segis på Ica maxi,

waow gårdagen var skit seg, var helt död mot kvällen -.- . Men dagen började med att stiga upp 06:30 dagens pass mage!
situps 100
H 50
V 50
Brazilincrunches 30
Rygglyft 30
benlyft liggandes på rygg 15
situps med 5 kg på bröstet 30

Men idag så är det innebandy träning hoppas att allt ska gå bra, vill inte ha några fler skador :(

Puss hej ;)

Börjat med dans :D

jag säger bara , shit vilken träningvärk jag har, det bara bränner i mina vader, lår och på några andra ställen!. och deet är hur skönt som helst! :D, Tack vare mitt danspass igår så fick jag min träningvärk helt underbart :D.
Danser vi fick testa på: afrikansk och jazzdans :D
Men nu är vel klockan 07 :13 och jag har styrketränat, idag fick det bli överkroppen.




100 situps
50 H
70 V
2 x 15 skivstång mot hakan
2 x 10 militärpress
2 x 15 stående skivstångscurles

07: 02

klockan är nu 07:02 är precis klar med min magträning.

Brazilian crunches 30 st
situps 100
H 50
V50
Rygglyft 30
Situps med 5 kg vikt på bröstet  15 x 2

Och nu en riktig frukost och sen skola :D

PLugga?

Jo nu har jag inte bloggat så mkt på några dagar, men jag tagit det lugnt och haft lite skola å göra.
DAgen började med träning klockan 06:30 , sen så promenerande jag till skolan med min syster som skulle till sin pojkvän därefter så var det skola hela dagen till tre och sen var det hem åk. Och nu sitter man här tre timmar senare och är någelunda trött för jag har ingen aning om vad jag ska göra XD. plugga? nja lite senare kanske :)


juste jag har lagt på 2 extra kilon på stången nu så nu lyfter jag hela 10 kilo med stången :)

pass :
100 situps
50 H
70 V
2 x 15 skivstång mot hakan
2 x 15 militärpress
2 x 15 stående skivstångscurles
10 skivstången bakom nacken.

Börja med dans :O

onsdag:
det hände inte så mycket igår jo vi fick sluta efter lunch i skolan och efter det så var jag skit trött och för att ta död på tid så blev det datan :/ :)

pass :
100 situps
50 H
70 V
2 x 15 skivstång mot hakan
2 x 15 militärpress
2 x 15 stående skivstångscurles
2 x 5 skivstången bakom nacken.


Idag så hade man engelska där vi fick välja en bok som vi ska läsa och då tänkte jag ta en med typ 150 sidor det räckte sa min lärare men då hittade jag en klassiker vid namn Oliver Twist på 500 sidor så det blir den istället, får se om jag orkar ta mig igenom den :D. Senare så hade vi matematik den gick fort för en gångskull (Y).
Juste vi fick välja vårat eget val idag, och jag valde dans som nummer ett, det var flera år sedan jag dansade sist, så jag längtar :). senare efter lunchen så hade vi klassforum och jag stog framför tavlan och var duktig :D.
 Men dagen pass ska vi också ta upp :)



100 sit-ups
50 H
50 V
50Tåhävningar
2 x 10 benlyft med skivstång
Rehab träning för knät :)

Juste min nacke har blivit bra  hurra för den :D

Puss hej

snöbollskastning med min samhällslärare, jag vann !^^

Tisdag:

Vaknade 06:30 upp ur sängen och började lyfta skivstången, dagens fokus låg på benen, rehab träning, sen mage som jag tränar varje dag.

Jag har inte bloggat så mkt pga att jag inte har orkat och sen så har jag inte tänkt så värst mycket på det :P. Men än en gång så  är jag på gång igen.
 Men nu är jag skit trött så ni får nöja er med detta för idag ska snart över till emilia och tjocka mig med något gott som hennes mormor och morfar har kokat ihop :D nam nam :):).

Puss hej!

Åka Ambulans


 
" Det är genom dina handlingar som visar vem du verkligen är "


Igår när jag hade varit på sjukhuset (polare hade svimmat ) så hann jag bara hem sen så var det och gå över till Emilia <3 och där åt man mat och tjockade i sig lite kladdkaka :D.

