[R]evolution

Gårdagen! Innebandyn gick inte bra, man var inte helt mee i hvuvudet, kan vara för att man har käkat så dåligt nu under en längre tid..
Men jag tog mig hem i god tid för att hinna duscha och ta en långsam och trevlig middag med Ylva och Johnny, Lé Pizza .
Sedan bar det av till Heron Med Alicia för att kolla PA3 men den var slutsåld så vi tog och såg Apornas Planet [R]evolution, klart en sevärd film, effekterna var klockrena och storyn lika så!!:)
Var hemma till klockan 01:45, hatar verkligen att ta mig hem från Heron , men va kul vi hade det iaf!!!! :D


Fredagkveeelll

Denna dag: Att skriva cv är inte det roligaste men något som man lär sig under tiden man sitter där och kliar sig i huvudet fundersamt är att man lär känna sig själv. Vilka är en styrkor och svagheter och vad är det som definerar mig som person. En intressant eftermiddag och kväll.

Sen så laddade jag upp med Popcorn , Choklad och cola nam nam!. Men hade man något sällskap? nej inte denna helg heller.. Inte kul att vara ensam har man märkt, men alla tycker kanske inte som jag lr?.


20-21/10


Gårdagens träning: uppvärming , tåhävningar, Brazilian Crunches, knäböj. lyft med 2 kg.


Situps, crunches med stav.


Dagens:

Brazilian crunches , tåhävningar m.m

Stången 11kg

Militärpress: 3*12

Curles: 3*12

Stång Mot Hakan: 3*12


Träningen har blivit lidande pga att mina tankar ligger någon annanstans för tillfället...



Mörk Onsdag



Varför faller vi, jo för att vi ska lära oss att resa oss igen.


Dagens träning

-



Chips och cola samt choklad


-


Oväntade Möten :)

WOOT WOOT, skola! plugg! FTW! :). Efter det så tog jag mig till banken och skrev ut vikitga papper som soc vill ha, så nu borde dem var glada på mig :). Träffade Dessan på klaffbron och tog ett snabbt snack innan det var dags att röra sig till Emma! :) för att vandra vidare till WILLYS och storhandla, det slutade md att vi tog en Kaffe och tjockade i oss kakor! :).
Väl Hemma var det bara att kasta i maten och ta sig ut till spåret där man får oväntat möte av Theno, Emilias Morbror :).

Nu så sitter man här med tunga ögonlock och sängen ropar allt efter mig ! :).

Natti natt folket!


Nya möten med gamla minnen :)

Igår: Träffade en barndomsvän, vi har inte hängt med varandra på 3-4 år och nu när vi sågs igår så kändes det som att det var förra veckan vi var nere på arbetsförmedlingen och skrev in oss för första gången :D.
 Vi snackade om allt mellan himmel och jord, för att checka av vad vi har haft för oss dem senaste åren :). Vi tog också en tripp till Storgatans Kebab för en lunch och sedan åka hem till mig för att jäsa i soffan! :D. % timmar flög iväg i ett svep och waow va kul vi hade det! :).
-

Innebandymatch var man också på, men jag spelade inte pga, knät, vågade inte pga att man fick höra att våra motståndare skulle vara rätt så råa. Better to be safe than sorry :).

-

Nu iväg i denna kyla för att plugga :)


Tripp Till Stockholm!

Igår vart det Innebandy för hela slanten , kul var det allt, trött? nepp jag tog ett fyspass direkt efter, trött efter det? nepp hehe :).
Kvällen bjöd också på en ressa upp til stockholm Med Elina och Alicia, mkt trevligt må ja säga <3 :).

Däckade trevligt hemma vid ett tiden , underbart :)


Födelsedag, ftw!!!!!!1111one

Då fyllde man allt år igår! .

Hann knappt vakna upp så stod johnny och blåste såpbubblor över mig, hehe vilken bror man har! <3
Men Syster kom hit från Stockholm och vi ställde oss vid spisen och lagade tacos , fast hon är rätt så duktig på att ta över så jag gjorde inte så mkt mer än att skära grönsakerna men men :).
 Vi tjockade i oss maten och till efterrätt så hade vi " cissi" bakat en kladdkaka, till det serverades, grädde , hallon sås , kakor samt kaffe. För att sedan dö något hela familjen i soffan och kolla på Idol :). Mot kvällen så drog jag över till bästa Emma för att ta en promenad i detta kalla väder, tydligen så var det nollgradigt vid tolv :O. Tills slut så hamnade vi hemma hos henne med Ett varsitt stort varmt glas oboy! Kom hem runt 03:00 , däckade direkt! :D
-
Fick också en hel del sms, samtal och fb-inlägg, tack för den fina uppvakningen allihopa!!!<3
En allt bra födelsedag!


