27/5-2012 Heldag med Gänget! :D













Söndagen!!!
Först till Kyrkan sedan stack vi ner till stan och köpte morsdagspresent, Fick blir ett par gåstavar !. Mor min blev så glad över familjens present! Så kul å se att man lyckades köpa något bra för en gångs skull ;P. Men Dagen fortsatte med, Johnny, Berra, Johanna, Ylva och Alex, tog en picknik i solen samt vi kastade en heldel amerikanskfotboll och frisbees :D. Johanna lyckades kasta upp båda två på två kast rakt upp ui trädet  lyckat !:D.
Mot kvällen iväg till HEron för att se The dictator och spela Stepmania , låten:  through the fire and flames med Dragonforce, fuck yeah!. Trött och svettig efteråt? OFC! :D.

Lördagen den 26 maj. Sång som berör rakt in i hjärtat,









Lördagen : Tog mig ner till Maren för att se bästa Andrea uppträda för sin första gång med låten Hanna av Melissa Horn, och jag är förundrad över att hon inte har gjort det tidigare, hon hör hemma där uppe !. Hon framförde låten med en sån känsla och det blev svårt att hålla kameran still . Men  vilket jobb å stå där framme inför så mkt folk, all creed till Andrea ! keep it up!:).
sedan bar det av på nya äventyr med Johnny och ylva, Johnny drog fram sin nyköpta basketboll och vi köttade sönder på Soldalaskolansplan, waow jag och ylva fick tokspö av bror min ! . Det sitter kvar i honom efter alla dessa år! :D.
Kvällen slutade inte där utan vi plockade upp Alicia och slog oss ner i mitt rum för att följa Eurovision och så klart vann Sverige! Fuck yeah! En sån klockren dag! fler av dessa ja gärna! :D


Ta av dig allt förutom trosorna.






ja gårdagen bjöd både på det ena och det andra, började morgonen med en härlig och behövd sovmorgon!. Sedan bar det av till Södertälje sjukhus för ett trevligt besök med Den stora tunnan vid namn Magnetröntgen, därför den underbara klänningen  ;). Sjuksköterskan var allt rolig hon.

Ssk- Du får byta om bakom detta draperi , så ta av dig alla kläder och trosorna.
Jag kollar på henne med ett superflin. Hon yttrar då väligt fort: 
ssk:  UNderkläderna.
jag: Du vet inte vad jag har här under ;).
Hon går iväg och skrattar. Helt klockrent om ni frågar mig :D:

 så nu får man nog äntligen reda på vad som spökar i mitt knä!. Efter 20 minuter i "tunnan" så bar det av till JObbet för Begravningsfika, köttade på bra , fick dra hem vid sextiden och där hemma väntade den underbara Pizzan! :D.

Gamla och nya äventyr i nuet.






Vurpade med cykeln idag, sälen nedför estradsbacken , Modevisning på jobbet ! :D, Städade / dansade med Beatrice genom våra salar , och efter alla dessa äventyr så träffade ja på en gammal kär vän vid namn Desireé , Alltid lika kul att träffa henne fast vi bara träffar på varandra helt random ungefär var tredje månad men alltid lika trevligt å snacka , en go tjej det där! .

Hemma  från Åland!. Och jag vill bort igen! . faktist så saknade jag aldrig södertälje ,Sverige. Jag vill ut på fler äventyr nu ! . Jag borde ha saknat det för här har man allt, familj, vänner sina materilla ting men på något skönt sett så var det som bortblåst, bara dra ut med ingenting förutom ett mål och lite pengar i fickan sen så bara börja röra sig. Vilken frihet, ingen dag blir den andra lik och tänk på allt man kommer uppleva och sen alla dem människor man träffar.  som desireé skulle ha sagt - "Nu drar vi ut på nya Äventyr, Rickardoo! ".

cajsas Skiva m.m

Cajsas Skiva i Fredags på 550 var allt nice, skönt folk ! och musiken blev bättre närmare mot när nattens timma blev slagen . :D.
Oscar försökte köpa mjukglass klockan två på natten  tyvärr så säljer dem inte det, vilket jag tyckte var trist för då förlorade dem precis två underbara kunder!. Shit nu fick man dansa av sig ytterligare en natt vilket behövdes så väl!, Tack åter igen till Cajsa och folket, kvällen blev kanon! :D.

Nu sitter man här en kamera rikare från Gunanrs, samt super trött efter dagens gympass och itne bara det, jag dunkar tyst hardstyle, Guido köttar på bra han!. :D

Oscars Skiva! :D









Här har det allt varit dött!!!. I söndags så jobbade jag röven av mig , hade en servering på 130 pers plus ett sällskap på 60 pers så det blev att börja jobbet 10:00 kom därifrån lagom till halv sju... död. byta om äta fort , duscha och sen möta upp Johanna för att gå på Oscars studentskiva ! :D fuck yeah va kul vi hade det! så grymt skönt folk och dansgolvet var stekhett!.
NAttbussen hem var som den brukar, ett gäng längst bak som skriker och gormar, spelar upp sin musik för hela bussen för dem tror att alla gillar just deras musik , hehe vi var den gruppen! :D . Väl hemma till fyra så var det bara å sitta uppe tills det var dags för å gå till jobbet. Tog mig igenom dagen med kaffe och redbull! Däckade sedan i sängen 20:15 efter 36 H utan sömn!. Och jag gör det så gärna om det fler gånger!  Fuck Yeah! :D


Avengers

Något vettigt å skriva om , tänker på vad man skall ta upp. Ja jobbet rullar på och hum.. träningen går åt samma håll. Var på bio igår med Johnny och Alex, jag säger bara att AVengers är bland en av dem bästa filmerna jag har sett. En perfekt blandning mellan Action och Komedi , samt alla karaktärers personkemi gör att man bara vill se mer och mer. En kanonfilm å se med , ja , precis vem som, för vem gillar inte superhjältar som slår sig ihop för att rädda världen från en högmodigskurk :). Så se den gärna! ni kommer inte att ångra er! :)

RSS 2.0