VEckans citat

VEckans citat:

Det är framtiden jag är intresserad av - eftersom att jag kommer tillbringa resten av mitt liv där. / Charles F. Kettering

HEj så länge!


Forma dagen med hjärtat

Ja vad säger ni om en Söndag där man börjar sin morgon med att vakna upp med en person som man älskar och sedan tjockar i sig Pizza till frukost , resten av dagen å bara ligga i sängen och se på film tillsammans , japp där hade ni min söndag :D.
Imorgon är det måndag alltså, jobb/ skola för många och det innebär att det är en ny vecka att se framemot, många nya händelser som bara väntas på att få upplevas och bli till minnen. Ta vara på varje dag, det är ni som formar eran framtid.



Näe nu är det dags att hoppa i säng! :)

Crazy shit!

Ja nu sitter man här vid datorn igen inget vettigt har man gjort idag heller, det har varit datorn hela dagen .
men en träningstund fick det bli iaf :D

Tåhävningar, situps, armhävningar,brazilian crunches, rygglyft, Armhävningar, benböj, Lyfta stången.

Ja jag har inte så mkt att säga så detta fick bli Helgens utfyllning :P.


Vi är som en Familj ^^

Äntligen så lider denna vecka mot sitt slut, Jag och Emma har kämpat allt hårt med gruppen genom att bli klara för denna redovisning som vi hade idag. Vi hade alla vårat tycke i vilket styre som skulle bli i vårat Utopi, men i slutändan så finns det inget rätt eller fel.
Men redovisningen gick kanon idag, JAg satt med , Moa, Pia, Helena, Emilia , (någon snubbe vars namn jag inte kommer ihåg ) , Theresé, Bildläraren samt Natali, japp där satt vi i tvärgruppen och redovisade för varandra om allt som vi har kämpat att få ihop under veckan och jag kan säga er att Demokrati är så .. INtressant! ^^ .
Men denna dag blev helt bäst, jag sov asbra inatt!, solen lyste, Alla var så glada i skolan, Jag hamnade i en bra tvärgrupp, lunchen blev Tacos med klassen sedan var det bara att göra en sammanfattning på det hela och sedan gå hem :).  Nästa Fredag är det Bowling med klassen (Y) kanoners! ^^

Nu är det bara att njuta av Helgen ! tack och hej! ^^

INgenting

Projektdag nummer 2 ! Framsteg inom gruppen asnöjd jag är ! .
Imorgon Onsdag, ´Skola, träning, plugg, ja sen så får man se hur det blir med resten av dagen hehe.

Näe nu är det dags att dra fram papper och penna och teckna , hej så länge :)


visdom

Veckans visdomsord:


Det är stor skillnad på vänskap baserad på nytta och vänskap baserad på uppriktighet. Bara det sistnämnda förtjänar namnet sann vänskap.

Den är värd att tänka på


Kan vi förändra världen?

Måndag, projektvecka! taggad? nej . Min grupps ämne Utopi, vi ska ta reda på hur det perfekta samhället ser ut och vilket styrsätt som är det ultimata i ett Utopi, så nu har vi hela veckan på oss att ta reda på detta.  Sedan är det redovisning på Fredag, kommer vi att lyckas , jo det tror jag men vi kommer att få kämpa igenom det, Vilja, styrka, hopp.

Kan en människa verkligen förändra/påverka sitt samhälle så att det blir en förändring? Det tror jag inte. Detta sa en i min grupp idag, så stämmer det?.

Hej så länge!

Moralens regel?

Fredag, så skönt med Fredag! taggar inför Helgen ^^.

Ja ni vad skulle ni göra om ni hörde några snacka skit om någon som ni är polare med? Skulle ni ingripa och säga emot ?. Eller sitta stilla och lyssna?, Hoppa in i samtalet? gå därifrån? , vart går linjen för hur mkt vi kan stå ut med när andra människor blr nedtryckta, bara för att ett samtal ska flöda igenom rummet?. Varför stärks våran gemenskap i skitsnack och förtryckelse av en person? Känner vi oss starkare, bättre ?,tydligen så känner visa det. Svaga människor kallar jag dem! vi sätter oss verkligen på ett pedistal när vi trycker ner någon till avgundes asfalt. Vi höjer upp oss själva genom att trycka ner någon, mår vi bättre av det, javisst .

