"tränings-date"

jag vet att jag inte har skrivit på länge nu, men det ska jag ändra på.
Snart ska jag ut och köra lite balans träning.
Juste för två dagar sedan så bestämde jag träff med en gammal polare vi har inte hört så mkt från varandra på ett bra tag nu så vi fixade en "tränings-date". så det blev lite mjukträning och mycket snack, haha jag som trodde att det skulle bli tvärtom :)

Men nu ska jag allt dra ut och köra , hej så länge :D

Balansgång :D

Waow kom precis in från träningen, det var riktigt nice idag för jag testa att gå balansgång på lite högre höjder.
Hela 1,5 meter upp i luften på ett stängsel.  Som jag sa i mitt förra inlägg så ska jag satsa mer på min balans :D

Shit va skakis jag blev plötsligt, sätter min andra fot upp på stängslet. Men det här ska gå bra, men tänk om jag ramlar?, men det är ju inte så högt. okej då går jag, nej det gjorde jag inte, jag stog kvar några sekunder till innan jag tog det första steget.
Yay jag klarade gå en sträcka på 7 meter :D
Måste gå igen , igen och igen .


Efter lite balans träning så drog jag mig upp och ner för en gungställning , jag försökte att bara använda armarna men det gick inte så lätt som jag trodde så jag fick ta i med hela kroppen. Efter några minuter med att ha utforskat gungställningen så varavade jag ner och sedan så stretchade jag . sedan hem för att käka middag :D


Juste jag testade att gå cat-walk på stängslet men det får bli ett senare projekt å satsa på XD

Tack för mig !


Draft: Okt. 19, 2009

Hejsan alla glada :D

Detta blir mitt första inlägg. Men vad ska denna blogg handla om då?. Jo om mitt liv, mina egna funderingar och tankar om livet i sig, och min väg tillbaka till Parkouren.

Det är så här att jag skadade mitt knä  för ett år sedan på en innebandy träning, och med det så har jag haft komplikationer att röra på mig. För Bara 8 månader sedan så kunde jag inte gå ner för ett par vanliga trappor utan en stöd strumpa runt mitt skadade knä, men nu kan jag gå upp och ner utan några som helst problem.

Och nu hade jag tänkt å blogga om min väg tillbaka till det jag älskar å göra , att utöva min parkour väg igenom mitt liv, My way.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0