26/27-12-2011 Club Aqua

Drog iväg med Emma och Rob till Norrköping över natten för att stampa på Club Aqua med hennes polare. Det var så skönt att komma bort från stan och lämna alla problem hemma. ja vet att 24 h inte är mkt men det var precis vad jag behövde, att få träffa nytt härligt folk och sedan bara ha kul! . Samt att problemen försvinner inte bara för att jag drar iväg men bara för några timmar så kunde jag bara släppa allt och fokusera på annat.

Hardstyle och Hardcore.

Musiken som spelades är inte helt okänd för mig , hehe det har jag Emma att tacka för, allt spelande i skolan hehe :).
Väl inne i klubben i den stora vita salen med alla dess olika färger som skimmrade över männsikorna i rörelse gav mig en känsla av ro, se att alla rör sig som dem vill och inte en enda bryr sig om vad grannen gör utan att alla bara gör sin grej och njuter av musiken i sin fulla glans.
Väl ute i den friska luften efter timmar av hopp och bas så gled vi vidare till en nattöppen kebab resturang, ( Tack och lov för ajg var inet villig att köpa en korv med bröd för 20 kr styck).
 Hemma hos Emil och Sussie så blev det att äta och göra sig iordning för natten, alla däckde lagom till fem tiden och bara 6 h senare så var det upp och köpa frukost! .

102 kr senare så var man mätt och glad, nu var det bara att kolla Family guy i 3 h , iväntan på att tåget skulle komma. Resan hem var stillsam och seg , alla var vi trötta från gårdagen men va kul vi hade det !. Detta görs gärna om fler gånger! tills dess ska jag lära mig Shuffle och hakken! :D.
 

Julafton i siffer/punkform (Y)

Julafton hade man allt igår! fullt scema enda tills sängdags vid 02:00!

1. Gå upp ur sängen (fick bara 5 h sömn)
2, hoppa in i duschen vilket visade sig ta hel 30 min ...
3, klä på sig, äta frukost , jag var seg!.
4, ta sig till kyrkan, tack och lov för bil (Y).
5, sjunga 700 psalmer i kyrkan, fann inte styrkan till att göra det, måste ha berot på tröttheten (Y).

6, TA sig från kyrkan , hem, vända i dörren för att dra iväg till pappa.
7, 13:30 lämna pappa för att mata katten [check]
8, Hemma lagom till kalle Anka, näringbrist? ja.. väntar tålmodigt på maten [check]
9, Tjocka som aldrig förr och garva tills maten från min mun har spridit sig över hela matbordet (hade helt och hållet glömt bort hur hjärligt min lillebrors skratt är ! :D) .

10, ta det lugnt innan tomten (johnny) skulle jobba, Nissen ( Jag) skulle hjälpa honom :).
11, Väl hemma efter att ha gått en runda genom blocmbacka och västergård, och att se alla ungar som klistrade sig som flugor på flugpapper när dem såg tomten gå precis utanför ders fönster, är helt obeskrivligt! så söta! :D. synd att göra dem besvikna genom att inte komma in till dem </3.
12, klockan är nu 19:00, öppna mer paket ! kramkalas hemma! :)<3.
13, 21:00 ta sig hem till Emma och katten för ett lek/matbesök igen! :)
14, 23:00 Hemma igen för att dö i köket med syskonen. Ostbågar, choklad, skinkmacka och julmust, ooooooo´yeah!!!! :).
15, 01:00 kolla på svampbob fyrkant tills ja däckade ! (Y).

Japp julafton kan beskrivas på många olika sätt men något som beskriver den som mest är, att tjocka sig, ha kul och umgås med familjen samt chilla röven av sig! :D. Min julafton blev den dagen där jag fick som mest att göra på hela året, och det som jag nämde tidigare med att chilla och så, det fick jag allt in efter lite bök men denna dagen blev allt en jätte bra dag till slut! och det har jag att tacka hela familjen för och mina vänner! <3. och idag vaknade jag upp med en förkylning hehe japp det är verkligen lov nu!


Tagga!

Fick ett brev igår från försvarsmakten, så nu den 7 februari på min namsdag och dagen innan johnnys födelsedag så ska ajg till deras rekryteringskontor i sthlm och göra deras fystester och träffa en psykolog samt göra ett par andra tester! :). Jag är så taggad!!!!!!!:D
Så nu har jag lagt  min träning  i en högre växel!. Både den fysiska och den mentala, det är bara att ta fram mateböckerna. Man kan inte bara anväda böckerna till att lösa uppgifter i , utan jag ska använda som vikter också hehe skämt åsido :).


