BATMAN!!!!!!!!! och the strip! :D

Såg fucking Batman igår!!!!! Äntligen efter 4 års väntan så var det dags!. Jag är målös, triologin måste man bara ha sett innan man dör!. Kolla och njut!. :D.
Kvällen fortsatte men på The strip ist för i biosalongen ,med Folket. En del bekanta ansikten dök upp, vilket alltid är lika kul å träffa!.
Kvällen bestod av mkt dans och svett, helt underrbart ! Mer av detta i framtiden! däckde lagom till tre på morgonen!

Nya vägar och broar

Springer upp och nedför skogens alla snår, å kvistar som piskar mig i ansiktet samt alla dem underbara myggorna som suger slut på allt mitt blod, ja så det kan gå när man är på svampjakt med Henry , det var minst 10 år sedan man var ute i skogen och plockade men det sitter lite i än, vi hittade nya guldställen och det blev minst 2kg i slutändan! .
Så skönt å få komma ut i naturen och bara fokusera på lugnet , som på Öland igen :). saknar det!.
Men dagen slutade inte där utan då träffar man Elina och när vi väl umgås så flyger bara tiden iväg! som det ska vara! :D

Med friden i mitt hjärta , hemma igen!

Hemma med friden i hjärtat från Öland!. Äntligen efter 5 år så kom vi iväg till denna underbara ö för att träffa våran farbror Stefan. Vi träffas inte så ofta bara vart 5:de år, men det skall det bli ändring på så nu 'är det bestämt, vi drar dit minst 1 gång per år, Släkten ska man ha nära hjärtat ! <3 :). Ja en vecak går faktist fort, vi har haft fullt upp med att se så mkt av Öland som vi bara ha kunnit göra!. Men något som jag inte trodde vi alla skulle göra var att träna,Nu har vi i familjen hittat något gemensamt intresse! :D . Cyklade med Henry på landsvägar och genom naturreservat, sprang med Johnny och mamma samt hade ett militärpass med mor på baksidan av Huset medans syster stod och sa olika övningar som vi kunde växla mellan! :). Men det skönaste var att Morfar och Atzie hängde på ! . Men nu är man hemma och friden ska jag leva med nu fram över, Chillmode till 1000 ! . ( Bilder kommer senare).

Whats on your heart? -tell me.

Sista dagen på Jobbet!. Sen är det semester !. dagens agenda : Tvätta, Packa, städa rummet, och ja det var nog allt av det roliga! .


Några få dagar kvar sen så rymmer jag iväg.

Snart dags för semester igen och det märks!. På jobbet så går alla och dagdrömmer så hårt att det är svårt å hålla motivationen uppe , Folket längtar bara till Fredagens sista minut och sen springa hem och ta det lugnt! :). Så nu är det bara några få dagar kvar så nu kan man inte vara slö, det är nu man ska ge järnet och svettas som en gris!. Det ska kännas enda in i benen att man har jobbat på för att sedan bara ramla ihop i en solstol med en drink i handen å bara känna solens strålar värma ens ömma kropp!. Semester här kommer jag! :D

Du är en på mijlonen och jag letar efter dig.

Fest denna helg igen! Men det var ju bara för att bästa Nette fyllde hela 20 år! . Började kvällen med att äta upp oss på Crazy Town, fläskfile pasta och en päron cider på det, ja det tackar man alltid ja till! :): Folket bestod av många glada prickar, vilket gjorde kvällen helt underbar!. Men efter god mat behöver man alltid en mjukglass så Sibylla fickd et bli, sattt där ute på uteserveringen när det var so svalast, så skönt!.
Festen fortsatte in till Sailors och där blev vi kvar till halv två och andra mkt möjligt längre!. Men kvällen blev kanon kul fast nette blev aspackad och berätta för mig hur mkt hon bara tycker om mig osv det vanliga man brukar få höra när folk har druckit allt för mkt. Men huvudsaken att hon fick en kanon 20 års kalas , så är jag iaf nöjd! :D.
Dem kommande helgerna ska jag bara ta det lugnt!, Nästa vecka bär det av till Öland med familjen för att träffa på min halvfarbror som man inte har sett på hela 5 år, waow vad tiden går, och shit vad mkt man har fått uppleva på dessa år. Undra vart och vad man är om 5 år igen , ska bli kul och se! ;).

Du lever bara en gång, bara en gång.

Hoppa och satsa allt lr gå därifrån och tänk om jag bara hade vågat.. Hellre hoppar jag.!:)

 

30/6-4/7 -2012

AWesome fest i Lördags hos Oscar pojken! . Underbart folk!. Grillningen gick kanon, alltid lika gott må det än får vara!. Promenaden hem med Emma, Felicia, Lorena och Berra samt Emmas hund AleX var en behaglig sådan, det är ofta man glömmer bort ur lugnt det kan vara på kvällarna runt om i stan , förutom när man kommer allt närmare centrum . SEn hela Söndagen gick åt att chilla hemma tills Cornelia helt random drog med mig, Alex och Ylva ner till KH och tröck ner en varsin Kebab!.
3/7: Minigolf med Fredde och Rebecca! okej okej jag hade inte spelat på flera år så vi sket i å räkna allas poäng så Fredde räknade sina och vi drog den slutsatsen att vi inte hade en chans och nå han poäng:P. Men En kanonkväll blev det allt och sedan en härlig promenix hem!. Nu har man blivit sjuk igen , livet suger!.

RSS 2.0