3 år.

Till och från nu sen den 19 oktober 2009 har man bloggat, tiden rinner iväg ;P. Det hela började med att bloggen skulle hålla fokus på min återhämting till Pakouren, sedan är jag en sådan person att ja kan icke hålla mig till ett ämne, utan jag börjar skriva om allt annat i min omgivning också.
Ja sen kollar man tillbaka några gånger och läser de äldra inläggen och heheh man glömmer en heldel genom åren, tur så har man antecknat ner det mesta :P. Vilken resa! :D nu fortsätter vi på denna linje! :D.

4 månader av tystnad , så träffas vi äntligen igen <3.

3 timmar lång promenad i kylan som knappast kändes fören man satte sig ner, det brukar allt vara kallt vid vatten brynet och ja det var det denna gång också - och jag brukar vara den varma av oss två . samtalet flödade på men kylan blev för mkt så hehe tur att donken fanns i närheten :) .
Färden fortsatte hemåt och vi skildes åt , glad ända upp till öronen , tre kanon timmar med Alicia blev det <3. Saknat henne en hel del .
Näe nu blir det sängmode:):)


Go home u´re drunk!!

HA! . Detta med att ha något bra och skriva om ?, ja det går mindre bra för mig när det kommer till ett bestämt ämne å hålla sig till, så nu tänker jag bara skriva om det första som kommer till mig!.
5 minuter senare...
efter 10 minuter så ja, jag ska antingen utbilda mig till Polis eller sjuksköterska , så följ resan och se vart den tar vägen :).


lala

Suger på att uppdatera! Hem till tälje i Helgen iaf! :D

RSS 2.0