Ser mig omkring och vill ha nya utmaningar.

Värmen är här för att stanna så nu på med solbrillorna och låt solen får skinna på som bäst den vill! JAg är taggad och redo!.
Inom det kommande året så ska jag ha checkat av - körkortet, GMU, fixa knät och börja träna en ny sport, och pluggat upp MAtematik B samt NAturkunskap B . Men bara om jag inte lyckas få ett fast jobb så att säga, det kommer faktist i förstahand . damn jag måste ta och resa också!!!!!, se världen och ja det finns allt mkt å se och så mkt folk man inte har lärt känna än , ja vi får se vart man hamnar! :) 

Tappat lusten?








Än en gång så sitter man vid datorn och ska uppdatera bloggen och då slog det mig att jag inte har något spec å skriva om. Men iaf det blev en tur till kyrkan och hum jag kände att det inte var rikigt min dag där, hängig och all glädje var borta.. antingen berodde det på vädret eller så har jag lixom tappat lusten med kyrkan?. Ja det kunde helt enkelt inte ha varit min dag idag!. Men imorgon är det måndag igen och då blir det : - alla work-work! .


Träning 17/april-2012

Dagarna kommer och dagarna går  , ens egna tränigsvärk består:-life´s good!.

Igår blev det träning i hela 3 H , blev allt chokad när jag kollade på klockan hehe.
Började med att cykla i 30 minuter i olika miljöer , allt från asfalt till skog. sedan bar det av till  Gröndals multibana för att jobba med bara kroppen som motvikt . Väl hemma så togs vikterna fram , dog sedan i den mjuka sängen (Y) så ska det vara :).

 Uppvärming

Cykel 30 min.

Mutibanan.

Armgång .
Militärpress 12*6
Chins 20 st
Armhävningar 40 st
Diamanten 15 st ( Armhävningar fast händerna nuddar varandra och formar en diamant ).
Situps 12*4

Hemma:

Militärpress: 12*3 ....( 20 kg)
Hantelcurles 12*3 .....( 10 kg)
Cettlebells 12* 6 ....(12 kg)
Curles med stång 12*3 ...(20 kg)

Avslutade med en proteindrink samt middag  (Y)


Tålamod

En bra bit på vägen har man allt kommit så om 2 h lr mer så kan denna också kalla sig klar :)


Skin skin som den sol du är.

Iväg till Norrköping ! 6 H av Hardstyle! .



Sol, cykel, offroad , vurpa

Gårdagen bjöd på en halvdag med jobb, gött gött . När det bara var 1 h kvar så kände man sig allt redo för att dra hem så fort man bara kunde!. Skulle möta upp Danne och ta ut cyklarna på en åktur runt Måsnarn! . Min tanke var att vi skulle cykla via Bilvägarna , men det jag hade fel, hehe Danne hade en offroad väg! .
Ja man överlevde fast jag vurpade 1 gång. gled en bra bit i lera som tur va, så hela magpartiet såg ut som ja ni vet! :D. bajs :P.
Efter en fikapaus sittande på timmer med en powerbar i handen samt en vattenflaska som vi delade på så lyste solen värmande på oss.
Väl hemma mörbultat dog jag i soffan med ett leende på läpparna, för första gången på länge så blev jag hårt utmanad och klarade mig igenom det, det finns inget bättre än en kropp som värker på ett sånt bra sätt! :)


3 arbetsdagar denna vecka , underbart !








Måndag måste vara den bästa dagen under veckan , iaf om man är ledig , japp japp chillmode på och solen skiner något underbart så ut och träna ? lätt :).


RSS 2.0