Ja ni!

ja ni idag så är det Tisdag, har inte så mkt mer att säga , ska iväg snart och äta Middag med mina syskon och Emilia:D Vi blev lixom bjudna utav min far, så gratis mat tackar man inte nej till :D kommer säkert bli roligt :D

Så hej så länge:P

Tufft tufft :D

Nu hemma för att ta det lugnt innan sängen :) Och nu börjara tankarna rulla runt, jag var och kollade på en kampsports träning, ska testa någon slags kampsport hade jag tänkt ;D, för det börjar bli kallt så man kan inte vara ute varje dag och träna i kylan , jaa man kan klä på sig mer, men vem orkar det ! ;D. Så nu på Onsdag så har jag min första träning, pröva på så att säga :D.


Hej så länge ! :D

****

Kylan kom allt inte smygandes i år o.O t.om jag börjar tycka att det är kallt O.O
Eller vad tyker ni ?




Woot O.O

Igår: Emilia fyllde år det var nice hon blev rik hehe:), Senare mot kvällen så drog vi ner till Stan och såg på Brolle när han körde sin grej , han var riktigt grym på scen det trodde jag inte att han  skulle vara :D ibland så får man ha fel ;P.
Idag : Kyrkan besökte man ,l träffade folket som man sedan följde en bit innan vi alla gick åt var sitt håll, Andrea, Emma, Linnea, Ylva och Erica :D. Sedan fick det bli en rundtur på stan med Emma haha vi snackade om allt XD.
Sedan dra till Emilia för att ge henne sin present som blev försenad, Det fick bli en Spaupplevelse , hon blev nog ganska nöjd ;D.
Så nu är man hemma efter en rolig helg :D dags för sänga och Imorgon ska man iväg och kolla upp det som jag inte kunde göra  förra veckan Pga Febern :P.

Puss på er så länge ! :D

Trust in me

Sitter här med gitarren i famnen  :D.
Ska börja röra på mig nu kanske :)
Min Emilia fyller år idag så ett stort grattis till henne :D<3<3 så man måste ge en super grym present till henne , Det som jag hade tänkt ge henne blir lite försenat, dumma transportbilar -.- så det får bli en annan grej så länge :)

Så alla glad hej så länge :D





The Legacy

Träningen gick bra idag , vi hade det as kul ! :D
Uppvärmingen så sprang vi lite smått , sedan bar det av till teknikgymnasiet där vi körde Rollen och poppade väggar , lite jobbigt det var ett tag sedan men men:). Sedan blev det Idioten och sen så lite annat :D,
Och nu efter att man har tryckt ner sig en hel pizza så känner jag att jag måste ut och springa lite O.O näe då som att jag orkar det ;D . Det är Helg och det betyder att man ska jäsa ;D.
Nu snart så bär det av till Emilia <3 :D

Puss och hej leverpastej  :D

Ibland så blir det som man har tänkt sig ;)

Igår så var det KU, första för säsongen, och det var helt bäst.
Vi började med Andakt och jag höll i den , jag kom på något till slut ändå , nervös som vanligt men det gick bra ;D. Efter det mer sånger som sjöngs , och sedan delades vi in i grupper och då skulle vi slå upp i biblarna efter lite saker och ting + en charrad skulle vi göra om en bibel berättelse :D sjukt kul :D. Fick fin besök :)
Fika!!! :D , satte mig med Lina och Linn inne i kyrkan och görde lite gitarr och sång ;D.
Väl hemma sova:D
Försov mig idag, stress O.O
Tråkig Hisoria lektion -.-
OCh nu hemma för att fördriva tiden till jag och Danne ska träna :D.



Puss på er så länge:D


Only you !

Denna dag så ägde vi alla klasser på skolan!
Vi hade en klasskamp och våran klass total dominerade dem andra klasserna >: D, Kanon jobb från alla :D.
Blev klippt idag, tänkte bara boka tid men det sket sig ;P.
Så nu är det bara att träna , äta och sedan bär det av till KU :)

ps igår så skulle jag ha kollat upp en grej men jag fick förhinder som stavas F E B E R :( ds.

Men puss på er så länge :)


Etik är läran om moralen

Fick inte den bästa sömnen inatt , jag vaknade vid tre och var helt utvilad .. Men skolan var man i ochd et var trevligt som vanligt :), heh idag på Religionen så snackade vi om Etik och Moral, Det blev vilda diskutioner i klassen o.O :D.
Men sen så höll man själv att somna på vårat Klassråd .. Men efter att magen hade blivit mätt var det dags att dra sig hemåt , trött , i regnet:).
Juste ikväll ska man iväg och kolla upp en grej , Ni får veta  senare vad det var :)

Puss på er så länge :D


Hardcore!!

