Du är mitt bröd

Du är mitt bröd,
mitt ända leverbröd.
Men du är som glas,
du går sönder med den lättaste beröring
och skär mig när jag försöker laga dig.
Du ger mig inget ord,
du ger mig ingen framtid.
Vet du? Vet du?
Vet du hur jag mår när jag ser dig? Jag vill gärna fälla en meningslös tår.
Kan du se mig?
För du är den enda jag ser!


veckornas citat




Tålamodet är det största modet// Rickard



Eller vad säger ni?


Parkour träning.

Idag blev det 4 H parkour träning, 3 H gick åt en och samma övning/ teknik och den sista timman fick det bli tekninkträning på, passe mural. den börjar sitta allt mer och mer , fast det finns flera olika varianter på den , så det blir att öva på dem också. Imorgon kommer jag ha sån träniongsvärk, jag hoppas på det !. Dock så ska jag träffa Danne och köra ännu mer PArkour, awesome helt enkelt! Men nu blir det en iväg till Heron!

För lite mat = dåliga resultat på träningen

Ja idag så fick det bli träning allt, värmde upp med att springa 2.2 km, gick på skapliga 12 minuter.
Sedan blev det fysövningar.
Chins:11 st
militärpress 3*10

Det fick bli ett litet pass idag, hade inte ätit ordentligt vilket kunde förklara mitt dåliga resultat, men men till nästa vecka ska jag ha fått ordning på detta problem :)

Nu en svalkande dusch!

Denna blå-gula byggnad aka IKEA

Ikea: japp nu har man varit där och gjort "nytta", ett nytt rum är på ingång och man ser allt hur mkt skit som behöver kastas ut innan det nya fräsha gör sitt intåg . Waow säger jag bara va ont i fötterna man får efter 3 h timmars hajkande runt i denna blå-gula  byggnad av betong och metall, till nästa gång blir det löparskorna på :).
Men allt blev inte köpt men men tur som är så kan man åka dit fler gånger:

Köpte : säng, hylla, skrivbord, lådor, galgar och skålar.
kvar: fler lådor, spegel ( en stor sådan),tv-möbel, en till hylla, sedan några fler materiella ting :).

Träning fick man allt idag iaf hehe fötterna värker, fotbad? YesS!

Fotöljer på huvudet, Morgonbajs och vinster på triss = Försvarsmakten

Att flytta möbler kan vara tungt men om man har en familj som hjälper varandra så delar vi upp denna börda och allt går så mycket smidigare för alla. Japp idag så flyttade min pappa från erikshällsgatan i västergård till Grusåsen. Min Farbror + flickvän och dotter jobbade allt flitigt och sedan kom syster förbi och hjälpte mig att ta krafttag mot dessa bokhyllor, bord, Fottölj m.m.
Hela flytten gick på bara 3 timmar , jag blev allt impaad av våran effektivitet! Men det var saker som skulle från en 3:a till en 1:a så det kan förklara det hela, kanske :).

Men sedan fick det bli ett besök hos frisörskan och sedan ta en sen lunch emd syster min, kebab FTW!!!!!! :D.

Ja och Innebandy fick det också bli , och första gången på länge så var vi många!, hela 10 st plus åskådare :).

Men dettta var en kort sammanfattning om hela denna dag och nu börjar sängen ropa på mig så natti natt på er alla!

Hemmakväll.

Det fick bli en hemmakväll i soffan framför datorn med Nette, vi bunkrade upp med hela, popcorn, chips, läsk och choklad, tjockt allt, men det behövdes :). För att vara hemma ensam en Fredagkväll är inget vidare .

Men imorgon så är det flytt, Pappa ska allt ta sig iväg till andra sidan bron. så det är bara att kavla upp ärmarna dricka upp spenaten och lyfta tungt :)


Bläääääääää!

Åh vad dagarna går sakta fram, orkar inte med det här längre. Så nu är det dags att ta krafttag med sitt liv.


Gårdagen: seg. Ku var allt nice, bra talare skönt folk och en härlig stund med Gitarren :).
Idag dårå: Tagit det chill, tränat och ja nu senare dra ut med Nette på en promenad, kanske borde ta med mig krykorna så att jag kan hänga med henne i hennes tempo :).