Igår så hade vi fullt upp i skolan med att fixa i ordning det sista så hela dagen var bara jobba jobba och jobba, men det var så skönt för första gången under hela veckan så gjorde vi något konkret . Alla gruoper var mer eller mindra närvösa för redovisningen, Vi var inte så nervösa pga att vi alla skulle vara på plats och stötta varandra under turen.
Men sen så ändrades allt.

Ingen träning blev det igår och idag så känner jag mig lite krasslig så jag hoppar över idag, får se vad morgondagen bjuder på (Y) :)


Idag så hade vi våran redovisning och vi var bara två personer.. resten var hemma och Ewa hade problem med sin färdtjänst tråkigt nog.. Men jag snackade för vår grupp och det gick bra fast man kände sig orolig för jag hade knappt någon info kändes det som. Men jag fixade det (Y) :). Resten av dagen gick segt men nu är det över tillbaka till verkligeheten på måndag igen med vanliga lektioner :). jag lär klaga :D

Annars en riktigt kanon vecka har lärt mig så mycket <3 :D


Underbara snö *

Dagen började med vårat super projekt!! och vi fick mycket gjort idag, nu har vi mer kunskap om vad en svensk är men det känns fortfarande luddigt :S men men redovisningen är på fredag , den lär vi klara galant :).
När jag kom hem så drog jag och syrran upp till T-berget för att fota en del och vi fick en hel del bra bilder. Jag vill bara tilläga att det var riktigt fint där uppe waow ! :)
Senare blev det träning och sist så drog jag ut på en promenix med Nette (Y) och nu har man kommit hem så det blir säng om någon minut eller två :)

Dagens pass:

20 armhävningar
100 sit-ups
50 H
50 V
2 x 15 skivstång mot hakan
2 x 15 militärpress
2 x 15 stående skivstångscurles

Rehab träning för nacken

Stöpet

hahahh vårat grupparbete gick lite framåt idag och det är inte tack vare mig och Ewa XD.
väl hemma så hade jag planerat mina kommande timmar med läsning ur boken "aldrig fucka upp" och en del gitarr spelande, men det gick i stöpet . Min bror och hans flickvän ville ha vardagsrummet för sig själva för att se på film. Så vad ska man göra nu då :D

Dagens pass
: sit-ups 100
H 50
V 50

Rehab träning för nacken.

lite träning fick det bli :)


Aj aj nacke..

Idag så är det måndag första riktiga skoldagen körde igång idag (Y) jag försov mig XD

Lördagen bjöd på Innebandy för sista gången jo jag skulle inte ha kört något mer sa jag i några inlägg tillbaka men nu var det så att jag hade väskan med alla grejer så jag skulle låsa upp och allt.

Men det tråkiga var att jag fick en tackling i ryggen utav min lagkamrat (konstigt jag vet) nacken flög bak och kroppen fram så det blev någon slags wipp-lash grej av det hela, så nu är jag öm runt hela nacken. Nu är det självklart. INGEN MER INNEBANDY. har skadat mig allvarligt nu två gånger och det får räcka.

Jag har inte kunnat träna med stången än men jag ska känna efter under veckan om hur nacken mår, Men jag kan nog träna typ allt som inte lägger någon belastning på nacken . Får se hur det blir.

Men helgen var annars helt klart bäst, var med min älskling <3<3

Dagens pass: gick från skolan, typ 3 km :)


Pass klar´t !

Skolastart idag!!! jippi , vi började dagen med REligion och sen så hade vi Naturkunskap  konstigt nog så började vi med lektioner på första dagen. Det var inte planerat sa lärarna men A3 hade nite blivit klara med våra  grupper som vi senare skulle bli nidelade i. Jag hamnade med en riktigt bra grupp männsikor och våran uppgift är att ta reda på "vad definierar en svensk" hahah tänkte jag men det lär nog bli intressant :)
Men jag har äntligen införskaffat pass så Frankrike här kommer jag XD

Dagens pass :

40 rygglyft
20 Armhävningar
100 Sit-ups
50 H
50 V
2 x 20 Brazilian crunches
2 x 15 stående skivstångscurls
2 x15  Skivstång mot hakan
2 x 10 Omvända curles med skivstång


SnöÄnglar


Denna dag bjöd på så mycket skoj. Först åkte man skridskor för första gången på typ 10 år! jag åkte med min isprinssesa Emilia <3<3 (hur duktig som helst på skridskor, blev super imponerad ), jens, Melvina och Lulu :).  Tråkigt nog så måste jag göra er besvikna för jag ramlade inte en enda gång :) (Y) .

