Snö *

waow vilken vecka ! den har varit helt klart den bästa på länge :D.

Veckan börjar med att snön anländer till stan, så nästa dag i skolan så blev det snöbollskrig mellan mig ,Robab, sofie och Linda haha .
Efter skolan i torsdags så hade alla i hela skolan blivit bjudna på julbord, så det blev av att man drog över dit och käkade dem ur huset shit vad jag åt :). Men efter några timmar av käkade och lyssnade på musik så var det dags och dra, skulle till KU en snabbis och som tur så kom man in till slut, grinden var ju låst . Men några som stog och rökte utanför hade nycklarna , tack och lov :).
Sen kom fredagen, vi hade julavslutning i skolan vilket var jätte fint :) senare mot kvällen körde jag bowling med Grabbarna  för att sedan dra över till min Emilia <3 och sova :)
Lördagen: blev det innabandy super jippi vi var bara 5 personer på träningen ! plus så hade entrén dörren frusit fast men med lite vilje styrka från min polares far så fick vi upp den :D.
Söndagen: pepparkaks bak med Älsklingen<3<3


Jag har knappast tränat denna vecka förutom innebandyn men nu är den slut så det lär inte bli något mer spelande för mig på ett tag nu..

"Smärtan är tillfällig, att ge upp är för evigt"

Yeah det blev innnebandy idag och jag var grym hehe;), men något har hänt med mitt knä så jag måste lägga detta också på hyllan ett bra tag framöver. måste stärka mig!.

Jag dyker upp till träningen, och med all problem som vi hade med larmet i början, shit alltså.. så fick vi börja 30 minuter senare än planerat, tack att securitas kom så fort.
Men jag hade precis dragit på mig mina inneskor och tog mina grejer från omklädningsrummet för att lägga dem i alla andras stora hög :).
Dem hade börjat utan mig men det gjorde inget jag var bara taggad för att springa in och köra, så jag satt lugnt och fint på avbytarbänken och då kände jag en stelhet i mitt högra knä. Jag försökte och sträcka ut det och det kändes som att det hade låst sig . Min första tanke "nej inte nu inte igen, inte nu det som hade blivit så bra ". Men tillslut så knackade det till, det kunde inte ha varit bra men jag kunde stå gå och springa men en liten seghet fanns kvar, detta är något nytt. Så för att det inte ska bli värre och jag vill inte hamna i den sitsen som jag var i för 1 år sedan,  så drar jag mig undan.

Som det ser ut nu så kommer jag att fokusera på parkour-filosofin ,styrketräningen samt min rehab träning för knät.

Nu ska man inte vara helt pessimistisk.Man får se vad framtiden bär på :)
jag ska komma tillbaka starkare både fysiskt och psykist :)

"Smärtan är tillfällig ,Att ge upp är för evigt !."

:)

yes idag blev det skola en riktigt skön dag med svenska i 3 h och senare lite gitarr lir :D, men under svenskan så fick vi gå och kolla på en assa konstverk som några på våran skola hade målat och skapat , Nu har jag äntligen hittat tillbaka till målandet igen, hur skön känsla som helst :D.
Men jag har hunnit träna lite idag ,
3*15 armhävningar
50 situps
20 V
20 H
special situps 30
tåhävningar 50

så det fick bli dagens lilla pass :)

tack och hej :D

Hejsan allihopa

Nu har det varit mycket plugg i skolan så jag har inte haft tid till att blogga och om jag ska vara ärlig så har jag inte orkat. Men nu börjar jag få tillbaka glöden :D och nu börjar min träning se lite annorlunda ut. Jag ska fortsätta med mina kroppsövningar men nu har jag lagt till att jag ska ut och löpa minst en gång i veckan och trycka in en del viktlyftning, samt som min rehab träning ska öka ;).

Men igår så var jag ute och sprang tog det väldigt lugnt och kände mig fram en hel del, ville inte gå ut för hårt nu i början . Men 3km blev det och jag blev helt nöjd med tiden, 22 min. Men här kan förbättringar ske :)
Förra året så sprang jag 5 km på 20 min ;)
 Juste jag har lagt min parkour träning åt sidan tills våren kommer skinande fram :)

lycka till med eran träning där ute så hörs vi snart igen :D

RSS 2.0