Fingermålning

Målningen är nu färdig och min mobil är tillbaka i min ägo! den är som ny helt underbart! ! :D

Denna är målad med fingrarna förutom de allra tunnaste linjerna det tog sin tid men kul var det! :)


Träning

Dagens träning: Överkropp

Omvända curles 12,8,4 st
Militärpress 12, 10, 4 st
Stång mot hakan 10 st
5kg vikt ritande i luften.
situps 50 st

Rehab träning.

MONSTER!!!!!

Denna dag...seg. Men träning blev det i detta fina väder iaf så jag är delvis nöjd :)
Imorgon är det en del som ska göras som att, skriva på papper angående sommarjobbet, hämta mobilen från Elgiganten, plugga röven av mig ( fick höra idag att vi har prov på hela våran kurs i Samhälle B på Fredag) yay... sedan får man helt enkelt se om man drar iväg till KU men just nu så ser det inte så ljust ut. Aja klockan börjar bli mkt så det är dags att hoppa ner i sänga!

hej så länge!

4 års gamla jenka tuggummi, En hel skoladag på gräsmattan och ett efterlängtat regn.

Sovmorgon är inte underskattat likaså att kasta vinnegum på Folk :D

Det var så skönt att veta igår kväll att man hade sovmorgon idag så då tog man och sov ut .
Men en promenad till skolan tackar man inte nej till iaf i detta fina väder! :).
Väl i skolan så var det bara att ta sin bok och sätta sig ute på gräsmattan utanför klassrummet och chilläsa med Klassisarna samt Emma som dunkade Musik  gött gött! :D.
En härlig lunch på gräsmattan är inte heller så fel med dem bästa och samt den underbara Noisematen ! :D

Efter ett kort och snabbt klassråd så var det bara att gå ut ännu en gång till våran stora gräsplätt och dricka Granatäppel/ morots jucie , samt som dessa vinegum kastas mellan mig, Emma, och Mattias för att träffa Emmas sko som Tobbe håller så stolt upp, 17 vinegum senare så är alla de i hennes sko , yes yes så det kan gå när man inte har något bättre för sig när man har slutat för dagen ;).
Ja mot 16:00 så var det dags att gå hem i det sköna vädret aka regn! :D.

Juste nu är målningen klar men jag ska försöka hitta en kamera som funkar i detta hus pga min mobil är på lagning :/.

Hej så länge!

VEckans citat



 Mycket få människor lever idag - de flesta gör förberedelser för att leva i morgon. - Jonathan Swift


Träning

Träning idag:

Rehab övningar för knät, vilket blev att ajg var ute vid fotbollsplanen  och sprang lite , så skönt, att få känna benen flyga fram och waow det gick fort, blev lite imponerad själv :O. Får nog ta tid nästa gång  och se hur snabb man är på 60 meter :D.

Situps : 50 *2
H: 50
V: 50
Benlyft 10*2
Rygglyft 50*2
Armhävningar 20 st

Stången [ 20 kg]
Omvända curles 10*3
Stång mot hakan 10 *2
Militärpress 10*2
Axelrullnigar 10 *2

Detta blev dagens pass ! :)

Landsväg

Skit cykel.. punka igen nu ger jag upp med att försöka rädda denna slang såd et får bli å köpa en ny , då J*vlar!!!.
Idag var man inne i värmen i en bil, japp jag övningskörde, fick lära känna den nya växeln 4:an så nu  kan man checka av Landsväg (Y) :D. Och klockan är bara 12:00 hum vad ska man göra med resten av dagen? Måla, plugga står på schemat, aja men hej så länge! :).


Free fallin`

Idag så blir det att läsa boken " Pesten " av Albert Camus så man får det gjort.
Träning ska det också bli av! :)
Måla klart min bild :).
JA sen så får vi helt enkelt se vad som kommer att dyka upp ;P.

Hej så länge!

Uppumpad ock klar!

Ja nu har jag börjat på en ny bild som kommer att komma upp inom kort, dock ej klar än :P.
Cykeln [ fixad] tack bror Johnny som hjälpte mig att släpa den till OKQ8 , våran pump är skit så..
Ku sedan. Men nu är det dags att få något i magen och sen så ut med cykeln, är det regn på G? ser så ut ... NICE! :D.




Punka, Buss och saft

Gårdagen : ja cykeln hade blivit fixad så då tyckte ajg att det var dags att ta sig en runda med den men till min stora förvåning när jag kom ner till förrådet så var det punka... Det däcket som vi hade lagat,, ja vi måste ha missat några hål... aja det får ajg allt ta tag i nångång.. Men kvällen blev inte sämre för det, jag tog bussen till Emma ist ( tack Emilia :)). ja kvällen bjöds på att vi satt och lyssnade på Disneyklassiker och tjockade oss med Chips , choklad och saft ! , väl hemma till 00.00 så var det bara att hoppa ner i sänga! :):).




