Stand your ground!!!

Woot nu börjar alla mina läsare lämna mig.. JAg måste var tråkig :O. Men men inte så mkt spänning i mitt liv kanske :P.

Igår: Datorn, Film,  Chattande, Promenad, Jobb, sömn.

Idag: Träna, Träffa Emilia, fortsättning följer..

Imorgon: Har inte det blekaste om vad som händer o.O förslag? :D


Puss på er så länge :D


Ferrari

Idag: vakna 15:00 (Y) tog en tripp ner på stan med Cissi för att köpa persent till våran bror Robert, Hela 16 år :O big boy! :D. Nu kommer det väl bli film tittande hela kvällen och kanske rita upp något :O. Får se va som händer helt enkelt :).

Imorgon Ja inget spec planerat :/.

Hej så länge på er :)


Denna långa väg..

VArt försvinner allt?
Valen?
Energin?
Tanken på att ställa allt till rätta?
Vägen som var så klar har blivit en grå fasad.
Kämpar genom lera upp till knäna.
Ser ljuset.
Springer, men inser fort att jag bara tröttar ut mig själv.
Tar ett litet steg itaget för att orka.
Sträcker mig framåt.
Varje steg framåt är en kamp .
Men tanken.. kan vinna över materia !.
 

Energinivån är låg

Waow vilken kväll det var igår! :D Folket och jag var på Heron och kollade film och va kul vi hade det ;D.
Men när man skulle börja med tidningarna så var det itne lika roligt.. Det regnade någelunda när jag skulle ut så jag ahde bara ett par shiorts och en t-shirt på mig , det skulle jag snabbt få ångra att jag hade tagit på mig, för när jag hade avklarat två hus och hade precis kommit ner från det tredje så vräkte det ner... Sjukt mkt och jag stack ut huvudet lite lätt från porten för att känna av det, så blev det helt vitt framför mina ögon och jag såg absolut ingenting under en tid.. Blixtrar kan vara läskiga när dem kommer allt för nära hehe. Så var 10 sekund så såg man detta undebara mystiska ljussken som lyste upp den mörkgrå himlen, vackert men det var bara att springa ut och ta tag i sin metallvagn och känna regnet falla på varenda del av min kropp .  Efter 3 Minuter så var jag dyngsur.. Jag stog bokstavligen i en dusch, och då är det inte bra att ha Wax och hårspray i håret. Aj i mina ögon.. Men efter 1 h så avtog regnet och jag klarade av min runda på hela 1 h och 30 minuter som vanligt :).
Väl hemma fick det bli varm choklad och ett par smörgåsar (Y) för sedan att ta mig till den varma sängen och sova tills 15:00 (Y) :D

Idag Bara tare lugnt och glömma bort som har allt med tid och rum att göra. Helt enkelt chilla (Y)

Imorgon. Äventyr dags!!


Se dem osynliga,

Sådär :P.

träning , bio och nu är jag skit trött.. -.- känslan av att vilja sova är så stor just nu.. sängen skriker efter mig men jag ska nite sova förns om 4 h.. tusan.

Film

Sthlm med Emilia , shoppade, och var på bio (Y) kanon kul :).

Burning inside

Idag.
Frukost, lämnade av Emilia, vandra ner mot stan, träffade Cornelia, träffade Ante, Tåg, Vapenbutiken, Skynda hem, Tåg försenat, Tåget hemåt, Musik, Träffade Cornelia, av tåget, Träffade CAjsa, Felicia och lollo, Vandra hemåt , Öppna bössan, Träffa Danne en annan dag pga förseningar.. Middag, Klar med filmen Salomon Kane (Y).

Min dag i ett snabbt drag med fingrarna längs tangentbordet.

I tried to be all that you need.

I tried to be all that you need.
tried not ever let you down.
still I can see it in your eyes.
Not good enough.

This time I believed that I really could change.
I gave it all.
This time you really had my everything.
I guess I was wrong.

What can I say, What can I do.
This is who I am and I am hurting you.

No matter how strong my feelings are.
I always end up hurting you.

Hår !

Denna dag alltså.. suck. Men det fick bli en hel del tecknande (Y) Dagens fokus låg på att teckna hår, Hur svårt som helst höll på att bli tokig men några timmar senare så blev detta resultatet :P.


Lapdance

Igår:
blev en dag att man bara satt hemma vid datorn, Pappaer och penna drogs fram för att stilla mitt begär av tristhet, Efter flera timmar av tecknande så blev jag klar , kan ses nedan :).
UNder tiden som jag satt och ritade så välde hela familjen in genom mmin lilla dörr för dem ville vara sociala med mig hehe ;P så de satt här långt in på natten för att sedan bege sig av till sina varama sängar i väntan på den nya morgondagen :D. Vi hade skit kul iaf ! :D

Idag:
Så lär det inte hända så mkt mer än att jag ska starta upp mitt senaste uppdrag som jag fick utav min bror, jag ska måla upp en logga till hans förening som han ska starta upp ;). Så nu börjara arbetet ;D.

