Tid till träning.

Hejsan alla glada

Nu blev det ingen upptadering i toprsdags men jag hoppas att det inte gjorde något , har inte så mycket tid till min träning längre. Skolan tar upp väldigt mycket.
I lördags så hann jag köra Innebandy vilket var trevligt . någon slags träning iaf :D

Och igår så var jag i sthlm med jensa ,melvina och emilia. Det började med att jag och jensa skulle "shoppa" men ni vet nog hur det slutade, gå aldrig i sthlm med tjejer :P



Kära golvet

Hejsan alla :)

Idag så blev det inte utomhusträning som jag hade tänkt å göra, det han bli för mörk innan jag kom hem från skolan , tråkigt nog. Men då blev det inomhus träning på mitt kära golv :D.

tåhävningar

benböj

sit-ups  cirka 50 st, vanliga .

2*10 armhävningar

2*20 brazilian-crunches

2*20 rygglyft

sedan streatchning :D

Det börjar kännas att jag har knappt tid för att träna längre men det ska jag ta och ändra på, hoppas jag :).

Vi ses i övermorgon  :D


Ingen träning

Idag så blev det ingen träning, så jag får kompensera det imorgon :)

Filmkväll :)

Igår så blev det att jag drog över till några polare för att kolla på film , men det blev inte så mkt filmtittande , vi drog igång spelet Twister :D.

Men innan jag stack iväg så hade jag spelat Innebandy, och vi hade en rolig övning i början . vi stog på halvplan och därifrån så skulle vi skjuta bollar i mål, om vi missade så gällde det 10 armhävningar för varja missad boll vi gjorde :D.
men det blev min träning igår och imorgon måndag så hoppas jag på bättre väder så blir det lite mjuk parkour träning :)

Hare bäst ni ;)

Snö *


Nu blev det så att jag inte kunde vara ute och träna idag så det fick bli lite hemma träning istället.

Ett fyspass.

3*10 armhävningar.

50 sit-ups .

50 på vänster sida

50 på höger sida

30 rygglyft

och allt gjorde jag på ett golv, mkt effektivt :)

nu ska jag bara äta något :D






MTV´s Ultimate parkour challenge

Nu är det så att MTV har tagit Lé parkouren till en helt ny nivå, en tävlings nivå . Vilket inte jag tycker är bra alls för den kommande genrationen. För folk som ser detta får säkert en helt fel bild av parkour.

Dem som gör dem mest krävande,farliga,coolaste och stilrenaste stunten får mest poäng . En efter en sålas bort ur tävlingen tills det står en kvar som vinner hela skiten. ( dem skadar sig inte lite i detta avsnitt)

Det enda positiva som jag personligen gillade är att man fick se dem största männsikorna inom parkour världen samlas på en och samma plats. och dem är ju skillade :)


men vad tycker ni ?:)

http://www.mtv.com/videos/ultimate-parkour-challenge/1625120/playlist.jhtml








Lite parkour :D

yeah idag så stack man ut och körde lite parkour :)


jag började med en snabb promenad runt mitt område och därefter så värmde jag upp med lite hopp och vevningar med armar och ben . uppvärmingen var skön och jag kände inga problem i mitt knä , och det är väldigt bra . för sedan så började jag göra några simpel vault över ett staket.
Sedan gick jag till min grässplätt där jag gjorde lite monkey walk och sedan lite cat walk.

Efter dem lyckade övningarna så gjorde jag, armhävningar, sit -ups och några chins för att sedan streatcha och sedan gå in i värmen igen :D

Pilträdet böjer sig, det höga trädet bräcks.

"Pilträdet böjer sig, det höga trädet bräcks" ett citat av Bruce lee

vem är jag? pilträdet ? eller det höga trädet?.


jag gillar det ordspråket väldigt mycket, det säger mig också väldigt mycket. Men nu ska jag ta och förklara det lite.

Inom parkour så skulle jag säga att man måste böja sig åt det hållet som vinden blåser , jag står inte bara still, jag rör på mig. Rörelse. Flow.
vi säger att vinden är ett hinder och jag måset komma,förbi,under eller över det. då måste jag vara lika flexibel som pilträdet för att ta mig förbi hindret. Annars så går jag sönder eller inte tar mig över det så kallade hindret, jag " bräcks ".


jag kan springa mot ett hinder men jag kan inte förvänta mig att hindret ska anpassa sig för mig , det är jag som måste anpassa mig för hindret.
Ansvaret ligger hos mig som utövare att klara av att ta mig förbi det, men om jag inte kan så är jag inte redo för det ännu, men med hjälp av tålamod och träning så en dag så sitter jag på andra sidan med ett stort leénde på läpparna och säger,

-jag är nog pilträdet i alla fall.

sent inlägg

nu blev det så att jag glömde att skriva när jag hade varit ute och kört här om dan, men n u så tog jag tag i det så det ska bli av någon gång:).
Först så löpte jag i 2 minuter för att få igång kroppen sen så balanserade jag på dem ritade linjerna på basketplanen i 5 min.
Sedan så gick jag balansgång på mitt stängsel som det finns en bild på  i mitt förr förra inlägg.
Efter det så gick jag armgång i en gungställning men det blev inte så mkt hängande , för mina händer domnade bort av kylan heeh.
jag gick vidare sedean till en gräsplätt där jag gjorde.

sit-ups ,armhävningar, rygglyft och chins på en ställning och avslutade med strethning.

Och nsen blev det lördag så spelade jag innebandy i 2 h.
 och imorgon lär jag dra ut och träna antingen djur övningar eller bara ett fyspass, får tänka på det ;)


RSS 2.0