Andra skoldagen avklarad ;D, idag så var det grymt slappt, vi fick en uppgift på matten som gick ut på att samarbeta , så vi delade in oss i grupper och vi skulle mäte omkretsen på ett träd, och rita upp löv i en skala på 3:1 helt underbart hehe :P, Men man fick gratis mat i skolan,  potatisgratäng med något nice kött med en läcker rödvinsås till det , dem försöker få oss att köpa terminskuponger , så vi får fin mat de första dagarna, tjuv skola -.- ;D.  Det var min dag i skolan nu blir det dags att slänga sig i soffan och vila med en iskall cola i handen ;D

Puss på er folket!!

A beautiful lie

Första "skoldagen" är över , å va skönt det var att komma tillbaka ! :), träffade Alicia för att kolla på två skräckisar, Vi såg The mirror och White noise, dem var sega men underhållande (Y), mkt snack blev det också :D, se dem :)
Nu har man laddat upp med en macka och ett glas med nyponsoppa , det ska njutas nu innan sängen ;D

Puss på folket vi syns ;D

Att ha ett mål här i livet.

Waow ingen sömn inatt, var uppe vid tre-fyra tiden och hjälpte min mor med mitt område ( tidnings område) hon ska ta över det, hehe hon verkade smått förvirrad när hon gick haha ;D men hon kommer att fixa det ;D.
 Nu har hon tre jobb på sina axlar  som hon bär för att hon har en dröm att köpa ett  hus med Henry, så dem gör vad som för att deras dröm ska bli verklighet. Jag kan bara säga, waow , man måste nog vara envis och stark för att fixa något sånt, Jag Är allldeles imponerad , själv skulle jag nog inte ha fixat det.
Visst är det tufft ibland det har jag märkt på min mor, men hon ger inte upp, Hon ger 110 %, Hon vet att allt ligger på henne själv om det ska bli något Hus i framtiden, Allt beror på med vilken inställingen du har, Det är du som bestämmer om du ska lyckas lr inte, det beror på en själv! alla har styrka till att göra lr bli vad som helst, Men det är bara du som kan göra den förändringen , det måste komma från DIG!

Ha en dröm, hitta ett mål och gör vad som helst för att göra det till verklighet.


Hare bra folket puss på er:D

Sommarens slut

Nu bara några timmar kvar på sommarlovet sen är det tillbaka till verkligeheten (Y), har saknat det , skolan iaf , ha något och göra på dagarna och RUTINERNA!!! :). Men nu ska jag njuta av det sista av sommaren, såg nyss solen gå ner över träden. en sak som jag hade lovat mig själv att jag skulle göra denna sommar var att ta en bok och sätta mig lr lägga mig ner på en gräsmatta och bara läsa , och njuta av vädret men det blev inte av hehe:) nästa sommar kanske då ;).

Sommaren började med att man var ensam om att man hade fått lov, nigen annan hade fått det så jag var hemma en hel vecka och väntade tills folket hade kommit ikapp mig :).

Efter en månads väntan var det dags för att ta på min manteln , ledarkappan ! Alphyddan here i come!.
Lägret var helt underbart, fick träffa nya männsikor, Måla en helt ny flagga till Tönt-Os, Hissa upp skor i en flaggstång, paddla på morgonen, Busa med kol och kvastar, träffa Peddo-Bamse, Dricka redbull , Vricka sönder min stor tå XD, Bad, timmarna i stan, dramat,  Ha ett par underbara lektioner med mina konfirmander och min kollega Sylvia :):).

En av lektionerna minns man speciellt, jag och Sylvia tog hela våran grupp upp till övervåningen och Marcus drog fram gitarren och spelade för oss och vi bara chillade (H).

Och sen så har man jobbat en hel del  XD tidningar, kört mkt Airsoft! träffat Emilia så mkt jag har kunnat <3<3<3. och nu bär det mot sitt slut , hahah vilken j*vla sommar det har varit!!!! :D

MAT!!