Imorgon:
Jadu det lär bli att dra ut med grabbsen och köra Airsoft om vädret tillåter ;D kanon kul (Y)

Men puss på er så länge ! :D


Nu börjar det likna något :D



Ett kvällsprojekt, Inte klar än men men :P


Ditt personliga verk

Siiter just nu med Penna och papper och ritar en linje, två linjer, tre, fyra, fem, 50 linjer och nu börjar det bli något..

Allt började i tanken , en ideé , som sedan dras till fingrarna via pennan, snuddar pappret, nu börjar skissandet, suddandet ,sen kommer de mer bestämda linjerna, sudd, färger, skugger, sudd,  tiden går som det inte fanns någon morgondag, känslan flödar, man ser bara en sak och det är det som detta rekutangulerade papper visar, tillslut så blir du klar, nöjd? hoppas det !

vissa säger att ett vit pappaer är ett färdigt konstverk, en annan säger att när en linje har dragits på detta skrovliga papper så är det ett färdigt verk. Men jag tycker när du har det i tanken  så är det ditt personliga färdiga verk, som bara du kan se med dem perfekta linjerna, de bästa skuggningar och de finaste mönsterna.

Filmkväll, kanon kul (Y)

Igår 

Var det filmkväll för hela slanten ! :D, träffade på Alicia och Linnea på Ica, vilket var otippat och utanför stog Wiktor och Emilia i väntan på Danny som var försenad :P. Vandringe fortsatte mot våran lägenhet och där träffade jag på Bettan i trappen när jag skulle slänga skräp och några steg senare så kom Danne gåendes :D. Senare så började alla möjliga männsikor ramla in :D Kvällen började med Filmen Team america, vilket var en höjdar film bland folket, Andra filmen var The four horseman * i think *, en thriller ,den var nice (Y). Sista filmen blev superhero movie, Men den såg jag inte för man satt ute på balkongen med , Danne, Jocke, Andrea, cornelia och vi snakcakde om allt mellan himel och jord och vi tog fram en kikare så vi spionerade på männsikor  :D. Men efter den sista filmen så började alla röra sig hemåt och vi följde dem flesta hem ,och tillsist Så satt jag och Robin hemma hos mig och såg på Naruto till kloockan blev 02:00 :D Sen så blev det jobb :P.

Idag.
Bio tror jag om Emilia orkar :), sen får man se om det blir en tripp till pannkakskyrkan (Y) .

Imorgon

Fest hos cajsa tror ja :P .


Nu Så får vi se vad som händer med allt, bla bla bla. Det kommer att bli bra i slutändan (Y)


Dra in magen så jag kommer förbi och fram!

Igår:

Var med söder, kollade film, hoppade längdhopp, kollade tv, käkade  glass, ostbågar, choklad m.m. :D.

Idag

Skulle ha tränar men blev in inget av det, men jag hjälpa Emilia att flytta över alla deras möbler till den nya lägenheten och det tog sin tid kan jag allt säga er. 9 h :P, Men man blev bjuden på Kebab! :D så jag klagar inte :).

Imorgon
TRäna, Filmkväll mot kvällen med konfagruppen :D

Och just nu är jag skit trött så det fick bli ett kort inlägg , det får ni allt ta :P.

Puss på er ! :D


Airplanes

Igår:
Träningen gick grymt bra , poppade några väggar vid teknikgymnasiet så nu kan jag flyga upp på väggar som är upp  till pannan på mig (Y) :) Nu är det bara hård träning så snart kommer jag kunna ta dem där 2, 5 meter höga murana :). Senare blev det att dra sig hemåt mot sina hoods och klättra i träd , vilket också gick bra men jag måste träna på att lyfta min egna kroppsvikt, men jag är på god väg nu . Efter det tog jag och gick balansgång , övade på rollen och sen ett styrkepass  med sit-ups och armhävningar :).
Träffade min farborors nya hund , en söt liten råttis som är tok lugn haah :P .

Ut med sykonen till kebab house, tjockt men gott :D. Hem för att vara med Emilia en stund för att sedan sova två timmar innan jobbet .:).

Idag
Vaknade av att jag fick ett sms och kunde knappt somna om, så nu kommer jag att vara som en zombie resten av dagen :D Söder kommer att få damp på mig XD.
Polisen ska få ett besök av oss :D. <får se om dem kan fixa ett tillstånd åt oss :)

Imorgon.
Det enda som är planerat är att jag ska träna med stången ;) sen så får vi helöt enkelt se vad världen har att bjuda på :D.