Woot Woot!

Dubbstep

DAgen: gick väldigt segt, fick inget gjort och sedan hade vi vädret som inte gjorde dagen bättre så min träning emd Danne blev inställd.. Men mot kvällen så fick jag tag på Alex och vi tog oss till Media markt för att Rickard skulle införskaffa sig ett par nya högtalare. För mina gamla kunde göra egen dubbstep musik genom att man bara rörde vid dem, och ibland så behövde det inte ens det.. Lite läskigt tyckte dem som var här över och skulle se på film och så, hehe :). Men väl på HEron så fick det bli mat också nom nom till thai-mat! :D. OCh nu är klockan så pass mkt att t,om borde sova, så natti natt!

Trots Feber, så går man den extra milen för att dem har ett bra erbjudande på stadium

Igår : tog mig ner till stan fast att man hade feber , köpte två par skor på stadium så nu är man beredd inför hösten/ vintern :).  Dog sedan i soffan här hemma, var helt död, orkade inte röra på mig och kroppen värkte i flera timmar, det är då man önskar att man inte vore själv </3. Middan gick allt ner och för att sedan göra det lite lyxigt så tog jag tag i johnny och vi tog oss iväg till Jätten för att köpa "nyttigheter" aka choklad och cola :). Resten av kvällen fick bli framför datorn och tv¨n :).

Hej så länge

ATT sakna
Att sakna någon mäts inte i hur länge sedan ni sågs lr hur länge sedan ni snackade sist, utan när du gör något och då du önskar att de vore där med dig.

Bara en kyss

saknad.. glöm inte bort oss.. Bara en kyss på dina läppar i månljuset. För att få känna elden igen.

Nerbäddad

Idag dårå : Hade en allt jobbig natt, förkylning ftw... , Traskade iväg till Kyrkan ,väl där höll jag på att somna hehe. Sedan blev det att hänga med bror, Berra och ylva utanför mig i 3 h och sedan gå till ica för att köpa glass hehe :). NU sitter man med en filt nerbäddad i soffan och kollar på idol Fuck Yeah!

No Strings Attached- Filmkväll

Gårdagen: Kära syster kom hem till stan och bestämde att vi ungar skulle ha en filmkväll, det var allt mys, vi stängde in oss i mitt lilla rum pga att mor skulle sova. Vi laddade upp med grönskaer, dipp, choklad, läsk och popcorn! nom nom. Filmen som valdes var  No Strings Attached En helt okej film som handlar om två männsikor som är kk men går verkligen att undatrycka sina riktiga känslor för varandra? Ja en film som är värd att se om man inte har något bättre för sig :). När väl filmen var slut och Ylva och johnny hade avlägsnat sig från mitt rum så drog jag  igång  PS2 (som jag aldrig brukar spela på) och körde Dragonball Budokai 3, waow jag kunde fortfarande alla kombinationer, jag är skadad för livet! O.O. Men till slut så var det dags för sängen :)




En gammal bild från 08- , heheh vad tiden går :D

Vui höres*!

2 år och 10 månader

Tiden går allt fort!



Le träning

träning Med Danne:


I ett antal månader nu så har daniels mål varit att ta sig upp för Blombackas idrottstak, som är cirka 4 meter högt. Han har sprungit fram och tillbaka många gånger, tagit allt mer och mer sats. sträckts sig med hela kroppen för att nå sitt mål.
Efter mkt om och men så satte han det, han lyckades poppa väggen .

- Rickard, vänd dig om! .skriker han.

Jag vrider mig om och ser honom hängandes från väggens svarta list med en arm. han vrider sig snabbt om för att sträcka sig med den andra armen . så nu har han båda händerna på kanten och lyckas dra sig upp. Den glädjen man känner i att nå sitt mål efter flera månaders av träning går inte att beskriva. Men jag lyckades ta ett kort innan snubben hoppade ner. Efter det var han bara tvungen till att testa ytterligare en gång för att se till att det inte var en engångs förtelse. springer, stöter emot, sträcker sig mot kanten och- .. missar. Men han är snabbt på banan igen och då sätter han den lika bra som första gången.