Men när saker och ting kommer ut, kan vi verkligen stå för det vi har sagt/gjort? ytterst tveksamt.


Tisdag

Idag så såg vi filmen "Tisdag med Morris" den var okej men boken är fortfarande bättre! Boken är Verklighetesbaserad .
Jag läste den för snart ett år sedan och den. Det är nog dags att ta tag i den igen . Det är en bok som tar upp om alla de viktiga frågorna här i livet och här lär man sig om hur man ska leva. Ta vara på det du har och kasta inte iväg det hela. 

Varför blir folk så oroliga när det är tyst? de bara fyller luften med ord som inte betyder något för att fylla ett tomrum som inte finns, varför kan man inte bara njuta av tystnaden, för med dem som vi kan vara tysta med, det är dem vi älskar.







Kort inlägg.

Onsdag:  Nu är Parkour träningarna spikade så nu är det bara att dra ut i den sköna stadsmiljön och visa hur man rör sig smidigt som vatten över denna betongdjungel :).

Imorgon Torsdag: Skola, träning, Ku?. :).

Idag så blev det ett kort inlägg  , hej så länge!

Flamingon, klar !


Döm inte

Veckans citat:

När vi känner oss frestade att kritisera en medmänniska, bör vi först av allt granska vårt eget handlande - och upptäcka att vi inte är bättre själva.

 
"Döm inte, så blir ni inte dömda. Ty med den dom som ni dömer med, skall ni bli dömda..." Matt 7:1


Tack och hej!


RUTINER!

Ännu en måndag snart förbi . JO denna vecka kommer att bli grym det är så mkt som ska göras, planera in Pk-träningar, träffa konfagruppen samt polarna på Lördag!, sen som vanligt så har man en del plugg att göra, så skönt att man har fått in rutiner in i sitt liv igen så härligt, något att göra nu om dagarna! :D. Och sen så ska man slänga upp en header äntligen ! ^^ fick hjälp av Emilia allt hehe :D.
Juste sen så ska veckans träningschema komma upp också ! har blivit frisk nu :) gött!

Hej så länge!

Over´n out

Idag har jag gjort absokut ingenting! precis som en söndag ska se ut ! :P. Dagens höjdpunkt igår var Innebandyn men dock så blev vi bara 5 st och mitt knä ville verkligen inte vara med så efter 1 h så drog jag mig hemåt till en varm dusch :).
Resten av kvällen spenderade jag med Emilia :).

Over´n out!


Patty-cake!

KOlla denna sköna video som Alicia skickade till mig :D .Det är två katter som leker Patty-cake ,sedan har ägarna till dessa två lagt till sina egna röster för att göra det så mkt roligare ! :D.

http://www.youtube.com/watch?v=X3iFhLdWjqc&feature=player_embedded


FLAMingon

Detta är det nya projektet, Flamingon. just nu så har man kommit en bit på vägen men så klart är den inte färdig än, Färgerna är snyggare i verkligheten kameran sabbade dem en aning :/. Men men här är den :).





Ett vackert snö landskap

Igår så träffade man Söder och vi blev lite sentimentala, vi drog igång ps2 och började köra Dragonball budokai 2! Minnen där alltså! :D.
Sedan tog vi oss ut i det vackra vädret dock mörka landskapet , vi tog oss runt i omårdet med kylan klängandes mot våra ansikten. Vi gick runt i olika villo områden och bedömde hus efter stil, storlek, mysfaktor osv, en liten grej som vi ofta gör, Men som sagt tiden går fort när man har roligt , efter två timmars av snack och vandring så var det dags att dra sig hemåt , träffade en poloare på vägen så man fick sällskap på vägen hem (Y) :D.

När vi gick runt och kollade hus så hittade vi denna bil, undra hur länge den har stått där för den hade nu bara 2 parkeringsböter inkilade vid förarsidan, såg ut som den har stått där i månader o.O






Vänskap

Vänskap, vad är en vän? och vad betyder vänskap, varför behöver man det? kan man inte bara skita i det?.