Ljus plus snö = mysfaktor1000

" Se in i mina ögon jag hjälper dig att se."
-

Jepp jag har nu gjort det, har nu varit på mitt första ljusparty. Skumt nog så var jag den enda killen där. Men det gjorde inget , jag börjar bli van hehe.
Det hela utspelades sig hemma hos min förra klasskompis Natali i Tumba och där träffade man också på en del hagabergare vilket gjorde det hela ännu bättre :).
Men waow va man fick lukta runt på alla dessa ljus och oljor. Jag köpte inget men ja vann ett ljus så det fick bli en tidig present till mor. Tiden flög allt iväg. Jag, sam och emma insåg att vi var tvunga att jalla på nu om vi skulle hinna med det sista tåget hem och tur som var så hann vi , kom hem vid 00:45 , däckade direkt! :)

En kanon kväll helt enkelt!


Omslut mig

Som många andra säger så är snön här, tyvärr så blir det bara till slask!. Hoppas på minusgrader nu fram över så att vi får en vit jul, där snön får lysa upp tillvaron lite extra, det gillas :).
-
" Åhh du mjuka snö omslut mig med ditt varma täcke".
-


Du hör inte av dig




Du hör inte av dig .
och bryr du dig alls om hur jag har det?.
Jag vill ringa dig varje dag men vågar inte.
-


Detta är en bra dag!

En del dagar är bättre än andra

 Idag sken solen, jag njöt hela vägen ner till stan . Vinden var stilla och värmen kändes enda in i hjärtat, isen var borta, så halkrisken var minimal. Lyssnde på musik som man ville bara röra sig till, likt en dansör, framtiden ser god ut! .- Det kommer att bli en bra/ och det är en bra dag! :). Men ja solen går ner tillslut och värmen förvandlas sakta men säkert till kyla, humöret går ner, musiken tystnas, minnerna påminner .

-end


Födelsedagskalas!, Gillas!

Klockan är 22:40.

Igår var det en hel del inplanerat i mitt lilla schema, heheh vissa dagar händer det inte så värst mkt men när det väl gör det så ska allt komma på en och samma gång, inget ovanlligt med det hehe.
JA så det blev att lämna jobbansökan, fixa lunch, ta sig till körkortsteorin och vara social med både folket och datorn . MEn efter det var det att röra sig in i stans hjärta med syster och lillebror JOhnny, uppdraget var att köpa födelsedagspresent till våran pappa som allt fyllde år . Så ett Grattis till honom :).

Väl där så blev det allt fika i alla dess former, tårta, bullar, godis, ostbågar samt kaffe och cola, han hade allt laddat upp ordentligt. Men det var inget jämfört med resten av kvällen skulle bjuda på, ååhh vad vi pratade och skrattade, tog bilder och bara hade det gött :).
Juste vi drog dit vid sjutiden och kom hem någongång efter elvatiden , NIce (Y) :).

Klockan är nu 22:46.


In i det sista

Ordet "Han".

Det finns inte en riktig bra översättning för det ordet men något som man kan säga om det är: Det är ett känslomässigstadie där man är så ledsen att man inte kan få en enda tår att lämna tårkanalen. Men att man in i det sista fortfarande tror på hoppet.
-
Gårdagen var en bra dag fast att allt inte gick helt som jag ville men det gjorde inte mig så mkt för det var en bra dag ju . Körkortteorin gick skapligt jag börjar närma mig ett resultat som man kan vara stolt över. Sedan det hemgång och vara social med familjen , alltid lika trevligt :).
Sedan blev det att röra sig till ku och lyssna på det enaståden paret Lindwall aka Henrik och jossan, de snackade om Relationer, vilket gav mig mkt!.

Väl hemma blev det att snacka i mobilen över 3 h , word! tack och lov för comviq kompis! :)


Dags att ta sig i kragen.


-

Det här med att gå upp när klockan ringer vid nio verkar inte funka för mig, kommer upp vid tolv ist (Y). Skärpning från min sida, men det har ju sina orsaker varför..

Ja ni denna dag ska man skriva dessa underbara cw´n och sedan ta sig en tur ut för att träna med Danne, nu är det dags att höja pulsen på träningarna så att vi får ut så mkt som möjligt under våra Parkour pass!.
-
Tack och Hej leverpastej!


If she´s amazing

Årets första snö men inte slutet på mina tårar. saknaden är stor. En bit av mig är borta. saknar dig Emilia min blomma.

If she´s amazing, she won´t be easy.
If she´s easy, she won´t be amazing.
If she´s worth it, you won´t give up.
If you give up, you´re not worthy.


<3


Livets resa

Hade skrivit ett enormt lång inlägg om framtiden, kärlek, familj , att åldras men jag tog bort allt för att vem skulle orka läsa. 
Jag gillar däremot männsikors livshistorier och deras framtidsplaner det beskriver allt om dem, och genom att se vad det tecknar.  Livet är den värsta läraren men gu vad vi lär oss,  vi lär oss.
-
Imorgon: Träffa Emma och Innebandy.

-

End



RSS 2.0