Puss på er alla ! :D


Tallulah :)

Igår:
Airsoft för hela slanten, vi hade det jätte kul, först var det uppvärmning, jag, jens mot Ante, Berra och söder. Vi vann den matchen enkelt (Y). Senare blev det ett spel på hela 1 h 30 min :O. Då var det , Jag och söder mot Ante, Jensa och Berra, Jag och söder fick springa mkt ! Men tillslut så tog dem mig och efter det så gav Söder upp och vi plockade ihop våra grejer och drog :P . Senare mot Kvällen  var det chill framför datan , jag och Alicia kom fram till att lakrits är inte gott haha :D. oCh mot tio tiden så kom Emilia förbi och vi var uppe tills jag skulle ta min runda med tidningarna :)

Idag:

Katter som bråkar , En  Vespa som stog parkerad i ett trapphus o.O helt otippat , vem ställer något sånt i en trappuppgång? :P. En Gubbe vid namn Alfons var ute och borstade sin gata och bjöd mig in till hans garage där vi snackade bilar, fast att jag har ingen som helst koll på bilar XD, Det var trevligt men han måste vara grymt ensam att han bjöd in tidningsbuden på en rundtur i hans verkstad O.O , men men snäll var han! :D.

Efter 7 h sömn så slängde jag mig äntligen upp och Emilia stack iväg till sin nya lägenhet för att trixa med det sista :P

Ska nog ta min träningsrunda idag har inget bättre för mig :D

Imorgon

Har ingen aning om vad som händer då, får se vad som kommer upp helt enkelt :D

 

aja hej så länge och puss på er! :D


Looking from a window above is like a story of love.

Igår så blev det inget tränande utomhus.. Men det fick bli ett pass hemma ist med herr skivstång :P. Film såg man, Det blev Paranomal Activity , en nice film men jag orkar inte skriva allt om vad jag tyckte om den :P. och en hel del chattande blev det också :D. 
Men Senare mot kvällen igår så kom några av min syrras polare över , vilket var trevligt , fick träffa lite folk som jag inte har sett på år :O :). Men efter det så bar det av till Emilia för att tjocka oss och sedan för att sova :D.

Idag
Ska ut med grabbarna till Ing 1 och köra Airsoft vilket kommer att bli skit kul ( hoppas jag) :P. senare ska jag träffa upp Emilia :D.

Imorgon.

Inte så mkt planerat, ska nog ta mitt ute pass med lite Le parkour och får se om jag bjuder med mig någon :P.


Hej så länge och puss på er!


Det regnar ute o.O va skönt :)

Woot nu har jag varit vaken i drygt en timma. Det regnar ute. Helt underbart! :D.

Gårdagen bjöd på några roliga händelser, var och kollade på Emilias nya lägenhet där hon och sin far renoverar för fullt! Blir ju riktigt fint:). Men senare efter middagen så bänkade vi oss framför tv:n med mkt tjockis saker! :D waow jag bara tryckte i mig som att det inte fanns någon morgondag så idag måste jag köra hårt med träningen XD . Men mot kvällen så blev det pannkakaskyrkan vid maren där vi träffade folket och käkade ett antal pannkisar, vi kom där ifrån runt 01:20 typ :D så det var bara att lämna av Emilia och ta johnny i örat och dra hem honom ;). senare blev det jobb helt enkelt :P.
 

Idag då
Ska jag vara osocial och bara vara hemma tills Emilia har kommit hem från sitt släktkalas:P så det blir en del film tittande och jag får inte glömma bort att jag ska ut och träna också men så länge det regnar så stannar jag inne :/.

Imorgon

Airsoft med grabbarna om vädret tillåter  ;P

Men hej på er så länge ! puss!


Bad, sol, Timmy

Igår
JAg var på stranden med mina kära ex konfirmander synd så kom det inte så många men det gjorde knappast något för vi hade skit skoj ändå ;D. Vi kastade en hel del Frisbé, grabbarna Danne och Danny dök ner under vattnet för att skrämma tjejorna och dem lyckades vare gång (Y) ;). Efter att jag hade grävt ett stort hål åt min vattenflsak i sanden, så gick Robin runt och skvätte ner alla som solade med vatten, tack och lov så missade han mig tack vare att jag blev varnad i sista sekunden :P. Men när när vi flöt runt där i det super sköna vattnet så fick Andrea en ide om en filmkväll så hon och Robin planerade in en vid åtta snåret, lite impulsivt men ändå ;P. Elina, Alicia, andrea, Danny, DAnne, Robin, Emma, Cornelia, Lollo, Jocke, Bettan, hoppas att jag inte har glömt någon XD, Men tack till alla dem, sen så får vi inte glömma min Älskling som kom förbi några gånger , och hon bara strålade som solen <3 ;).