Vi människor är sociala varelser vi behöver varandra för att må bra och att klara av dagen. Vissa har många vänner andra  få.
Vi lär oss tidigt hur vi skapar kontakt med andra genom våra föräldrar men där vi lär oss det som bästa är via Dagis / dagmamma och Förskola. Där lär vi oss hur vi tar kontakt, vad som är okej att göra,säga till andra människor, Vi lär oss det sociala samspelet. För vi kan inte säga hur ful lr hur äcklig en person är och då förvänta oss att nu är vi vänner, nja det är inte så det går till.  Vi säger schyssta saker till varandra.
Vi startar ett samtal  och det leder oss in på nästa punkt.
Vi hittar gemensamma intressen , vi delar lika tankar, kommer lätt överens med den andre. Det som gör oss lika det är det som för oss samman, vi ser en spegelbild av oss själva, för i grund och botten så är Människan egotrippad hehe tråkigt nog, men det har nog med överlevnad att göra.

Nu till frågorna:
 
En vän är en person som har en speciell relation till mig , vi delar upplevelser, vi trivs i varandras sällskap, Vi vet vart vi har varandra.  Vi har respekt för varandra, skämtar ,skrattar.
Jag kan säga så här, Om jag inte har haft någon kontakt med denna person under en lång tid ( månader), så den dagen vi väl hörs så låter det som att vi inte har varit ifrån varandra alls, utan att det låter som att vi hördes senast för några dagar sedan. Det är något speciellt för mig att den kontakten finns, att man vet vart man har varnadra oavsett vad som händer. 
Vi stöttar varandra genom allt, vi behandlar den andre som den skulle behandla en själv. Man kan prata om allt till sin vän. Denna vän kan ringa till mig när som helst på dygnet och snacka , han lr hon är alltid välkommen hem till mig oavsett när . Bara kliva in genom dörren och skrika jag är här nu! .

Vi behöver vänskap för att överleva vardagen, utan den skulle vi bli instängda i oss själva och till slut så ja..

Vänskap är något som man inte ska skita i det finns så många fler fördelar med polare, man kan göra så mkt mer saker än vad man kan göra själv, och man får en slags mening med sitt liv. och om man bråkar so what saker och ting löser sig tillslut, det är därför ni är vänner :). 


Detta var några tankar om vänskap från min sida det finns säkert mer men inte vad jag kommer på för tillfället :).

                                                   Den bästa spegeln är en gammal vän.





 


VEckans ord

Dagens träning:

Vandra till och från skolan heheh lite träning blev det allt! :D

Veckans visdomsord:  "Drömmar är bra, men att förverkliga dem är bättre". kan vara värt att tänka på ! :)



aja dags för sänga natti natt!!

LÄXA

Första skoldagen avklarad jippi det var så skönt att få komma hem, vi slutade halv fyra, lite drygt så här första dagen men så kommer alla våra måndagar att se ut  fram över (Y).
Gitarren ser lite ensam ut i hörnet men kommer jag att plocka upp den? nepp har ingen lust, nämen en ny duk kan man börja på, nja vi får se om jag orkar , börjar bli lite krasslig. Så träning är inget att diskutera om :(.
Japp så ja jag får sätta mig vid pluggisböckerna och plugga lite samhälle, japp läxa  första dan i skolan (Y)

Hej så länge!



Här och nu



Ramla inte nu det är dags att resa sig, ingen kan rena dina sår.
Ställ dig upp och bocka det är din tur nu, låt oss få se denna show.

Jag är trött på frågor för jag har inga svar.
Håll till det  du tror på.

Oavsett vad som händer låt mig se igenom denna illusion.
som en röst ge mig styrkan att hoppas.

Här och nu.


Skolvecka

Morgon Morgon en ny dag och juste det är skola idag, där dog jag lite igen  :O.
Ja har ni sett ifram emot skolan? lr skulle inte lovet ha varit lite längre? jo några dagar till hade inte skadat för min del, dock så är det skönt att få in lite rutiner igen :). Men men nu bär det av till sklan oavsett om man vill lr inte hehe :)
Hej så länge! :D

PS2

Vaknade upp Med Emilia vid sin sida:).
NU så sitter man i sitt rum med en tevespelande bror vid sin sida vi har nämligen fått köpa ett Ps2 av Emilia hon villle inte ah  kvar det så vi tänkte , why not :D.
Så nu pressar vi gamla spel *:D.