MArdrömmar | -The one who runs away, lives to fight another day

Idag så vakande jag upp ur en mardröm, och tankarna flyger runt än. Ni vet såna här problem man kan ha i vardagen och man bara går runt och ältar och ältar, man finner inget riktigt bra svar för att man vill både behålla kakan och äta den, lr kasta den.. Men att ens "problem" inte stannar i ens vakna tillstånd utan att det ska följa med en in i ens drömvärld också.

JAg kan inte bestämma mig om det är bra lr dåligt att det både uppkommer i mina drömmar som i mitt vakna tillstånd. För när man drömmer så bearbetar hjärnan  det vi har upplevt under dagen och ibland så krockar det med andra händelser vi tidigare har upplevt, så att det man har drömt makes no sense.
Men om man kan finna en röd tråd i det hela då kan man se vart denna dröm kommer ifrån, och i dessa "drömmar" så kanske man hittar ett svar som man inte skulle ha gjort när man var vaken pga att man är så lättpåverkad och komplex när det gäller att hitta en lösning på problemet. Så genom att vi drömmer så kanske vi hittar en så kallad genväg till den lösning  vi söker. Så är vi mer konkreta när vi drömmer lr gör vi bara det svårare än vad vi tror, när vi är vakna?.

För när saker och ting når ens drömmar så tror jag at det har gått för långt, alltså att det har blivit en mardröm. För vi kan inte ignorera ett " problem " hur länge som helst, utan för lr senare så måste vi ta tag i det och se vart det tar oss. 

The one who runs away, lives to fight another day


The Onsdag

Onsdag :

Idag så lär det bli en hel del som händer, va skönt! . Med tanke på igår så behöver jag komma ut i samhället och träffa människor! så ja vad står på dagens agenda?.

Plugga, träna med Danne vid fyra , och ta en promenix ikväll med någon villig männska :).






Träningen igår blev inte av så den får tas igen idag ist :

Uppvärmning i 10 minuter: Brazilian crunches, Situps, Tåhävningar, Benböj med en vikt på 1kg.

Fokus ligger på: Överkroppen.

Stången: 11 KG

Militärpress: 3*12

Skivstångs Curles: 3*12

Stång Mot Hakan 3*12


Ett Hjärta av Guld

Solen skiner , löven skifftar färg från grön till gul,röd och brun, Hösten som ger oss en tydlig syn på att naturen håller på att förändras, kylan tränger sig in via mina otätade fönster, och det känns bra .



Efter gårdagens bravader så är jag ännu mer sugen på att träna och med tanke på det underbara vädret vi har så vill jag bara ut i spåret och springa luften ur mig! :). Men näe jag måste vila :P. Så idag blir det att plugga och klinga med gitarren och ja det lär hända mer ting som jag inte kan säga nu men men ;P.


HAre bra ni!


8.1 km på 40 min

8.1 km på 40 minuter , SÅ awesome, nu vet jag att milen på timman är inga problem!:). Men det är dags att vila benen denna vecka pga, innebandyträning i lördags samt match i söndags och idag sprang man, så nu får benen vila upp sig :). Men jag satte det hela på precis 40 minuter som jag ville, kanon ! . Nu hoppas ajg bara på att resten utav träningen kommer att gå vägen! nästa pass och det är imorgon: Styrketräning : överkropp!

Vi höres!


Första gången på 2 år.

Innebandymatch med KU, det var första gången på 2 år seadn ajg satte min fot på den planen och kämpade med Laget, och det var hur kul som helst fast att det tunga tempot tog en hel del på krafterna och våra motståndare hade allt ett snabbt -stabilt spel, som var svårt att hänge med i. Tyvärr så torskade vi med 1- någonting, slutade räkna när  motståndarna hade gjort 6 mål. Men lagandan var med och Hästen-Lorena lyckades sätta bollen i motståndarens nät och då blev det jubel i hela salen!. DEn oerfarna Målisen Adam kämpade in i det sista , bra jobbat av honom!!. Och min egna insats, ja jag måste lära mig vart jag ska vara på planen hehe.


Lé Filmkväll

Har precis kommit hem från en filmkväll hos Stampi en klockren kväll med musik, film och mkt tjockis ätande från våran sida. Samt en hel del lek med Katten <3. Nu har john blund kastat sin sand runt mina ögon allt, så nästa anhalt- Sängen ! :)


Träning

uppvärming i 10 minuter, tåhävningar, utafall, rygglyft, situps.

stången 11 kg

Benböj 3*12

Militärpress  3*12

Omvända curles 3*12

Stång mot hakan 3*12

det tog emot något mot slutet men det vara bara att bita ihop :)


Diamonds 4 tears

Hennes tårar flyter tyst ner från kinden.
Torkar bort dessa diamanter med ärmen.
Hur krossar man ett hjärta av guld.
varför offrar vi våra själar.
När ska dem vandra med kärleken tillsammans?