Ut med cykeln!

Nu ut i det härliga vädret med cykeln på sin första tur för i år, därpå för att träffa vännerna :D

Hej svejs så länge! :D

Solsken vid Maren

Piknick bjöds det på igår med Emilia, vi slog oss ner vid Bodastigens fotbollsplan vid gräset, där satt vi och mumsade med vattenmelonskivor, apelsinbitar och chokladkaka nom nom . Vi vandrade sedan upp mot T-beget och kollade på dem nyfödda killingarna , så söta, jag ska nog ta och kidnappa en o.O :D.
Ner mot stan blev det också för jag skulle shoppa skor och där träffade man på Lorena, Felicia och Cajsa , vi slog sedan följe mot maren där vi satte oss på bryggan i solen me en varsin Mjukglass i handen , waow det blev en helt underbar dag igår , så gött! :)


veckans citat



Det som skiljer dumma och kloka åt är, att de dumma hela tiden begår samma dumheter medan de kloka alltid hittar på nya. - Karl Heinrich Waggerl


Rullandes nedför och uppför

Gårdagen: tränade, fixade cykel japp sen så bar det av till Emma. Vi tog en tur i det fri med hennes pokvän Anton och Tobias. Emma och Anton drog på sig sina inlines för att ta sin första glidtur för i år så det fick bli en skön promenad för mig och Tobias medans de åkte med skakiga ben ner för alla de branta backarna, vilket var kul att se :). Men va skönt det var, klockan var runt tio  och vi bara gick/åkte runt vid vattnet, lugnt och skönt var det fast Emma hade på högsta volym med sin Hardcore musik, och det bjöds både på skratt och skrik samt förundran när man ser in i ett fönster och ser en man i 60-års ålder surfa på sin laptop medans hans teve var på, filmen som rullades i bakgrunden var inte mindre än Barbie.. o.O japp tankar började allt flyga runt då ...

Efter vi hade sagt Hejdå så var det bara för mig att röra mig hemåt, jag gick via kussenbacke, ner mot maren upp till securtias högkvarter för att sedan bege mig mot saltskog, där jag sedan vek av mot Västergård, träffade på Melina för andra gången på mindre än 3 H hehe alltid lika trevligt! :D. Ja sen så var det bara att vänta på Emilia för att sedan hoppa i säng! :)




Träning

Nu har man tränat:

Rehab övningar för knät [ check ]
Situps 50*2
Rygglyft 40*2
Armhävningar 40 st
Chins 20 st
BEnlyft 10*2
omvända curles 15*2
Militärpress 5*2
Stång mot hakan 5*2

sittandes på golvet med en 5 kg vikt lyftandes emd båda händerna, ritar cirklar emd den i luften.

Sedan en stretch ! :)

Tack och hej!


Jag bad för dig inne i kapellet, det kommer att gå jätte bra för dig.

Idag:  Dagen började att jag vandrade med sara till skolan, alltid skönt med sällskap ! . Väl framme så var det dags för Påskgudstjänsten och det behövdes verkligen!. Det gav mig energin till redosvisningen. Under Gudstjänsten blev det sång av psalmer, prästen Susanne talde och sedan så fick vi se ett drama av Kyrkansgrundkurs om Jesus död och uppståndelse . Det hela avlsutades med Gospel! Helt underbart! <3 :D:D.

Yes nu är redovisningen över och det gick galant för våran grupp , jag är jätte stolt (Y) :D. Och sen fick jag jätte mkt kredd för min insats som Kinesisk Expolis, jag var brutal ;).

Efter vårat så var det dags för den andra gruppen och där fick vi träffa Jackie chun och en del kända konstnärer plus poeter från Kina ;).
Efter det så fick vi se hur den vardaglige kinesen beter sig ute i samhället och mot invandrare ,kt intressant :O. Så nästa gång ni träffar på en kines så fråga om han eller hon har ätit ris idag. Det är en artighets fras :).

Ja så bestod min lunch av att sitta på en bänk med Sara och Emelie och bara sola! så skönt när solen värmer , mys!. Men efter ett tag så var det inte bara vi tre utan fler kom och samlades runt oss , Där satt vi alla, Jag ,Sara Emelie, Emma, Tatjana, Dessan, Carolina, Tobias, Pia, Helena och Glen japp det var inte några det ;D.