STRESS!!!

Idag åkte den gamla kortleken fram med tanke på det tråkiga vädret. JAg och Emilia körde sönder spelen som Vänd tian och Stress, ja jag fick tokspö :P men men vinna är inte allt ,lr? :D.
DEnna sida har de flesta spelen, kolla gärna  http://kortspel.se/ovriga-kortspel/stress

Hej så länge

INget annat

Woot! dettta kommer att bli en seg dag det är bara att kolla ut , japp detta ser ut som en typsik filmdag! :).
Så fram emd alla onyttigheter nu är det dags att tjocka upp sig :D.

Idag Lördag,  imorgon Söndag ,i övermorgon Måndag-skola .

HÖrs!

monkey vault

Detta är något som jag måste träna på, Monkey, har alltid ahft svårt för den så då har jag undvikit den men nu ska jag allt fixa den, så nu fram till sommaren ska jag sätta ett större fokus just på denna vault, någon gång så måste man fixa den :D

http://www.youtube.com/watch?v=fdJot8Naju4

Hej så länge!

Eka

Så nu är jag klar med min första målning på Duk det var allt roligt och jag ser fram emot att göra fler i framtiden, jag tror att ajg har hittat mitt nya medium (Y) :).
I denna så jobbade jag hårt med olika Blåa färgnyanser plus lite vitt. Jag ahde ingen bild att gå efter i mitt huvud så allt blev bara på frihand under tiden som jag målade, japp nu är det dags för nästa projekt att måla en Flamingo ;D.


Ner på Äventyr :)

Idag: ner på stan och luncha med Emma det kommer bli ett äventyr i sig :).

Dagensträning:

Tåhävningar 50*2
Knäböj 20*2
Situps: 50 st
H: 50 st
V:50 st
Rygglyft: 40 st
Armhävningar 35 st
Omvända curles: 20 st
Militärpress 10 st
Benlyft: 30 st



Kung Herodes

Igår: träffade nette för en promenix och vi vandrade och vandrade ner till stan igenom sedan saltaskogen ;) sedan runt hela Västergård sedan hem men det var allt gött att få röra på dököttet lite till Efter träningen med Danne :). Ja ni idag så hade vi uppspel med vårat Julspel , där vi pratade i Rim, nice allt. Romersk soldat jag var :D. japp och nu är man hemma , slösurfa och kanske dra fram penseln ;P.


Imorgon så är det Fredag, ja vad händer då... Ja juste träffa Emma! :D

Hej så länge 

Random

En random bild som jag blev allt nöjd med men lite till skulle man kunna göra med den :). Blyerts, stomf, sudd och ett stycke papper :)





Ett streck, två streck ,tre streck och lite färg :)

Idag;
Träning med Danne , Snöskottning, snöbollskrig  u name it! snö var inblandat i vilket som :D.
Nu så är det bara att tare lugnt och öva inför julspelet som vi ska köra imorgon i TvetaKyrka hehe lite sent för ett julspel men men :P.
Sedan bär det av på en Promenix med Nette och senare mot kvälla så drar man över TIll Emilia! :D.

ja igår så målade man en en del på en av de nya dukarna , heheh det är allt roligt att leka med färg och kladda hejvilt hade glömt bort hur roligt det faktist är :D .

Näe nu ska jag göra något vettigt :D

Ricasso

Igår så var man nere på stan och gjorde ett inköp på Dukar, Färg, penslar, Stafli med mera :)
Så nu är det dags att börja måla på riktigt ! :)





Ej jag som har målat!


Hej så länge

Jag är så osocial så jag blir för social .

Ett nytt år med nya möjligheter och problem, nu lämnar vi det gamla bakom oss .
Detta sa jag på nyår men det han inte gå så många dagar innan nya problem kom in i bilden , så nu går humöret som en berg och dalbana , i denna blinda mörka gång vandrar vi i ovishet.
Men tillsammans som en familj ska vi klara oss igenom detta.


Tillbaka!

Jag är nu Hemma! , as bra nyår. Men jag återkommer imorgon med mer info för jag är astrött nu! :D

RSS 2.0