Kyrkan idag var nice,  förutom att man hade ett styrelsemöte som aldrig ville ta slut ;D, efter det så tog jag och Danny en lång promenad genom boda som slutade med attt vi träffade på Cassandra, vi följde henne ner på stan för att sedan börja röra oss mot teknikgymnasiet, där DAnny tog sig upp för några väggar :). senare så gick vi åt vart sitt håll, hans buss kom åkandes så han fick springa :P, och jag gick lugnt hemåt :D
Tusan vad jag är hungrig!! Dags att gå på Jakt ! >: D



Kan jag få filmen?!, jag menade filten.. XD

Waow en kanon kväll blev det iaf! ;D , tack till Ante, Jensa och Berra , vi körde en skräckmarra ;D Gissa vem som skrek högst ;).
Så nu är man hemma , måste få lite sömn ska upp tidigt imorgon :).

Men vi hörs gänget :D

Boring!!

Inte min dag idag, Hann träna i 15 minuter sen så kände jag att , va tusan gör jag, så jag tog mina grejer och gick hem, hade helt enkelt ingen lust idag, tråkigt nog..

INte mörkret! då tar hon mig..!

Igår körde vi nästan på Ante, han såg ut som ett rådjur, lr han betede sig som ett iaf, springa så där framför bilen o.O ;D.
Pannkakskyrkan var grym igår, as mkt folk ! Många polare fick man träffa, stört skön kväll ;D
Vaknade upp hos Emilia och nu kollar man på en skräckis vid namn , The darkness falls, handlar om tandfen :O .

Men nu är det dags att dra ut och träna :)

Vi ses folket ! :)




Längtar!

Dagen började med att ajg gick upp 12:00 -.- inte bra! skola på måndag .
Käkade lunch med Emilia vid halv två tiden, blev en liten picknik <3:D

Nu hemma för att göra ingenting ;D.

Vill så gärna börja träna pk på allvar igen!!!





Du är saknad!




Tog mig an gitarren idag, det var nice  :D
Fixade tacos med syster , moshito som hon säger ;D
Chill-kill framför datorn tills vidare :D.
Skrev av mig lite också  :P
------------------

" Det är dags att du vaknar upp och ta bort denna mask som visar allt förutom ditt undebara inre,
Denna gråa fasad funkar inte mot mig, jag vill bara gräva mig in till dig och få tag på ditt bultande hjärta, dra ut det och visa det för dig, Ditt riktiga jag I denna Maskerad. Folk måste få se ditt underbara jag som jag har en gång fått lära känna. Du är saknad."
--------

Du behöver ingen spegel som reflektarar vem du är, sök i dig själv så får du ett tydligare svar.

-

Hej så länge :)

Dagens pass

Det var länge sedan jag la upp något om min träning, det går att läsas i mina äldre arkiv, men nu tänkte jag att jag kör ihop något igen, just nu ser det ut så här  som ni kan se. Men tills i oktober så hoppas jag att jag har ökat mkt mer! ligger efter i min planering med träningen. Jag strävar efter att ha ökat med det dubbla, innan okt , får se om jag fixar det , eller vad tror ni? :) aja här har ni det ;D

Tålyft 2x30
Situps 50 vanliga, 50 höger och vänster.
någon sax grej ( kommer inte på namnet ) :P

(17 kg på stången)
Militärpress  2 x 15
Curles med skivstång 2 x 15
Drag med stång till hakan 2x15
Skivstångslyft Framåt  10 st, den var jobbig :P
Bänkdips 2 x 15
Rygglyft 30 st


" For lovers who really cares " :D

Igår så var man på Soho med Nette hon fick sin födelsedagspresent av mig, Ett par handbojor, vadderade, ros-röda ;D, Hon blev mkt glad över dem ;D. Det började som ett skämt för ett halv år sedan, att hon ville ha ett par, så då sa jag att jag skulle ge henne ett par när hon fyllde år, Bästa var att hon hade glömt bort det , men yay va gla hon blev när hon hade fått dem ;D.


Natti natt!

Nämen tiden går, jippi snart sängen!!, haha jag har suttit vid datorn men jag har totalt glömt bort hur många gånger jag har somnat till , men klockan tio då kommer jag att slockna, sova sova ^^



Det fanns en strap-on på väggen ;D

Träfafde Nette, skulle fixa en present till henne, hon hade inte fårr något av mig när hon fyllde år, skäms på mig ;P.
Träffade Emilia och Melvina ,vi tog en lunch (Y) :), så nu är jag hemma och är helt död... vill sova hehe :) juste jag försov mig idag, skulle möta nette vid elva ,men jag vaknade då XD, aja hehe ;D. Sova nu!!