 Så några korta ord som sammanfattning.
Man ska inte ge upp, kämpa för det du tror på så kommer du att lyckas. ( och slita ut ett par skor )

Och hans nästa utmaning är att sätta Kong och min blir att äntligen ta och lära mig monkye, ordentligt !



Le Lunch?

HUmeli HUMELI; vakna , träffa pappa över en Lunch, ut i det fina vädret och träna med Danne! , sedan hum ja det som händer, händer.

Hej så länge

Inte en gång till!..

Se aldrig A Serbian Film, bland det värsta jag har sett, ångrar något att jag såg den..
Men men dagen var allt bra ändå. fixade middagen och tog mig sedan ut till spåret och sprang intervaller i varierande terräng, gött gött :).
Nu blir det dags för sängen iaf , natti natt på er!


Kvinnomisshandel... Bryter tystnaden.

Gårdagen ja: Träffade Emma och hennes kusin Susanne, hehe dem är så lika både till utseende och handling, helt sjukt och dem är ändå inte blodsband, men familj är inte bara blodsband, det är bara att kolla på ens egna släkt.. Men men vi gick runt i ett antal olika butiker och härjade för att sedan stanna upp på donken där de två skorstenarna rökte för fulla ketchup behållare. Men äventyret fortsatte sedan hem för att vila upp sig innan det var dags för att fixa middag  nom nom.
Var över till Nette för att lämna filmer och till sista framför tv vid 22:00 tiden och kolla Criminal Minds med ostbågar, läsk och en liten chokladkaka , ett perfekt avslut på en skön dag ! :).

Nu bär det av ner till stan för att träffa Alicia :)

Alphyddan

Waow i helgen fick man hela 10 timmars sömn inte konstigt att man sov hela 13 h idag , vaknade upp 13:30 så skönt :).

Helgen spenderades på Alphyddan med Ku, ja kort och gott så var det hela jätte roligt , organiserat kaos . Jag badade för andra gången det här året och det var faktist varmare i vattnet än när ja badade första gången med Emilia, lite skumt men men ;P.



Whitelines

Gårdagen; var på arbetsintervju hos Lernia ett bemaningsföretag, nervös? inte alls.. men när jag väl satt i stolen mitt emot Oscar så kom alla käsnlor fram och jag blev skit nervös, men det gick bara bra, så nu ska vi om man får något jobb. Jag håller iaf tummarna! :D.
Ku mot kvällen , ja det var allt nice , skönt folk, Evelina fick The Bok av mig och färden fortsatte sedan till Emilia <3 det var skönt att träffa henne , har inte gjort det på hela veckan men men så det kan gå när båda har fullt upp :/.
Idag: Ut till Alphyddan för att stanna till på Söndag , taggad? jorå ;).

Hejs å länge :)

Which side Wins?


Utdrag från boken; Tuesdays With Morrie ( sid 40) .

fortsättning-

A tenson of opposites, like a pull on a rubber band. And most of us live somewhere in the middle.
" Sounds like a wrestling match ", i say.
" A wrestling match ". he laughs. " Yes, you could describe life that way ".
 So which side wins , i ask?
" Which side wins? "
He smiles at me, the crinkled eyes, the crooked teeth.

" Love wins. Love always wins "



Åtta

Klockan hann bli åtta , mörkret är nu här, men lusten att träna är starkare än någonsin . Jag hoppade upp på cykeln och tog mig snabbt till spåret , slängde av mig vattenflaskan, sträckte på mig, andningen ökade lika så farten. Nu är jag iväg, en kvällsrunda när den är som bäst, det är lugnt, jag är helt själv, det enda som hörs är mina steg mot marken och Rix-fm ur lurarna .
Ett varv kvar, detta gick lika bra som det första men man märkte att benen hade blivit trötta men det var bara att kötta, och det lönade sig. Tog mig runt på 26 minuter, en förbättring på 4 minuter, nöjd? självklart! :D.