Dagen avslutades genom att jag , Emma, Tatti och Tobias drog till stan och köpte årets första mjukglass , vi gick upp till flicksolan och glassade i solen ;) för att sedan bege sig hemåt. och då träffade man på Katie, Pia plus barn och pojkvänn samt min förra konfiermand Lina japp det blev mkt idag , hur skönt som helst! Denna dag har varit så perfekt och nu ska jag ner på stan med Emilia och käka sushi :):):)

Uppdatering

Gårdagen: Repetion av redovisningen som ska ske nu på Fredag . Tränade md Danne japp det blev en del armhävningar kan ja allt säga er, hela 50 st :).

Idag: Övade ännu mer på redovisningen men ärligt jag har ingen som helst motivation , så hur blir det imorgon ? jag vet itne men jag ska göra så gott jag kan. aja nu är det bara att vila upp sig några minuter innan man ska gå igenom ytterligare det som ska sägas imorgon .
Satt i solen med Moa och Emma där vi lät solen värma oss medans ord växlades mellan våra munnar, så skönt jag kunde ha stannat där hela dagen men solen går tillslut ner och det blir kallt :(.

Imorgon: Påskgudstjänst i skolan , det kommer at bli nice för det är på min spelplan :P. Redovisning, bio kanske mot kvällen? :)


Bowling plus träning

ja idag bowlade jag med Klassen på Heron City och jag vann inte den här gången, men men jag får helt enkelt träna upp mig ;). Tobbe kom allt etta, sedan Min lärare MArtin och sedan jag har jag för mig ;P . Tredje plats är inte heller helt fel av nio :).

Ja och sen så hann man med att träna idag med, det fick bli intervall träning på fotbollsplanen, 2 minuter gå och 2 minuter löpning, i 10 minuter stört skönt! :D.
Sedan bar det av att göra 4*2 chins och 20 armhävningar (Y)  och imorgon är det Parkour träning med Danne:).

Hej så länge :):)

dagens pass

Dagens träning

Rahab träning för knät

Tåhävningar 50 st
Situps 50 st
H: 50 st
V: 50 st
Armhävningar 20 st
Brazilian crunches 30*2
Chins 15 st
Rygglyft 30*2

Stången: 20 kg

Omvända curles 20 st
Militärpress 20 st
stång mot hakan 10 st

Veckans citat

Detta citat fick jag höra idag av min vän Sara när vi vandrade hem från skolan i det sköna vädret :).

Vänd det jobbiga till en erfarenhet och jobba dig uti från det, det är så du växer som männsika // Sara


På G

Kyrkan avklarad, mat klart, PLugga på G, Kalas senare och sedan mer plugg (Y) :).


nom nom smörgåstårta

precis hemkommen från Gnesta där kusinvitamin hade kalas, ja det är inte ofta vi ses men dem gånerna vi gör det så har vi så sjukt kul! :D .
Det bjöds allt från smörgåstårta till kakor, waow va man åt . Men jag och min kusin tävlade vem som kunde äta flest smörgåsbitar, ja jag förlorade.. hon fick i sig 4 bitar medans jag knappt orkade hälften .. vad har hänt emd mig ;D. Aja nu är man hemma och det som står på listan är att jäsa! :D

Hej så länge! :) 


Önskedröm och Mardröm

3 nätter är det nu, hela tre nätter har jag inte fått sova ordentligt, första natten blev det att vakna ett fåtal gånger men den andra dagen så blev det att titta upp i taket innan John blund kom förbi med sin sand, och den natten var inte skönt. Jag vaknade jag vet inte hur många gånger!!!. Inatt så hade jag en enda lång mardröm.. som jag inte kunde vakna upp ur.. Detta påverkar så mkt mitt deltagande i vårat proejkt, vilket inte är bra. JAg är som en sömn lös Zombie.. Men dagen blev inte skit för det.
Jag gick in till A1 och hade ett trevligt samtal med , Emilie, Helena och Emilia sedan så satte man sig i korridoren med Tobbe Ö och Emma L vi fick allt upp ett revligt samtal om absolut ingenting och allting , inget ovanligt emd det hehe:). Sedan bar det av till Klassrummet där man joinade den andra gruppen ( Tobbe, Sofie, Emma, Natali ) japp vi hade ett djupt snacka om Bröst :D för att sedan dra vidare till Noise och käka en underbar lunch med ett skönt sällskap!. Bussresa hem med Emma och Ella.

Japp och nu är man här vid datorn! :P.

UT och träna kanske? ;D.

HEj så länge!