Imorgon: Äventyr ! :D

folket vi hörs ! ;D

Regnet föll ner

Igår: Blev inge bak, vi orkade inet så vi gick till ica för att köpa kakor ist, plus en påse ostbågar! ;D nam nam:D. Så våran dag igår bestod av Sängen+tvn+tjockis grejer  = slö dag  :P. men men man ska uinte klaga ;D.

Idag: Gick från Emilia tidigt på morgonen hehe, klockan 09:40 är grymt tidigt ;D, Men senare på Dagen så träffade jag Alicia;D, vi tog en promenix ner mot stan till donken för att jag var hungrig, så vi käkade, träffade Alicias syster och hennes kill polare , hehhe dem var roliga o.O :D, sn så gick vi runt , till olika tak i form av löv, betong och plankor, Senare så splittrades vi upp .:)
Nu sitter man här med en skål ostbågar och Pepsi ;D

Imorgon, ja du På dagen vet jag itne vad som händer men på kvällen träffa gumman :):).

Vi hörs folket! :D


Försov mig o.o

Igår: Pizza med söder(Y) nam nam:D, Igår så satt jag uppe till klockan 02:15 med söder för jag skulle gå till kjell som ska nu ta över efter mig med mina tidningar, och jag skulle lämna över budboken plus nyckeln till honom. Men det jag inte fick reda på att min mor redan ahde gjort det o.o, så jag somnade inte förns vid 04:00 -.-, jag lyckas inte så bra med att vända tillbaka på dygnet O.o.

Idag Och nu ska man trycka ner frukosten , träna, sen så bär det över till Emilia, vi ska baka kladdkaksmuffins :D, testa det ni , det är svinit gott ;D.

Imorgon: Träffa Alicia ! ;D Får se vad vi hittar på ;D


Puss på er så länge :D

REgn IDag? o.O

Igår,Fick jag ett gott skratt XD , började snacka med Alicia men tydligen snackade jag med hennes storesyrra via msn :S, Men vi hade ett stört skönt samtal, lol på det  XD. Men det fick bli Datorn tills Emilia hade kommit hem från sin mosters bröllop, och så jag drog dit, stackarn hade fått feber :( <3.
idag: inte mkt sömn för oss inatt, det var varmt och ingen utav oss kunde sova . Men under dagen blev det mister tv och mat ! :D.
Nu ska man träffa Söder (Y) :).

Imorgon: Emilia + bakning ;D

Puss på er så länge ! ;D

Semester!!!

Waow vet ni vad.. Jag hade min sista runda i går med mina kära tidningar, gissa om jag är glad :). Så nu kan min semester börja och den håller i en hel vecka sen så börjara skolan! O.O, vilket jag ser framemot :):), Har inte gjort så mkt under detta "lov", Men det vi har gjort har varit helt sjukt roligt (Y) ^^. Kom och bara tänka på allt man har gjort med Konfan , hehe , Bad, filmkvällar, bio och mm :D . Så nu ska jag njuta av denna sista vecka man har, men vad ska man hitta på? det återstår väl att se ;D.
Haha idag när jag gick mina tidningar så blev jag jätte hungrig efter halva rundan, ochd et var inte skojigt . Men jag kom  in i ettt trapphus och åkte upp till högsta våningen och när jag kom ut ur hissen så kände jag den mest underbara doften, Ny bakade kanelbullar!!!!, Nån j*vel ville allt reta upp mig -.-. Det var det ända jag gick och tänkte på resten av rundan.... sorligt nog XD.
Hhahah jag gick upp för 30 minuter sedan lol på det o.O :D

Juste igår så var det Spelkväll med grabbarna grus!!! shit va roligt vi hade det, Vi körde något pang pang spel och jag blev så smekt utav Antes kniv O.O , EFter det så testade vi ett kortspel via ps3 med en kamera och grejer, men det började laga så otroligt mkt så vi var tvungna att stänga av det, och vi säger att jag vann ;D.
Balkongen var också ett het ställe att hänga på, där kom allt upp , politik, religon, u-land problem, makt begär, skräckfilmer, gamla minnen, Helikopter färder ! :D. Sen hem till värmen ett tag för att ta min vagn på en sista runda :D.

MEn puss på er så länge och jag lär väl återkomma ;D

Punkt punkt

varför gör du så här? ,Känslor väller runt, ilskan går inte att hålla tillbaka jag vet inte vart jag ska göra av den, måste tänka , måste fatta ett beslut, Nu går jag!




Rubrik?...

Ja vad ska man säga.. Helt sjukt.. Vill bara spy..