Hej så länge

Efter 3 år så är jag tillbaka ...igen :P

Arbetsförmedlingen! Ja idag var man där på en introkurs om vart man kan söka jobb och hur man får jobb, samt om de vanligaste misstagen man gör , tex när man skriver cw, så ska man aldrig börja med " Hej mitt namn är.. jag är så många år.. samt också vilka mina fritidsintressen är"  det är ett big no no:). Samt att en vettig Email adress är inte heller så fel, så ta inte SexyBlondBimbo_64 för då kan det vara ett problem att få det där Vd jobbet som du så gärna suktar efter hehe.
Men med dessa tips och många fler så känner jag mig mer säker nu till att söka jobb, och lusten finns där också. Första grejen imorgon som blir av,  är att kolla ett nr som jag fick igår :O, Får se hur det ur artar sig :)

Tillbaka till ett andra hem<3


Idag stack jag och Emma till Hagaberg, våran skola. Man kan säga att man blev något sentimental, alla dessa platser , personer fick en att minnas en hel del. Jag skulle vilja skriva om hela dagen men det skulle nog bli ett allt för långt inlägg så näe inte den här gången och jag vet inte hur ja ska lägga ord på det jag upplevde och kände. Men men Äventyret tog inte slut där utan det fortsatte mot stan där man tjockade sig macka på Nancys och sedan iväg till Tratten :).

Och nu till Nette :).

Hej så länge

Första träningen

Igår: Innebandy träning. Jo det gick bra fast att min kondition måste bli bättre och lika så mina vändningar, Det kommer att bli en hel del backträningar i fortsättningen , och benpress med skivstången :).
Men kvällen slutade inte där, utan jag träffade Emilia <3. Som ja sedan spenderade natten med och hela dagen idag likaså med:).


Have I told you...

Ett utdrag ur Tuesdays with Morrie ( sid 40 )



Have I told you about the tension of opposites? he says.
the tension of opposites?.


Life is a series of pulls back and forth. You want to do one thing, but you are bound to do something else. Somthing hurts you, , yet you know it shouldn´t. You take certain things for granted, even when you know you should never take anything for granted.


~To be continued

Kol




Senaste Projektet gjord i Kol, den är inte klar än men det är bara att kämpa :)

Nu vänder jag om

Dagen blev helt okej, Mjukträning i området. Tog mig till en lekplats som jag inte har varit vid på 2 år, man såg att allt var detsamma, inget har förändrats. Förutom att trät runt innebandyrinken har slitit ner sig och färgen på stängerna , där man hoppar upp och snurrar runt ett varv som man gjorde när man var barn. Men annars var allt detsamma. Jag började med att släppa alla tankar och bara se hindret framför mig, andas djupt, tankarna är nu helt fokuserade och ögonen släpper inte taget om hindret. Känslan av att fötterna flyger fram över asfalten är helt obeskrivlig, ett till steg , ännu ett och tillslut så stannar jag.. vänder om och går tillbaka till min startpunkt, hehe jag fick nog lite kallafötter där. Men jag samlar mig snabbt och går in för mitt andra försök, Nu gäller det. Nu lämnar jag asfalten i mer bestämda kontrollerande steg, sista steget ger mig kraften för att lämna marken och vrida mig till den perfekta vinkel för att ta mig över, jag svävar. NU är det bara handen som ska nudda plankan och vara den hävstång som ger mig den möjligheten att ta mig över. -Bamp låter sanden , jag är över och yes nu kan träningen börja på allvar.


- Rickard

There´s no other way.. run all night.

sovmorgon , sen frukost, kollat film, seg, träna?, fortsättning på dagen .. Det som händer händer helt enkelt .


Arbetsförmedlingen- nummer 24!,. Hum jag har 35... skulle ha tagit med mig en smörgås :/

Onsdag: Arbetsförmedlingen, så nu är man inskriven igen :).
Träffade Emma på stan för en snabb lunch och lite shopping :).
Tränade med danne, påminnelse till nästa gång ta med en stor vattenflaska ;).
 Och mot kvällen blev det ett antal nya drag med penseln, grundmålade min stora duk vit och sedan  Gul, det ska bli ett landskap i guld, men måste få tag på guldfärg först, detta kommer att bli dyrt :/.


Hej så länge

RSS 2.0