Allt blir bra i slutändan.

Allt blir bra i slutändan men om det inte blir det , så är det inte slut än .// Emilia Andersson

Precis det här Citatet skulle många i min klass nu behöva pga vårat projektarbete som vi har, shit va alla går på tårna när det gäller projekt och redovisningar :P.

Detta citat hittade jag på  facebook , Emilia hade lagt ut det på sin logg så jag norpade det för att dem orden säger så mkt.

I dem här orden så hittar vi en kraft av strävan, ett ljus om hopp som skall lysa upp våran väg till den trygghet som vi söker. Kommer vi att finna denna plats ? jodå ge det bara tid och hopp ;).

Kort och gott

Hej så länge! :)

Veckans citat



Allt blir bra i slutändan men om det inte blir det , så är det inte slut än .// Emilia Andersson

Allsång på Schemat

Jovars Tisdag: Började dagen med att dra sig ner till Klivet för att plugga matematik , efter 45 minuter så stack man vidare till skolan där man chillade i datorsalen tills man gick på lunch:).
Allsång på klassrådet, japp det är så vi har klassråd i A3 på Hagaberg! :D efter ett antal repitioner både i sång och på gitarr så blev det att dra till frisörskan och få min frisyr fixat, de hade inte tagit tillräckligt i nacken så det såg ut som en hockeyfrilla aka " Macgyverfrisyren ". Ja och nu väl hemma så blir det chill framför datorn tills sängen ropar på mig :P
hej så länge! :D

Grupp Grön.

Skola! taggad? ja men självklart!.
Projektet är nu satt i gungning och nu ska våran grupp (jag,Linda och Emelin) kolla upp om hur Kinas statsskick, lagar, politik, Brottsligheten ser ut, samt en massa annat gott. Ocvh idag var man och klippte sig så nu är man korthårig, nästan lika kort som på min Header :O. Aja nu ska jag nog ta och träna lr göra något annat skoj får se hur det blir hare bäst ni! :D.
ps, det var öppethus på Hagaberg idag, hehe man fick se en hel del roliga människor ;).ds
 

Tarn

Denna dag så drog man över till pappa sin och städade, hade tydligen saker kvar där som behövdes hämtas.
Var där i hela 4 h, allt nice och det bjöds också på en promenad med farmors hund Tarn. Ett rikitgt Energiknippe det där heh ;D. Ja sen så är det Söndag och allt så nu är det bara att ta det lugnt och vänta in Måndagen, projektvecka är det som väntas nu 2 veckor fram över i skolan , taggad? jodå det ska nog gå det också :D.

dagens träning

Dagens träning:

rehab övningar för knät .

situps 50
H 50
V 50
armhävningar: 15 st
Armhävningar med indragna ben och sedan utdragna 10*2
rygglyft 50*2
chins 20 st
militärpress 5*2
omvända curles 10*2

sedan en streatch :D

ännu mer

JAg trodde verkligen att det inte skulle komma något mer men det gjorde de... Skit snö!!!, svensk vår , yepp..


Vill man vara fin så får man

" Endast genom handling vinner livet betydelse "- veckans citat . Detta är ett perfekt tydligt citat som speglar Existentialismen .

Existentialismen kom till efter världskrigen, Gud förklardes död av Nietzsche innan krigen hade brutit ut med genom dessa händelser genom våran historia som har gjort att människan har lämnat religionen och satt in ett nytt sikte mot, japp Människan. Mot sin egna exitens.

Religionen valdes bort ,för vem kan låta detta hända. 1 världskriget var det största kriget och det sista ,sades det. Men dock så kom det ett till, vem kan tillåta människor att behandla varandra på detta vis? varför igen?, Gud om du finns där låt detta få ett slut snabbt, rädda oss.

Efter 2:världskriget så fanns det inte så mkt att föhålla sig till , Vad ska man tro på?. Existentialismen växte och blev större och större, och nu är det något som vi lever i , faktist ända in idag.
Att leva efter sina egna förusättningar, livet är vad du gör det till, du kommer bara att komma dit du vill om du gör något åt det.  hitta din väg och följ den , om den skulle brytas , så kommer du att hitta en ny genom dem som är runt dig, alltså dina medmänniskor. Dem påverkar dig i allt du gör men du väljer om du vill lyssna på de lr inte.

