla har vi fel någon gång det är bara att leva med det. Vi kan inte alltid göra saker och ting så att det blir rätt varje gång för hur skulle vi annars veta hur vi gör fel, och genom detta fel så lär vi oss att göra rätt, och hur vi inte ska göra till nästa gång.

Vissa gånger har jag själv känt att jag ska följa mitt samvete men då har jag gjort tvärtemot istället pga vissa omständigheter, jag gick emot det som jag kände då, det var något som jag borde ha gjort men valde att göra något annat pga det fanns något som stoppade det. (jobbigt skrivet).

Jag tror att alltid i slutändan så ska man gå efter magkänslan om man är osäkert för i värsta fall så kan det bli fel.

Samvetet är något som vi har fått , och det är till för att hjälpa/skydda oss i svåra situationer som vi möter i vardagen, för ibland så måste man känna djupt nere i sig själv för att veta vilket det nästa steg ska bli ilivet.

. vad innebär det egentligen att förlåta någon för något han/hon gjort fel?.

Det lilla ordet förlåt som sägs så ofta men igentligen så menar man inte det man säger. Vi tar det ordet för givet . styrkan i det ordet är borta, men när vi verkligen menar det så betonar vi det ordet hårdare, för att verkligen visa att vi har handlat fel. Så ska man i framtiden lyssna extra noga när något uttrycker ordet Förlåt ?, Nej vi måste ta till oss detta och tänka på vad detta lilla ord betyder, och när vi säger det så ska vi verkligen mena det, för detta lilla ord betyder så mycket i det stora om vi ska fortsätta framåt, eller stanna kvar där vi är.

 

Att man strycker ett streck över det som har hänt och då bestämmer man sig för att gå vidare, " Tiden läker alla sår men ärren består ".

Det finns en väg att gå för att komma tillbacka till det som var, och att denna smala och ibland ganska snåriga väg ofta börjar med ett enkelt ord.
Det enklaste och samtidigt kanske det svåraste ordet som finns.
Ordet förlåt.

, Finns det saker som inte kan förlåtas? motivera!.

Allt går att förlåtas men det ligger hos individen om hur långt man vill gå för att förlåta någon.

Så om jag har blivit sviken så skulle jag gäran förlåta min vänn för sitt svek , men om detta händer allt oftare, fler gånger , och han inte ändrar på sitt beteende då finns det inget att göra längre än att bryta kontaketn tills personen i fråga är redo för att förändra sig.

kan man förlåta en mördare för ett mord på sina föräldrar, syskon, släkting eller en vän, bekant?. Det är en tuff fråga för jag har aldrig varit i någon sån situation själv, och genom att säga jo det skulle jag göra, han skulle jag förlåta, så måste ajg vara en idiot som påpekar något sånt.

Det är för overkligt för mig, att det skulle hända mig, så nej jag har ingen aning .

. Hur kan man leva med/bli av med en skuld man känner över något man själv gjort fel?.

 Men om man har sårat någon, ja, man kan först prata med personen man har sårat och förklara sig om varför man handlade på det sättet. Sen sen ångrar man sig säkert för där står du med din skuld, väntar på att få den inbetald, bara att få höra ordet förlåt det är det enda du vill höra, kommer du att få hennes/ hans förlåtelse?. Om du verkligen ångrar din "onda" handling så kommer du att göra det som krävs för att bli förlåten.

Om personen behöver tid till att tänka, då väntar du, om han behöver avstånd, så tar du det, om han behöver prata om det, så lyssnar du. bara genom det så bevisar du att du ångrar din handling. Om du får detta förlåt så har du lärt dig något till nästa gång. Det är vänskap.

Ibland så gör vi fel. " Det hände en sak men det löser sig "

 vad är allra viktigast när det gäller hur man ska leva sitt liv?.Som kristen , be en bön .

Lev ditt liv så när du är gammal, så ska du inte ha ångrat något.

Lev ditt liv till fullo, ta vara på alla stunder du får med familj, vänner , kollegor mfl.

Gräv inte ner dig för mkt i dina problem, "Nya dagar innebär nya möjligheter"

Ta inget för givet , för en dag så kan allt vara borta,

"Det hände en sak, men det löser sig"


ibland så lämnar jag mitt hjärta helt öppet, för dig.

Snart är det adgs att ta på sig ytterkläderna och palla sig till skolan ! Isdag religion på schemat , får se vad vi ska snacka om, vi börjar nämligen på en ny kategori idag:O.
PLugg idag, gitarren ska allt fram, blev inget lir igår ,  *slår mig själv på handen *.
sen då? ja vad har världen att bjuda på? Får se om något dyker upp :).

Ge mig något nytt ,
något som jag förstår,
skäms på dig,
för evigt din.


RSS 2.0