Fallen Angel



Nu får den vara klar! blev inte som jag hade tänkt mig men det får räcka för den här gången . " Fallen Angel "


Kanelbullensdag och 6,5 km

Kanelbullensdag, var det idag lr igår, iaf så firades den med både en stor bulle igår och en ännu större idag, nom nom. Så nu får det bli ännu mer spring för min del, måste bränna det som jag har stoppat i mig. btw så tog jag och sprang igår, 40 minuter och sträckan blev något runt 6.5 km, ska få in en mil under timman så det är bara att kötta på nu så , kommer man vara snygg och snärt till Våren nästa år :).  ( käkade också ett helt paket med OREAOS igår ). aja nu , säng!

.........!

Denna dag!!!! För i Helvete!!!!!! Nu ger jag upp!!!!!!

Att hjälpa och att stjälpa.

Att hjälpa andra männsikor kan ibland vara knepigt, iaf när man tror att man gör rätt men i slutändan så visar det att man har gjort helt fel från hela första början. " Att man stjälper mer än hjälper ". Så nu kommer man in på det där om hur mkt man ska ge , ska man vara som den svenska normen och bara ge " lagom " mycket hjälp?. Eller ska man överdrösa männsikan i kärlek och värme, eller kommer hon/ han att komma till mig av egen vilja?. 
Men vad är man för människa om man inte gör något, för då har du varken förlorat något eller gett något.

Är för på?

KAn man ge för mkt så att personen man försöker hjälpa stöter bort en ist för att den ska göra det motsatta?. Att man plötlisgt har gått för långt att man stjälper mer än vad man hjälper, att du förstör mer än du reparerar. Dock så försökte ju för det goda syftet skull. Hum denna sits har jag varit i många gånger tidigare, där man ger för mkt av sig själv ; att personen i fråga vänder på klacken och börjar gå åt andra hållet.
Tyvärr så hände det idag igen, försökte hjälpa min lillebror men jag gjorde ist situationen värre..
Hum ibland så är man för blind att se vad personen egentligen behöver och att man går å tänker bara på sig sjäv, att det är mer synd om mig än om den personen som har dessa problem.

Så för att göra rätt för sig , vart går linjen där vi kan mötas halvvägs och hjälpa varandra?. JA detta är en tuff och svår fråga men det gäller för den som vill hjälpa att inte vara för " på " att låta personen få andas och tänka tills dem båda kan vara ärliga mot varandra och situationen dem är i. För denna Hjälpare handlar genom sitt hjärta och känslor, men ibland och oftast så måste man tänka sig för, och använda den stora klumpen som finns innanför pannbenet, HJÄRNAN.
Analysera situationen, var logisk och tänk dig in i den andres personens sits, och därefter jobba med personen i fråga för allt som allt så är det på dens villkor du jobbar nu på.

Men en männsika klarar inte hur mkt som helst. Så var på din vakt i vad du ger dig in på. Så att du inte drar dig in i något som du fastnar i och inte kan ta dig ut ur.

 Var varm, öppen, tillmötesgående och förstående om du vill hjälpa andra men tänk dig gärna för innan så att du inte dras ner i en grop som du inte orakr resa dig upp ur.

Men någonstans på vägen så kommer ni att mötas .

Det finns säkert så mkt mer att skriva om just detta ämne , dock så har jag inte mer att komma med för just den här stunden.  men det lär det göra fram över. Allt som har skrivits om är baserat på mina egna slutsatser så..
Detta är mina egna funderingar och erfarenheter och det är ingen vetenskap !.

missförstånd och träning

Dagens träning: 11 kg på stången

3*10 militärpress
3*10 omvända curles
3*10 stång mot hakan

klar.

Du krossade mitt bröst, tur att du inte nåde mitt hjärta

Dagarna flyr och jag skriker av smärta. Igår på Innebandyn så fick jag en schysst axel rätt in i bröstet , jag tappade luften men i denna krasch så lyckades jag trycka tillbaka på denna person så att han flög. Denna tackling var en medveten sådan från hans sida, totalt brutalt. Att man har en sådan tanke under ett träningspass, som i försig ska vara en tid där du kan ha kul och leka lite´. Jag skrek när ja gick av planen sedan tog jag mig till omklädningsrummet för att bryta ihop i gråt, det som hände på planen fick bägaren att rinna över. Att ta avstånd från den man älskar är det värsta straff man kan ges, ett lidande utan like.
 Men med detta allvar och brutala möten på planen så får det mig att fly från det, Så nu tar jag och dumpar bandyn. detta är inte en sport där målet är att skada andra. Så ,jag drar mig tillbaka.


Bilden på dig är allt jag har.

Du får mitt hjärta att vilja slå,
för du är allt jag tänker på.

Bilden på dig är allt jag har
när du inte är kvar hos mig.
Den vackra bilden på dig
får mig att inse
hur mycket jag saknar dig.

Tänker på dig varje dag,
varje minut och stund.
Förstår du hur jag längtar efter dig
sekund efter sekund.

All min kärlek
skall jag giva dig,
stanna kvar och finnas
bara för dig.


RSS 2.0