Andra dagen på gymmet






3 timmars gym , näe jag klagar inte på det och inte iaf när det blev vi som fick bestäma musiken! HArdstyle blev det för hela slanten! så nu äntligen kunde man ta i med allt man hade! .
Dagens fokus blev kondition och armar något som jag inte hann med igår!.

-

Och nu på kvällen åkte kakpaketet fram schhhh!. ibland så får man fuska :).


Waow vilken dag!.




Idag, lr snarare igår. Hehe tog mig faktist hela vägen till Försäkringskassan med nette som min trogna följeslagare, och aldrig mer vill man gå in på FK.. Tyvärr så måste man göra det minst 1 gång per månad iaf, så min lust efter jobb har ökat markant!.
-
Testade en hel del kläder på JC så Nette fick vara mitt smakråd och ja hon kan sitt skit, så det blev en mörkblå skjorta, har letat efter den nu i över 2 månader och nu äntligen så ploppade den upp i butiken! och i rätt storlek btw!. Syster och bror kom också så vi slog följe i jakt på några presenter till Mor som trevligt nog fyllde hela 48 år idag så grattis till henne! :D<3<3 . Träffade på Emilia på Classes oväntat nog. Drog sedan hem för att göra sig i ordning för gymmet!
-
Väl hemma, tjockade i mig  glasstårta, munkar,bulle och Kaffe! awesome! :D


Längtar till sommaren!






Åh solen skiner och det ser varmt ut men ja heheh det kan vara missvisande:). NU med frukosten i magen blir det ett röra sig ner till försäkringskassan och lämna in papper och ja senare idag så blir det att gymma sönder mig ! :D

Innebandy och krök!









Damn va trött man var igår efter Innebandyn. Hela laget kom förbi så nivån blev så grymt mkt högre än vad man är van vid i vanliga fall, och ja gillade det så skarpt! . Även när man var trött så blev det att bara fortsätta springa och ja man hade inget val egentligen , hehe sista matchen så hade vi inga avbytare i laget:).

Men efter en välförtjänt middag och dusch så bar det av till Moa med Robin och Emma för en chillkrökarkväll !! HEhe så roligt man kan ha med spelkort och goa vänner! :D

Dessutom så försov man sig till kyrkan.. Men jag behövde den sömnen dessvärre med tanke på att man har sprungit tidningar hela veckan !.

Aja nu åter tillbaka till Chillmode! :D


Gym och Chillkvällar


Gårdagen: Köttade sönder på Gymmet med Alex och Johnny . Blir alltid lika imponerad utav Alex vadlyft , han tog hela 395 kg! . Det är min grabb det! :D.
 En annan hade inte tränat på över en vecka utan ja har bara legat i sängen och tjockat, chips, ostbågar, godis i alla dess olika slag samt en hel del läsk!.. Så igår tog jag mig nästan till bristningsgränsen på gymmet, alltså när man bara vill spy he he, men va skönt det var iaf!.
Senare bar det av till Tratten för att chilla med Klasskompisarna NAtali, Sam, Vibieka och Emma L . DEt är inte ofta man ses så det var bara för oss att gå igenom allt som har hänt dem senaste månaderna :).
-

Idag: Innebandy och senare iväg till Moa för en Hemmafest! :D Tagga!


25-jan-2012, På Rival med syster min!

Idag var man iväg till stockholm för att gå på resturangen Rival med min Syster, waow säger jag bara. Förrätten var kanon! Toast med skagen röra, samt kaviar. JAg var så nöjd efter den så ja behövdwe inte någon varmrätt, men men det blev en sådan också, hängdmörad entrecote från frankrike med pommes och en klick med vitlöksmör, det tog mig minst 30 min att äta upp den, åhh va de var gott, jag kommer aldrig äta hemma lagat kött igen! . Men efter chamapngen och vinet så drog vi på med en kaffe och tryffel. Jag dog. omnom om! !!!11one:D .
Sedan skulle föreställningen börja och det var bara att luta sig tillbaka och njuta medans Henrik Fexeus lekte med våra huvuden, om ni får chansen gå och se honom!!! :)

 -see yaah


Away

Nu bär det av upp till stockholm för att umgås med syter min! :D


Grace

Denna dag blev en trött och seg sådan, heheh blev inte inslöppt till klivet, man kom bara 15 minuter sent men tydligen är dem hårda med sin regler :P. får återkomma med klagomål imorgon! :).
-
Sedan blev det att hänga med Alicia, för "ovanlighetens" skull så drog vi igång en film hehe, det blev Grace, det handlar om ett par som ska få sitt första barn , mannen dör, hon får "missfall" och barnet gillar blod o.O en skum men bra film skulle ja allt säga.
JA efter det så blev det en hel del prataande också , shit va vi kan snacka ibland, näe nu blir det sängen! sova -sova säng säng säng :).


