Träning

Dagens träning:

Sprang 2,7 km på 12 minuter
2*2 chins
Armgång
situps 10*2

Detta är mitt nya upplägg under måndagar, och i slutet av Augusti ska jag se hur mkt jag har förbättrat. KOmmer säkert komma in mer övningar under tiden som går men just nu så ser det ut så här :).

VEckans citat


Ondska kan döda en människa, men aldrig ett helt folk // Norges Statsminister

En kostym rikare

Igår så blev det shopping nere på Dressmann med bror och Emilia, så nu har man en Kostym som kommer att passa en ett par år iaf. PÅ lördag är det nämligen bröllop , min kusin Sandra gifter sig så man ska vara uppklädd och allt, gillar itne att bära kostym , blir bara så förbannat stel men ska man vara fin så får man LIDA... :).
Imorgon eller idag, jo idag så blir det att slappa röven av sig .

Hejs å länge


skadade knä.., när ska du sluta jävlas med mig?

Joppeli happeli, idag ska man ut i det fina men ändå det blåsiga vädret och träffa Theresé, får se vad vi gör men något roligt ska nog hittas på :). Igår så var blev det inte så mkt träning med tanke för att det började och regna, men det var itne de som blev min stora besvikelse för dagen. Utan när jag ska resa mig upp från köksbordet efter middagen så sträcker jag hela mitt skadade knä, varenda muskel runt mitt förbannade knä, kan inte längre hjälpa mig när jag behöver böja mig ner , eller när jag behöver stödja mig, så nu är det bara att vila antar jag och fokusera min träning på annat än benen...:)

VEckans citat


GE INTE UPP! - allmänt citat


Affirmation

Igår var man på bio med Emilia, min syster och alex , vi kollade den senaste och sista Harry Potter filmen och den var helt underbar! kolla den! Harry dog och Ron fick ligga! ;P. ja det blev allt en kanon kväll och det tackar man sällskapet så mkt för! :D.

Idag blev det hela 6 h sömn .. En maskin hos Prolog hade gått sönder så vi fick vänta i över 1 h och 30 min innan vi fick våra tidningar... Men vi hade inget annat val precis. Men tur som var har man gång avstånd hem såd et var bara att kila hemåt och dunka ner sig framför tv´n tills vidare. Väl igång så gick hela rundan på bara 1 h och 20 min, helt okej men trött var jag allt efteråt. Väl hemma så fick man 4 h sömn och sedan bar det av på nya äventyr med Alicia! :D:D Vi tog en 3 h promenad genom blombacka, västergård och det större delarna av stan. Men en mjukglass fick vi också ner ! :D iaf Alicia för min smakade skit så det fick bli att slänga halva glasssen -.- Men men denna dag blev kanon den med och den är inte slut än så det är bara att köra på så hårt som jag bara orkar... lr så går jag och dör i soffan nu? japp så får det bli ! :D

Hej så länge!!

Tisdag ?.. onsdag? ehh samma skit.

Tisdag är det väl? jo det är de, eller Onsdag kanske, japp det är onsdag hum dagarna flyter lixom in i varandra hehe. Ja idag så vaknade man upp skapligt runt tre tiden , så gött nu fick man äntligen mkt sömn, hela 10 H.
Drog ut med Danne och tränade och det gick kanon , vi fick en hel del gjort och en plan om hur våran träning ska konstrueras, så att vi får så mkt ut av det hela, som möjligt.
Släktträff vid kiosken, Mor, Far, johnny, jag , atzi och morfar, japp det är där man håller dem (Y) :).

Nu väl trött och sliten så ska man bara ta det lunt nu i 4 H sedan blir det JOBB! sedan sömn , yay!!! :D

Hej så länge

Veckans citat



Vi valde inte att födas, men vi väljer hur vi skall leva vårt liv //-okänd

NEr

Jag har inte varit så pepp på att blogga men nu är jag tillbaka med ny energi, yay . Nu så ska man ta sig ut til den underbara fotbollsplanen för att träna sig lite, löpning, styrka m.m, Men vi höres när vi ses!

Dagarna flyr

Dagarna flyr, Denna värme , ja man får inte sova så mkt.. Men snart så bär det av till Emilia, ska nämligen ta cykeln jag kommer att dö! , men annars är det ingen utmaning :D. och om det är någon som är vaken vid 02:00 inatt och har vägarna förbi Rosenlund kan gärna slå följe med mig till Västergård, ska nämligen cykla hemåt då , får se hur det äventyret urartar sig :).



Veckans citat



Även i det mörkaste hjärta så finns det alltid plats för hopp och kärlek // - Okänd


Efterlängtat äventyr [ check ]

Måndag åter igen. denna dag blev det allt sovmorgon till 13:00 så gött, men tiden går fort när man gör absolut ingenting, så jag drog mig ut till fotbollsplanen för att träna och efter ett antal ben övningar så tog jag mig till närmsta gräsmatta för att jobba på överkroppen och japp där kom Keski med Danne och vi lullade runt ett tag för att sedan röra mig vidare till min port där självaste min bror , ylva och Cornelia befinner sig och seadn kommer bErra förbi med en liten Tax, mys på den! :D. Men tiden glider allt iväg när man ahr det roligt så jag panik duschade och sprang ner mot stan för att träffa Emma , var en snabbis inne i kyrkan , så tyst och lugnt, stillsamt.
Jag msåte ha snart slgit ett personligt rekord i att käka på donken under 1 månad, jag har tappt räkningen men jag msåte tagga ner allt, det kostar att äta.. Men sedan var det att säga hejdå till Emma och sätta mig på Bussen hem, ett snabbt stopp i Centrum . Träffade Dessan också för första gången på hela 1 år!, vi satte oss och snackade om allt mellan himmel och jord, men mest om nutiden och framtiden, väldigt intressant , men äventyret slutade inte där utan vi  hoppade av och gick resten av biten, men denna resa måste också ta slut någongång, tyvärr.. Men det var allt en äventyr <3 :D.

Vädret = Bastu

Äntligen fick man ha det ledigt , och den dagen blev att jag och emilia drog oss enr på stan för att vara ta det lugnt i denna bastu som vi kallar väder. Det var så förbannat äckligt igår!! tack och lov att det har blivit svalare och denna dag ska spenderas med Keski, Berra och födelsedagsbarnet Alex hemma hos keski med airsoft bössorna, får se nu om keski kan lära oss lite mer om dessa satyg som bara går sönder och får oss att lägga ännu mer pengar på dem för att få de lagade! >:(. Aja men denna dag kommer säkert att bli hur awesome som helst! Hare bra så länge ni vi höres imorgon ! :D


RSS 2.0