Kettlebells thats tha shit










lugn dag på jobbet, det behövdes efter gårdagens bravader. Igår så var vi bara 2 st som städade, gjorde mackor, dukade osv och då var det spring åt alla håll och kanter i det stora komplexet vid namn st: ragnhildsgården. Tack och lov idag så var vi full bemanande, men det gjorde att vi hade för lite saker och göra hehe man blir visst aldrig nöjd . Efter JObbet så blev det gym, körde en hel del med dem kettlebellsvikterna , helt underbara, ryssarna var inte dumma när dem kom på något sånt enkelt och effektivt! .

NU ser man halvmånen titta fram och musiken har tystnat från mina högtalare, det enda som hörs är fläktern från hårddisken..HUm ja sova ? nja om några minuter ja gärna , men nu är det dags för att köra igång musiken åter en gång :).

Bläääää

Onsdagen : Blev bjuden på middag hos far med syskonen (Y), Torsdagen Ku , bra roligt , ny styrelse och ja sitter fortfarande kvar som vice ordförande och nu är det dags att saker och ting händer!.

Fredagen: chill.
-
Lördagen: träffade Elina över en Fika , precis det ja behövde och nu ännu en gång så sitter man här och gnäller över att benet gör ont... Innebandy plus Rickard är inte en bra combo , att jag aldrig lär mig, hur trög f¨år man vara. Ja så nu är det tillbaka till läkaren och så får han bedöma om vad det som har hänt med mitt ben, jag tror på en muskelbristning och då är vi inne på 2 månaders vila samt mkt rehab träning på grundnivå (Y). Men nu har jag nog lärt mig min läxa.
-
Söndag idag: 12 H sömn och nu återstår det å se vad dagen har att erbjuda mig. Städa rummet / lägenheten skall göras samt en rejäl tur med dammtrasan , låter som en kanon söndag!

-


sådär ja

Jag lever , ja lever! . Äntligen så har man jobb och då har ens fulla fokus just varit på det , hade inte varit inne på Fb på över 5 dagar vilket är mkt för min del som ananrs loggar in och ut minst 10 gånger per dag. Ja efter dessa 5 dagar så hade man fått hela 27 nya händelser höhö.

Men ja under denna vecka så har man varit hos Oscar och firat hans födelsedag med Johanna och Ämma samt hela hans släkt var där , riktigt sköna prickar det ! :D. Samt lekte man i snön med Emma, gjorde en stor kuk utanför hennes hus (Y) , Något som folk uppskattade genom att fråga om dem fick fota och så klart att dem fick göra det! :D.

Kyrkan  har det också varit en hel besök till, I torsdags Ku, med Jonna som höll i programpunkten (Y). Sedan i lördags var det Forum uppe i Hovsjö med talaren Ulf som snackade grymt bra om Psaltaren så nu blev man genast lite kunnigare inom det området ( köpte också hem en av hans böcker ) . Sedan träffa Alicia och mata lilla Offe, kärlek till honom <3<3 :D.
Melodifestivalen ville man inte bara missa , och chockad blev man allt när denna gyllenbruna snubben snodde finalplatsen från Mattias, hur var det ens möjligt ? okej okej han kom med något helt nytt .. pratade genom hela låten , ingen taktkänsla och snubben måste också ha varit tondöv men ändå så röstade det svenskafolket på denna solstråle ( yay-.-).

Ja och idag: Kyrka , träffade den nya konfagruppen! ska bli kul och  se vilka som blir ledare i år, är faktist lite sugen på det =), sedan ännu mer jobb nere i st: ragnhildsgården :):). Drog över till far min med Johnny för en fika, alltid lika trevligt :). Sedan kolla på kyrkans innebandymatch , torskade tyvärr med 7-1.

ja det var min vecka och nu -japp ! SÄNGEN!!!!! :


Nya skor och en lillebror som fyller år !!! :D:D




Ett stort Grattis till lillebror på sin födelsedag, hela 19 år nu. Tiden går allt fort ! :).


Igår blev det en kanondag på jobbet, mkt och göra det är alltid skönt att ha saker och göra!. Man kan märka ibland att vi får en del dötid och då är det bara att göra allt lite långsamare än vad man brukar .
Men efter jobbet så drog ja, Alex och JOhnny till gymmet för att pumpa , tyvärr så var inte i klockren form men vi fick saker och ting gjort iaf! köttade Biceps, rygg och bröst ! . Tyvärr så har man ingen träningsvärk idag :/.

Men nu är det bara ta tag i städningen här hemma för att sedan möta upp Stampi! :D
BTw: köpte nya träningskor :D

En kanon dag på jobbet! men träningen blir lidande

Träningen har blivit lidande.. så för att få något gjort så bar man stången idag här hemma, lite sådär mjukträning tills ajg tappade lusten. Kockan är halv tio och kroppen är något slut efter sitt första riktiga arbetspass hehe :). Så det kommer säkert ta mig en lr två veckor innan ja har kommit in i det hela för att sedan bygga ett schema som funkar för mig! :). Så tills vidare tar jag dem få stunderna med ro ! :D

Hej så länge!

[check]

Första arbetsdagen avklarad! arbetsuppgifterna: Dammsuga och torka golv (Y) Helnöjd med dagen som helhet och nu blir det sängen och kolla på film :).


Finally

Äntligen Jobb! så nu är den biten över för ett tag iaf!. Börjar imorgon klockan halv åtta på morgonen som köksbiträde i st:ragnhildsgården! :D

RSS 2.0