Pratar du med oss?! -nej tyvärr jag pratar i telefon.

Bilbblans system är itne det bästa iaf när det kommer till datorer!. systemet hängde sig så en annan fick vänta hela 2 h för att skriva ut 6 dokument som tog knappt 4 minuter att få ut. Ja men det var bara att vara tålmodig .
-
BTW alltid lika kul när folk tror att man snackar med dem när man egentligen snackar i mobilen med handsfree :D.

Ragnhildsgården : Skulle förbi dem för Stellan ahde tipsat mig om ett jobb inom kyrkan så jag gick dit för att kolla om någon på plats visste vart jag skulle lämna mitt cw, vaktmästaren släppte snällt in mig och jag smet in och började mitt letande efter Margareta, kom upp till 3 våningen och ringde på dörren men ingen öppnade så jag stod kvar och då hörde jag en röst, det var margareta jag vänder mig om och hör att rösten komemr därifrån. Väntade tålmodigt tills dem skulle avlsluta , väl när dem gjorde det så kom Johanna ut och blev allt chokad över att jag bara stod där, hehe jag skulle också ha blivit det :P. och ingen på plats visste om det fanns något jobb alls att söka pga att dem inte ahde gått ut med det än, Stellan är allt snabb han ! :D
-
men efter det så tog man sig hem till Emma för att fika och handla samt leka med Offe! :D



Snö snö underbara snö!

Försov mig till kyrkan-.-. Träffade Elina och tog en fika på the tratten! :D nu hemma för att chilla röven av mig!


Den vita bollen

Innebandy med Danne och gänget! perfekt Lördag!


Win fredag!

Tränat . Träffade Andréa och vi tog en lång promenad genom södertälje så värt :D , vi pratade allt mellan himmel och jord så kul att träffas igen ,det var allt länge sedan man sågs!.
-
Tjockat mat i form av Lövbiff, pommes och en härlig klick BEA ! * Win* , och nu dags att röra sig till Emma och Tobbe!
-
Samt lite jobb inatt ska göras !


Värt att tänka på

Att röra sig i riktning mot sina mål och att sträva efter att förverkliga sina idéer är det som många av oss menar är ett bra sätt att använda sitt liv, och något som gör det till ett meningsfullt liv. -Liria


Nya möjligheter

Fuck yeah! testade ett nytt gym igår med Alex! :D.
Man kom in i entrén , en mysig sådan men soffor, tv och en del tidningar låg på bordet om man ahde lust att läsa lite . Tog sig vidare genom en korridor in till omklädningsrummet, det var allt fräscht inte ett fläkt på smuts så lång ögat kunde nå!. Väl inne bland vimmlet av alla dessa maskiner så började vi med att springa på löpbandet för att få upp pulsen och bli något svettiga!. Så skönt ffast att man kände av baksidan på knät något :/.
 
Jag gillar itne att jobba med maskiner men det fanns inte s¨å mkt annat att välja mellan så jag tänkte att det måste finnas några andra valmöjligheter och började kollade runt lite. Till min förvåning så såg jag en trappa som ledde upp till en övervåning , jag tog mig friheten och gick på upptäcksfärd. Väl uppe så hittade jag ett stort rum med, ett antal boxningsäckar, handskar,mitsar, yoga mattor och en träningsbänk för militärpress !. jag blev kanon nöjd och började köra runt på allt som rummet hade å erbjuda!.
Avslutade med att göra ett antal chins sen var det dags å dra vidare hemåt! blev så nöjd så på onsdag ska vi dit igen och pumpa lite till ;).


Helgen, sammanfattad.

Helgen :

Fredag: träffade Alicia och kollade på några filmer! (Y) :D, tog mig över till Emma för att mata Offe och sedan ner till Stanlyes och fira Johanna! meed folket!. Tjockade efteråt på Centralens gatukök, så värt!, och däckade lagom till fyra tiden på morgonen! :D.