Idag

Just nu så väntar jag på att tiden ska gå, jag vaknade vid tolv men gick upp vid två var helt slut och det kan nog vara tack vare att tidningaran kom 1 h försent! Men vi fick underhållning under tiden som vi väntade, En snubbe från min gamla skola såg mig och min syrra och han var helt packad, men han ville ha en tidning men vi förklarade för honom att vi inte hade någon, men han vilole inte tro på oss förns han hade gått igenom våra väskor XD, Men han snackade om allt, hans liv, graffiti, hasch. supandet, hans skol gång, samt att när man röker haschis så kommer man fram till att världen skulle vara så mkt bättre om samhället följde bibels sätt att leva. Vilket jag höll med till punkt och pricka, förutom det med att röka på XD. Men men nu kom  vi in på annat här.

Men idag då, Emilia kommer över senare <3<3. sen så lär vi väl gå till pankis kyrkis sen så kommer väl jobbet in där på något sätt :D aja tack och hej till er! och om ni har orkat å läsa så här långt.. grymt av er! :D PUSS


Perfect

Nu börja klockan närma sig 01:00 trött är jag, men om någon timma och några minuter så ska jag jobba.:) Igår så blev det att vi drog till vapenbutiken och min bar 10 fick komma hem igen för det som dem kunde göra med den var ingenting, det som skulle göras på den är att jag måste lägga ut en del pengar på den till nya delar så att den går osm en klocka igen och nästa vecka så blir det LÖN! :D Och nu på Söndag är det Airsoft med, Jensa, Ante, Berra, Söder, Keski :D det kommer att bli svinit kul!! om vädret är bra så att säga !.

IDag

Stranden!!! och träning!! :D


Only You!

Igår : Så var jag ute med Danne och DAnny och hoppade lite, Men efeter 30 Min sås tack DAnne :( Och efter en timma så drog jag också orkade inte med VÄRMEN!.
Hemma hela dagen och det hände inget mer än att ja satt framför datan.. Jo jag spelade Gitarr ju! :D.

Idag:

Om 3 h så sticker jag, Ante och Jensa till vapenbutiken i sthlm, Ante ska köpa sin första bössa om dem nu har den inne :). Senare så ska jag nog bara vara hemma och dra mig tills jag ska dela ut tidningar :)

Imorgon:

Bad med Konfagruppen! :D:D:D


Puss på er! :D


Val vi gör i livet påverkar inte bara andra utan oss själva , om inte mer i slutändan.

Woot jag har en blogg! glömmer alltid bort att skriva, Men imorgon så sticker jag ut och kör parkour, och jag har fått med mig en ny lärjunge ( om man kalla det så ) :D. Men jag ska visa lite grunder och sen så får vi se vart det leder till :D

hej så länge..


Träning och skador som hemsöker mig :/

Denna adg hum ja ni vad ska man göra idag? Lite saker hade jag planerat som att köra fotboll med Folket från Kyrkan mend et lär inte bli av för min del, har fått någon slags inflamation i hälen! jag lyckas med allt:(. Så det börjar luta mot att dr iväg till Hovsjö kyrka för en Filmkväll med Grupp 1 ! :D

 Dagen började med träning!, Sit-ups och armhävningar! :D imorgon samma + styrketräning och nästa vecka så ska jag lära upp två av mina forna konfirmander, den ädla konsten av Parkour! :D . På senare dagar så börjar jag allt bli mer och mer sugen på att testa en kampsport och det ser ut som att det blir Aikido :).

Hey

Min dag.

Försov mig, hade andakt om tro, hopp och kärlek, Till Ica Maxi hittade inte det jag letade efter, hem för att halv sova vid datan, var helt slut, Såg One missed call, Och nu väntar sängen på mig!

Alla faller ibland
Man måste hitta styrkan till att resa sig .
Ut ur askan och göra en ny början.
Vem som helst kan känna smärtan.
Du tycker att det är mer än det du kan se.
Men du är starkare, starkare än du tror.

Ge inte upp nu.
Solen kommer att skina igen.
Du måste möta molnen.
För att hitta din skinande väg.

Jag har sett drömmmar om att flytta berg.
Hoppas att det inte tar slut.
Även när himlen faller.
Jag ahr sett mirakel som bara händer.
Tysta böner blir besvarade.
Brustna hjärtan blir läkta.
Det är vad tron kan göra.

Det spelar ingen roll om vad du har hört.
Omöjligt är bara ett ord.
Det är bara en andledning till att inte försöka.
Alla är livrädda.

När de beslutar att ta detta steg ute på vattnet.
Det kommer att bli bra.
Livet är så mkt mer än vad dina ögon ser.
Du kommer att hitta din väg om du fortsätter att tro.

När världen säger att ni inte kan.
Då ska jag berätta för er att ni kan.

RSS 2.0