Fattig ( sadface)

Denna dag så bär det av snart ner på stan med Nette!
Senare över till Emilia <3
och till sista: SOVA!!!!!!!!

juste ajg var hos tandläkaren för andra gången den här veckan och nu är jag allt fattig...

Flickskolan

Gårdagen:

Ja det blev att tjocka sig nere på stan i det självaste pastahuset, har aldrig käkat där tidigare men gott var det allt! :), lite underligt att dem hade kebab och pizza med på menyn men dem måste få det att gå runt på något vis antar jag. Dagen slutade inte där med Emma och Tobbe , vi tog oss hela v'ägen till Dalparken och jobbade på brännan i skuggan :P när vi väl sitter så är det inte helt ovanligt att Emma drar fram sin högtalare och börjar spela Hardcore musik för alla i parken men ingen sa något så då måste dem ha gillat läget. Aventyret fortsatte sedan till Maren och Donken, för att tjocka sig emd Glass , träffa Theresé , Ylva och Cornelia. Där gick sanacket om allt och inget och det som var mest roligast att prata om var den födelsepresent som jag kommer att få , men jag får inget veta, men alla runt omkring , ja de vet.. retandet fortsatte i en evighet.
Men dagen avlutades skönt nog uppe vid flickskolan med dessa två, en helt underbar bild blev det iaf :P


Veckans citat


Genvägar är oftast senvägar- svenskt ordspråk , taget från dassboken

sömning

Helgen bestog av att vara ute på landet med Emilias släktingar och vänner, det var skit najs vi grillade, klädde stången, körde brännboll och aså blev det en del festande. Helt underbart väder fick vi också , så jag är helt nöjd :).
Idag så blev det att man drog över till Emilia och var social med hunden och Elise.
Men nu börjar jag känna att ögonen inte orkar längre så jag ska ta och hoppa i sänga nu! natti natt på er! :)

Ännu en vecka

Måndag åter igen och nu har man tränat sig lite och är färdig duschad så att man kan ta sig till rosenlund och träffa Emilia och hunden reumo :P. Jag återkommer senare idag med veckans citat och lite uppdateringar om helgen , see yaa :)

Glad midsommar!

Glad midsommar allihopa! NU drar jag ut till landet med Älskling! :D

Den sjuke vill bara bli frisk, den friske vill ha hela världen

Den sjuke vill bara bli frisk, den friske vill ha hela världen // Kenth Nilsson ( min far )


När vi ligger i sängen och klagar över om hur ont vi har, antingen så ligger vi där utav att något har angripit våran kropp, antingen via en skada eller en sjukdom. Men är det vi som kan göra något åt våran egna situation eller är vi helt hjälplösa. Det finns en slags självömknan i det hela, vi vill att folk ska tycka synd om oss så att vi kan bli lite mer ompysslade, det är bara mänskligt lr vad :). Men något vi tänker när vi ligger där är allt som vi inte kan göra, alltså, vara uppe och gå, göra vanliga vardagsysslor som vi tar förgivet. Vi vill ut i den fria världen och springa benen av oss, röra på oss som aldirg förr, och vi säger till oss själva att vi aldrig ska ta saker och ting förgivet. Men det är något som glöms bort med tiden. För när vi är friska och har hälsan i behåll så vill vi ha allt som vi kan sträcka oss efter. OM vi kunde få världen då skulle vi också ta den. Men ibland så ska vi bara vara glada över det vi har just nu och tänka hur lyckligt lottade vi egentligen är, stanna upp en stund och andas, slappna av och se dig omkring. och lev!


Sovmorgon FTW

Idag: sov man bra länge ! Emilia hann iväg till gymmet och tillbaka för att sedan hitta mig fortfarande sovandes i sängen :D. Ja frukost blev det nere på stan och japp hon shoppade loss en del , lite typiskt tjejer faktist :P. Men ja restena av dagen har varit väldigt stillsam, skönt! :D.

PEDO-meter :D

Igår Måndag, vaknade vid den härliga tiden 13:00 , det är farligt att sova över 10 h , för jag blir så förbannat seg!. Men men väl uppe så satte man sig vid datorn , men där blev ajg inte långvarig för man fick ett samtal av Emma som ville att jag skulle komma ner till donken och chilla med henne och theresé och så blev det. " timmar av hardcore musik och ett antal mål av Big mac så var man nöjd. Färden fortsatte in på apoteket ochs edan vidare till Emma för att fixa ny musik till Theresé men efter några minuter av att leka med ophidian ( emmas katt) så var det så ddags att röra sig hemåt! :D En trevlig dag !

Den nya flugan är här PEDO-metern som visar dig vart det närmsta pedo befinner sig så att du kan undvika den på bästa möjliga vis! (Y) :D


Veckans citat:


Den sjuke vill bara bli frisk, den friske vill ha hela världen // Kenth Nilsson ( min far )

Så det kan gå när man bara får 4 h sömn :D

Idag: MÅndag. Skulle egentligen ha varit hos tandläkaren men jag hade fel, det är om en månad XD, ja så det kan gå :P. Men jag skulle träffa Emma där efter och vi skulle mötas vid ragnhilds kyrka men hon var lite seg, så jag gick in i kyrkan och chillade med psalmboken och mina minnen. Så många fina stunder man har haft där, min egna konfimation  samt mina konfirmanders :)<3. Men efter några minuter så var det dags att säga hejdå till kyrkan och hälsa hej till Emma, vi tog oss genom stan , och satte oss på donken, drack kaffe/choklad åt cheeseburgare och lyssnade på musik, japp vi var so ett par riktiga Emon ! :D . Men något som jag aldrig kommer att vänja mig med är dem där förbannade fåglarna som tigger!!!, men något som man inte glömmer är hur förbannat fint det är där om dagarna, samt under kvällarna, hur himmlen speglar sig i vattnet :). Men allt kommer till sitt slut så efter 3 h var det dags att vandra hemåt !