Desperata tider!!!!!

Idag var det inplanerat att jag skulle träffa en polare från min skola och vi skulle ta en fika , tror jag , men det verkar som att det inte blir av , tråkigt nog.. Aja nåsta gång kanske hon hör av sig med plats och tid innnan hon slutar att smsa med mig hehe :).
Så vad händer idag då? ja ni det är en bra fråga, får väl ...hitta på något om ni inte har något bättre förslag, är rätt så desperat just nu !

Igår: Var hemma nästan hela dagen, tränade, senare mot kvällen  gick jag till Emlila och var hemma till elva på kvällen , och nette kunde inte heller träffa mig, hon var alldeles för trött hehe naw på henne :D.

Imorgon: Blev bjuden på en Spelkväll med grabbarna, Får se hur jag gör ;D



Puss på er så länge ;D

Catcrawl !

Träningen gick skitbra!! jag började med några grundgrejer för att få upp flåset sen så fick det bli, intervall träning, efter det så ville jag spy.. kunde inte stå upp så jag ramlade ihop på gräsmattan och låg där med ett stort leende på läpparna, hehe inte ofta sånt här händer :). Men efter det gjorde jag några längder kattkryp och i slutet av varje längd så gjorde jag 5 armhävningar för sedan fortsätta tillbaka till första punkten . Gick bättre än vad jag hade förväntat mig! (Y) :).
Poppade ett par väggar! så nu kan jag komma över väggar som är typ 1.80 , snart tar jag nog högre ;).
Gick tillbaka till boda för att köra lite chins , situps ,armhävningar och avslutade med en härlig stretch ( stavning).

Nu har jag sett klart på filmen Tekken, Kanon film om man gillar fighter (Y) :D.

Så nu ska man driva ut tiden på något roligt sätt innan tidningar (Y)

Hej så länge!! :)

Call me!!

Ut och träna!!!!! vi har äntligen fått bättre väder ! :D.


Puss på er! :D


knockin´

Det fick bli 1 h promenad , har bara varit inne idag men snart är det dags, för det bästa som finns....tidningar-.-.

Shit vad jag har ätit idag :O hela tre st middagar... och hungern vill inte försvinna..  Får gå på jakt igen på något som kanske kan stilla min hunger ( låter som en vampyr  XD ). 

Men men folket ,vi hörs!


Å du svarta katt.

Igår: Ritade, chillade, träffade Emilia på kvällen, fick inte gå hem enligt henne :D.
jobb, Spöregn-.- smsade ^^,  Träffade min urgulliga katt ! ,

Idag, skulle ha träffat en polare men jag försov mig .. Så nu ska man bara vara hemma och njuta av detta underbara väder , ta fram Gitarren och det kanske kommer upp ett nytt alster på bloggen :O.

Imorgon: INget planerat, det finns inte så mkt och göra nu för tiden när konfa tiden tog slut :/.

Juste vet ni vad jag hittade i en trapp när jag kom ut från hissen :O 24 burkar KOFF hahah  :D





Puss på er så länge ;D


Om jag bara kunde forma världen med mina egna händer

DAgen började inte så bra men men, sÅ  jag ahr ritat nu i 2 h lr nått , och detta blev resultatet, en bild på Ante som jag tog mig i akt att rita av och slänga på lite egna grejer medans jag ritade.

Fokus ligger mest på händerna som skapar det som de vidrör.


Nu ska man ner på golvet och träna lite, sen så bär det av till Emilia :) Och ikväll/ natt är det dags igen! tidningar >.<.








Puss på er! :)


what!!!

Nu blev man helt sänkt... Det lär inte bli något läger nu på torsdag.. vi är hela 6 st anmälda och vi msåte minst vara 15 . yay, så detta blev en kanon start på dagen!.
Aja får se hur det blir .

Hej så länge


Light!

Igår: Var hela dagen med Emilia :):) vi tog oss ner mot stan för att hämta mat och tjocka upp oss :D, sen så fick det bli tv:n till ett :P mysigt :D.

Idag: Vi hade inget epsc att göra så vi satt framför tv:n hela dan , förutom några utgångar men då skulle vi bara köpa mat XD.

Imorgon: Jadu, you tell me ;D


Puss på er ;D


Playback

Igår:
ja jag var med Emilia och vi stack ner till pankiskyrkis och träffade några polare, Melvina, Jens, Felicia, Emma med flera ;D. Vid ett tiden var det dags att gå hemåt till den kära sängen ,men jag skulle vara uppe ett tag till så tv blev min nya vän medans Emilia försökte sova ;D.
Rundan gick seggt som vanligt och det är ibngen utmaning längre .. trist.. :P.