Lördagen:

Iväg och Mata Offe och leka med honom, så töttt! :D. Sedan innebandy träning, fick springa något av mig men till nästa gång så måste man ge mer!. Mata Offe igen! :D Såg Black swan med Alicia och tjockade chips!:D .

Söndag:

Kyrka , mata Offe XD, kollat filmer som The Last House On The Left och Megamind, båda bra filmer så kolla dem gärna! . och nu har man bara en liten paus innan det blir dags för ytterligare mer film!

japp japp min helg i korthet, men waow va mkt jag har haft å göra, så skönt!!! mer av detta gärna! :D


Fett och socker!

Träffade goaste Emma,Rob och Moa idag över en pizza på lilla italy, vilket jag precis behövde, bara sitta och vara, snacka skit och kolla vad alla har för sig nu för tiden och samt chilla röven av sig !. Skönt att glömma bort träningen för en dag och bara tjocka i sig fett , samt socker i läskform! gött gött! :).

Detta fick bli min dag , klockers!


Älskade blomma



Godkänd på teoriprovet (Y) :). Träffade pappa och cissi, tog en fika på tratten , vi har aldrig gjort något liknade förut men va trevligt vi hade det :), måste göras om igen!. Möte Nette och hennes polare, hehe andra gången på två dagar nu, heheh vem är det som stalkar vem här:P. LIkaså så kom Ylva och Cornelia förbi :D. Träffade också Emilia där, skönt att få se henne:).

BAr sedan av hemåt för att tjocka i sig mat och nu träna!

end 


Äntligen måndag!

Måndag= RUTINER!!!!
-
end


Dead Girl

Innebandyn blev inställd pga ombyggnad , så vi fick vända i dörren ( jag,johnny,berra och johanna) .Håller tummarna att det ska vara klart till nästa vecka :).
-
Tog en promenix till Ica Maxi i det kyliga vädret emd JOhnna, Evelina, JOhnny, Berra och  kevin , för att köpa läckerheter som godis,läsk och m.m.
-
Sedan bar det av till Emma för en filmkväll, kollade på Dead girl för andra gången den här veckan, den uppskattades faktist , trodde inte det först men men:). Sedan blev det final destination 5, hum jag tror inte att dem kan mjölka så mkt mer från denna ko längre men men tekniken går fortfarande framåt så varför ska dem sluta nu för, kan nog bara bli bättre och bättre nu fram över. Men om man säger så här- har man sett en så har man sett dem alla!.:).
-
Ut i kylan med mor och dela tidningar, efter 3 h så var man trött och när vi väl hade kommit hem så däckade ajg lagom till 06:00 (Y) :)

end


13 dagsafton.

Fredag: Time to go hardcore!!!!!!


Nu smäller det, idag i st ragnhilds kyrka så ska Kyrkans Undom spela upp julspelet! träningen har letts av "Stalin" Johnny inte för att han har styrt det hela med järn hand , lr? :). Ja nu ska det sista finjusteras under generalrepitionen sen är det bara att vi kör hårt, så nu smider vi järnet medans det är varmt! :).

Dags att duscha!!!


Booom BOoom

Äntligen sol!

Skulle  träffat Emilia idag över en fika men hon fick förhinder, synd :(.
Så nu består resten av dagen med att ta hand om Atzi och träna :).
Samt man ska senare ta sig till Kyrkan för att öva julspelet!

ja detta blir en bra dag! :).


Nyår och idag är det den internationella Pizzadagen ! :D

Ett nytt år!
Ja förra året var en rejäl resa det och hum jag undrar hur 2012 komemr att bli?, hoppas på det bättre iaf :).

IAF!!!! Gårdagen spenderades med Johnny, Ylva, Cornelia och Alex, vi köttade sönder på Monopol, tjockade i oss mat, glass, godis, chips, ostbricka, räkmacka och massa mer!!! . på hela 6 h så tror jag att ja gick upp alla mina kilon som ja tappade under året!!! hehe:).
 
Mot berget vid 23:30 , smällde av några raketer på vägen och jag återfann min Big Bertha raket ( pinnen iaf). Kallt var det också, frosten låg som ett täcke över gräset , hum ahde varit skönare med snö men nej då.. Väl uppe på berget så träffade man på folk som camilo, Lorena, Ämma plus några randoms, men det är alltd lika trevligt och roligt att se gamla ansikten! :). 
Däckade lagom till 05:00, helt slut men men det var de värt!:).

Efter 6 h sömn så sitter man här trött  hehe. 


RSS 2.0