Men mitt äventyr slutar inte där så fort jag hade kommit hem så stack jag ut med Desirée vi hade ett mindre snöbollskrig, gjorde snöänglar, sprang igenom tomter, gled runt på en dålig spolad is XD.
Juste sen så har jag städat mitt rum HA!

Dagens träningpass, inte så olikt från dem andra gångerna förutom att jag höjde med antalet repitioner på benlyften från 7 till 10 :) och en militärpress har hoppat in :D


20 Armhävningar
100 Sit-ups
50 H
50 V
2 x 20 Brazilian crunches
2 x 10 Benlyft med skivstång 7 kg
2 x 15 stående skivstångscurls
2 x15  Skivstång mot hakan
2 x 10 Omvända curles med skivstång
2 x 8 Militärpress

4 timmars sömn o.O

Woot kom hem 06:00 idag och då fick det bli sängen men jag gick upp 4 h senare för att hämta mina skridskor på sttadium, dem hade blivit slipade. Och sen så tänkte man att man skulle få glida lite på isen idag men så blev det inte. Fick höra att man ska iväg imogron ist men jag lär inte gå har annat planerat :).
Men denna dag fick bli en data dag helt enkelt så nu sitter man här och håller på att slockna men jag ska vara uppe ett tag till innan john blund tar mig :).

Dagens lilla pass

100 sit-ups
50 H
50 V

Ska köra mage varje dag nu men jag ska trycka in några andra övningar som plankan m.m.

Hare bäst // eran pk -hest

jadu vad ska man skriva här ..

 I dag så  ska jag tralla ner på stan och hämta ut mitt pass från polisen och sedan ska man köpa skridskor, ska iväg imorgon med min flickvän och några polare å åka lite , själv så har man inte åkt på flera år så jag lär få ont i rumpan   :P.
Men senare ikväll så bär det av till en filmkväll som man har blivit bjuden på :)

Men detta är dagens träningspass:

20 Armhävningar
100 Sit-ups
50 H
50 V
2 x 20 Brazilian crunches
2 x 7 Benlyft med skivstång 7 kg
2 x 15 stående skivstångscurls
2 x15  Skivstång mot hakan
2 x 10 Omvända curles med skivstång


Sovmorgon!

haha idag så sov jag till 14:00  det är nog självklart för jag var ute och delade ut tidningar mitt i natten med min bror och det tog oss hela två tilmmar, vi var lite sega. Men jag fick sova ut iaf :).
Men denna dag har varit seg har ju bara varit uppe i 4 timmar men ändå jag har inte fått något gjort skulle ha pluggat men det glömde jag bort .
Men lite träning innan man drar över till flickvännen hann man meed :).

 100 situps
 50 H
 50 V
 20 armhävningar
 30 rygglyft
 10 benlyft

Men ni allal får ha en sån bra kväll , vi syns :D

Löften

Julafton är nu förbi samt nyåret och vi traskar in i det nya året 2010, ett år med olika nya löften och förändringar, hur kommer detta nya år bli? vilka nya kontakter kommer man och få? och kommer mitt löfte hålla?
Mitt löfte är att stärka hela kroppen och mina knän speciellt inför sommaren och då börjar parkouren igen :)
Äta sundare ,höja mina betyg ;).

Nu har man en skivstång hemma vilket är super bra för min nya träningsform nu när snön ligger så mysigt på marken.

Dagens träning 5 kg på skivstången

Skivstången
 3x 15 skivstång mot hakan
 2x 15 skivstång bakom nacken
 3x 15 stående skivstångscurles
 2x 15 miltärpress

Och golvet

100 sit-ups
50 H
50 V
20 Brazilian crunches





RSS 2.0