Söndag:

Söndag: Sov till klockan tolv, åt frukost, slappade framför tv´n med Älsklingen tills det var dags att röra sig över till min far vid sex tiden , för att där sedan sitta och snacka om allt och inget i hela 3 timmar :). Nu väl hemma är det ända man tänker på att få sig lite sömn inför imorgondagen , ska nämligen till tandläkareN *jippi* (sadface) . Men mend et är imorgon det, långt kvar om ni frågar mig! :).

LEdighet

YES YES YES!!!! Lördag och det betyder att jag är ledig inatt , inge jobb och äntligen så får man en natt där sömnenn  inte kommer att bli avbruten för att springa tidningar! Så nu ska jag allt njuta av min lediga tid för på söndag natt så är det dags att jobba igen!.


Andra soluppgången

Idag så blev var budbilen försenad men men vad skall man göra, jo kanske komma i tid!!!! Men iaf.. det blev en hel del tidningar som skulle delas ut, när jag vara klar med att lasta på alla så kunde jag bara inte låta bli att skratta! :D så sjukt mkt tidningar det blev, och hur ska jag lyckas med att dra vagnen, men det löste sig för man är ju en PK-Hest! :D. Men i slutet av det hela så fick man se sin andra soluppång så jag är nöjd :)







My broken Wings

Ja denna dag blev att sitta inne i det fina vädret och vara social med Datorn, men jag tog mig chansen att spela en del gitarr och rita, bilden är inte helt klar men här kommer den iaf! :). Jag måste skaffa mig en scanner, pallar inte längre att fota, man får inte med alla de fina detaljerna men men här är den ! :).



MAterial som användes: HB, 4B, 8B, 9B, stiftpenna 0,7, sudd och stomp.

TV mys :D

Idag blev det att teckna ett porträtt som jag ritade direkt från huvuet så inget bild att gå efter förutom den som jag har bildat i min fantasi, men den är inte klar så ni får vänta med ett tag till :). Träningen emd Danne gick allt bra , vi hoppade och studsade runt för att sedan avsluta det hela med ett fyspass :). Nu är man något trött och sliten så nu ska man mysa sig enr emd Emilia i ett par kartonger och slå på tv´n nere i soprummet :D hej svejs! :D


Röda kallingar plus Pikétröja o.O

Chokas kan man allt bli när en snubbe smyger upp bakom ens rygg med ett par röda kallingar och en matchande pikétröja en morgon klockan 04:30 o.O. Vi visste inte vad vi skulle säga utan man kollade bara bort lika fort och gick vidare :D. Detta gjorde hela min dag, helt underbart, inte ofta man får möte/ se något sånt :D.
NÄe nu har man fått 6 h sömn och det känns, ska snart ta mig iväg till Rehab läkare och sedan bär det av till att möta upp Danne och träna sig lite ;).


Soluppgång över Västergård

Såg min första soluppgång för i år, ett perfekt avslut på en tidningsrunda !. När solens strålar bryter opp det mörker som fyller oftats fyller ens sinne, helt underbart!

Veckans Citat


Människor har en tendens att bygga murar ist när dem ist borde bygga broar// Johannalicious

Ett steg i taget.

Dessa dagar flyger iväg allt och jag kommer bara närmare till Måndag natt, då är det dags åter igen att ta tag i vagnen och köra min härliga tidningsrunda över västergård!. Sjuk, ja man börjar bli frisk , kroppen har snart återhämtat sig helt från denna förkylning skönt det :). Juste ikväll är det sommarfest med KU, där det kommer att bjudas på mat, vänner och glädje! :D. Näe nu drar jag !

sjuk

Förkyld, jippi, nu är det bara att vila restena  veckan för jag vill vara frisk tills på måndag, för då börjar man jobba :).

Cetirizin hjälper ju inte mot pollen... >.<

Igår hittade ajg min väg Till Hagaberg, där satt Emma ,sandra, therese och Tobbe Öberg i solen , varmt var det allt!, i våran väntan på att sedan dr iväg till Noise så kom våran lärae MArtin förbi, han ahde stuckit från ett möte, för han fann det helt ointressant!, Härlig inställning han hade :D Em lärare som skolkar o.O :D. Aja men med mat sedan i magen så satt vi i solen och lät bara maten få smälta, efter några timmar så stack jag och Therese ner mot Centralen för att vinka varandra hejdå, men ist blev det 1 h snack på grässmattan :). Men sedan väl hemma var det allt chill och sedna fick det bli att man slängde sig i sänga till 00:30 gött! :D

Tillbaka

Tillbaka i Sverige :D. Ålandshajken blev kanon med mkt skratt och lovsång!. Nu väl hemma så vill man inte ens kolla på cykeln!. Igår så blev det en tur till Måsnaren med Emilia för att sola och ta årets första bad! kallt var det allt!.. Nu idag så kommer det att bära av ner till stan och skriva på papper hos LT för att sdan dra mig till Hagaberg och träffa klasskompisarna! :D.
Tack och hej så länge!

RSS 2.0