Träning plus en del oväntande möten :)

Träning idag med danne, träffade snubben uppe vid B-skolan och där började köra en del vaults över vissa murar, som monkey och lazy ,det gick väldigt bra , smidigt.
Efter 30 min så skrek det människor på mig från Blombackas gympasal, där står Freddie och säger åt oss att komma in och träna med dem, det slutar med att Danne kör några vault över en plint medans jag stog brevid och kollade på. Några minuter senare så blev vi tvungna att röra på oss för att sedan bege oss till Tekninkgymnasiet där vi tränade att stå på händer , hjula m.m . Det sista som vi gjorde var: Situps, Armhävningar, rygglyft, tåhävningar japp så blev det.
Vi möte sedan också Lorena och Felicia på vägen hem och vi stog allt länge och snackade, heheh Lorena hade glömt bort hur hungrig hon var innan vårat samtal hade börjat, så vi fick säga tack och hej! :D Men dagen började allt som skit.. Men den fick allt ett super nice avslut! :D

Skärselden och ett Himmelrike

Ibland så måste männsikan gå igenom en skärseld innan dem kan nå ett himmelrike // Emelin


Vi lever alla under samma förhållanden eller? I våra liv så finns det inga problem? vi är alla lyckliga och aldrig olyckliga?,

Ingen av oss lever under samma förhållanden, i våra liv så stöter vi alltid på problem och vi kan vara olyckliga!

Citat här ovan fick jag höra under ett Seminarium i ämnet Globalisering, vi diskuterade om hur den första världen ( USA ) utnyttjar den tredje världen ( Afrika ) Och hur har det kommit sig att vissa länder är så rika ? och hur kommer det sig att vissa länder är fattiga?, är dem dömda till fattigdom eller kan det vända? och har vi som ett rikt land någon som helst ansvar till att  hjälpa dessa fattiga länder? . Och vems ansvar är det för en bättre värld?  . Dessa frågor flög runt på seminariet, desto mer vi försökte hitta svar på dessa frågor desto fler frågor kom upp , de försökte vi också finna svar på.

Vi fick allt upp ögonen att världen är orättvis. Männsikan tar vara på varje chans den får, för att göra det bättre för sig själv. Det är inte ofta det gynnar båda parterna när det gäller att tjäna pengar, det handlar om vem som lurar vem bäst . och hur djupt kan vi trycka ner den minsta parten.

Afrika som land kan klara sig hur bra som helst , med tanke på att all cacao kommer därifrån , nästan all guld bryts där, olja har de, samt 90 % av all bomull kommer från Afrika, och hur kommer det sig att dem inte är en stormakt idag? JO det har med de stormakterna som finns idag , de lånar ut pengar till dessa fattiga länder, de vet att länderna inte kan betala tillbaka så då säger dem att ni kan sälja era naturtillgångar till oss billigt, det menas att Afrika får för stora skulder, deras skulder byggs upp och nästan allt som de tillverkar säljer de svinbilligt till utlandet som sedan säljer det dyrare och genom det tjänar de mer pengar. 

Men finns det verkligen en rättvis värld där alla har lika mkt och ingen är förtryckt (sovjet?).
Kan Afrika nå till en plats där dem inte blir nedtryckta av de större länderna / Företagen ? Det vet jag inte i nu läget men detta är deras skärseld och den pågår just nu och deras himmelrike ja det väntar.

Veckans citat



Ibland så måste männsikan gå igenom en skärseld innan dem kan nå ett himmelrike // Emelin


Träning

Dagens träning .

REhab för knät!

Situps 50st
H: 50 st
V: 50 st
Rygglyft: 30 * 2
armhävningar 15 * 2
Benlyft 10 * 2
Militärpress 6 st
Omvända curles 10 st
Chins 16 st

Tåhävnigar 50 st

Japp det blev en lugn träning idag pga att man nu har blivit frisk och jag kände att kroppen inte orkade så pass mkt som vanligt så jag valde att bryta.

Högskoleprovet

Idag har man varit på Colin där man gjorde Högskoleprovet så japp nu är det också gjort, skönt det och nu är det bara att vänta 4 veckor tills svaren kommer ut :).
Ja ni detta var min dag och nu ska man bara äta midag sen så bär det av till Emilia för att bara lata sig och ta det lugnt !:). ja imorgon blir det plugg heheh matematikprov på måndag ! :P.

Hej så länge från eran Pk-hest!

Slapp helg? nja jag vet inte.

Idag yes Fredag, fredag!!! :D
Helgen är så efterlängtad ska bli så skönt att få tare lugnt och bara å vara, Hell yeah till att ligga i soffan och trycka i sig chips och godis!! :D Men det kommer inte att hända den här helgen, ska dra iväg imorgon till andra sidan stan och skriva högskoleprovet yay , så jag behöver all pepp jag kan få nu så önska mig lycka till! :D.
ja ni jag hoppas att ni också får en bra helg :D

Ha det bäst från eran Pk-hest! ^^

RSS 2.0