Idag då:
 Ut och äta med Emilia :):). Sen så blir det väl en tjockis kväll :P.

Imorgon: Har inte det blekaste haha :D


Puss på er så länge och waow vilket väder vi har fått :O

Två vägar

Igår: filmkväll, det var spännande (Y).


Idag ,  Tare lugnt plocka fram gitarren och lira lite på den :). Träffa Emilia senare, pankiskyrkis :).

Imorgon: Vara med Emilia , sen så får jag se vadf som händer :P


Puss på er!!


4 Rader Senare.


Filmkvällen avklarad (Y) Stort Tack till Danny som tog med sig sitt PS3 . Och tack till Alla som kom . Nu väntar jag på att tiden ska gå, sen så träffa Söder, han ska hjälpa mig med Tidningarna , kanon kul (Y)

En femradig I modernistisk form


. Delad.
.vänster , höger?.
.Måste ta Vänster.
.Gör detta för mig.
.Glömma.



Klappa en get!

Gårdagen: Woot, Söder kom till mig vid tre tiden så vi satt och lyssnade på lite ny musik som han hade å visa mig men vid fem tiden så blev vi hungriga så det fick bli Donken (Y) första gången på länge som jag blir mätt på en meny , jag måste vara sjuk lr nått ;). Vi tog en omväg genom torekällberget ;D, Senare bar det av hem till mig för att byta kläder och sedan så drog vi över till söder där han också skulle byta kläder , men när han kom ut från sitt rum så var vi VÄLDIGt lika XD.
Men vi ramlade in hos Felicia runt kvart över åtta (Y) Sen så blev vi en del folk och det var trevligt men vi stack efter ett tag för att leta mat, INget har ju öppet på stan klockan 23:00 :S så det fick bli donken igen..tjockt :P.
Men sen så satt vi hemma hos mig med mina bröder och deras polare och tjockade BJ ;D.

Idag: Filmkväll! senare tidningar med söder (Y)

Imorgon: Pannkakskyrkan ,kanske :P




Puss på er! :D


(Y)

JObbet är inte lika kul längre, längtar bara till när det är över, Har ingen energi kvar till det... suck.. Och det kommer attt spöregna inatt hörde jag..

När det är över så ska man iväg ut på läger , min semester har då börjat men tydligen så ska jag sköta i allt där ute de första dagarna, lite o tippat men vad gör man inte om man är medlem i styrelsen.. :)

Hej så länge :)







Solenstrålar :)

Underbart väder vi har, fick höra att det ska komma ett nytt spöregn nu i veckan -.- att dem aldrig ger upp, vill ha sol nu, ligga på stranden och bara känna solens starka strålar som tränger igenom huden :D. stekt .. :P.

Idag då, Träffa Emilia heeh synd att man vaknade så sent, Men nu fick jag iaf 9 h sömn det är inte ofta :O.

Imorgon: Kanske träffa SÖder om han vill höra av si :), Fest på kvällen hos Felicia!!! ;)

Puss på er så länge ;D


Trött som få o.o

Waow.. va trött man blev, Sängen låter väldigt lockande.. Men jag får se om jag pallar att stanna uppe till två:P.

Idag:
Ingen träning med Danne , pga regn.. Tog en promenix med Alicia för att sedan hämta upp Elina och Kolla på film, Och vilka skumma filmer vi såg o.O XD.

Imorgon: Får se vad som händer o.o


Puss på er alla :D

Ville bara skriva det.



Find a Goal.. a Dream.. And Don´t Stop Trying Until It Comes True!


Soft dag

VAd man kan göra, vad man ska göra ,och hur gör man så det blir på det bästa sättet..

Idag
Airsoft med Grabbarna idag , det var svinitkul haha men i slutet så blev jag tagen utav Ante som hoppade ut från ett par buskar med sitt pumphagel , jag han inte reagera förns han hade satt 2 kulor på brösten på mig ;D. Tar han nästa gång > : D :D.
Vi hittade ett skåp med glasdörrar, så vi sköt sönder det och jens samt ante använde sina sista krafter till att sparka och slå sönder det >: D.
Nu hemma och ska bara krubba sen så över till Emilia :D.

Imorgon: Äventyr lär det bli av :) 

Puss på er så länge ;D

RSS 2.0