Men genom att vara enade och hålla varandras ryggar så kommer ni tillsammans forma eran+ din egen framtid. Men man får allt kämpa sig dit.
Vill man vara fin så får man lida pin

Ut i värmen!

Både i Måndags och igår så var man ute på promenader som varade i 2 H och snart bär det av till Blombackaskolan för att träna med Danne :).

Hej svejs så länge!

Tjernobyl

Råplugg inför morgondagen, då  är det Seminaruim i Samhälle B, kärnkraft-Tjernobyl, Ämnet är skit intressant med tiden räcker inte till, men det ska inte påverka mitt framträdande ;D.

En promenad ut i den friska luften innan man sätter sig igen :) hej så länge.
 

Träning

Dagens träning som inte blev av igår :(

Rehab träning för knät )

så jag börjat enkelt och lkätt , bara för att man har varit sjuk + har inte tränar å 2 veckor hehe :P

 
Situps 50 st
aarmhävningar, slutade räkna efter ett tag :S.
Omvända curles: 20 st
militärpress: 20 st
Brazilian crunches: 30 st
benlyft : 20 st
avslutade med en skön stretch! :D

Veckans citat

Endast genom handling vinner livet betydelse. - H. C. Andersén


Filmkväll och sol!


Igår så var man hemma hos Emma med Emilia och Tobbe det var as nice det var bara vi fyra, så det var skönt. Men det blev en del sittande i köket och snacka skit för att sedan dra sig ut till vardagsrummet och kolla på filmen "Gullivers resor" . Asbra film men vi hann inte kolla hela för Jag och Emilia var tvungna att hinna med den sista bussen hem. Men men det kommer fler gånger! :D.

Men tack och lov att solen kom fram idag , och den gör allt framsteg genom att ta bort all snö! :D. Sedan kollade man i morgontidningen och såg att nu 5 dagar framåt så kommer det var runt 5 + om inte mer nu framöver ! :D AAA våren är så på G!!! :D.
Träning blev det inget idag, ska bara ta det lugnt idag emd Emilia och plugga , men imorgon - då ska man ta och lyft en del med stången , och fortsätta med övningarna som läkarn gav mig :).
Aja men hej så länge och ni alla njut av solen så mkt som ni bara kan ! :D

snö -.-

Snö... snö... japp mer och mer snö.. vem hade trott det egentligen o.O.


Dagens träning

Dagens träning med Danne: lyft av snöblock samt bära de uppför ett par trappor . Promenad till och från skolan!.

Jappeli så blev det , och imorgon är det rehabträning. Får se vad läkaren säger om hur vi ska göra nu fram över med min träning , hoppas bara på ökning ! :D.

Hej så länge!


Framåt--->

Imorgon är det skola åhh vad jag har längtat, mitt rum har känts som ett fängelse men vad gör man inte för att bli frisk, och om några dagar är det träning! OOO vad jag ska träna! . På Torsdag är det dags att gå tillbaka till Hovsjörehab för återbesök, jag ser fram emot det och se vilka förbättringar man har gjort! . Men aja nu svamlar jag bara , hörs mer imorgon!

VEckans citat

VEckans citat:

 Det man hatar blir man intresserad av, det man är intresserad av studerar man, det man studerar lär man sig att uppskatta och det man uppskattar lär man sig att älska. - John Archibald Wheelers citat om studier


Sjuk.

sjuk sjuk är det man är just nu och har varit hela helgen också (Y). Hostar som en tok, snyter mig stup i kvarten och en feber som alltid kommer och slår mig på näsan innan jag ska gå och lägga mig.. Får se hur länge detta håller på. Jag börjar snart klättra på väggarna!.


Jag är på rätt plats i livet och jag älskar det jag gör .

 " Självkänsla och hur man bemöter människor ", det var dagens tema i skolan. En kvinna vid namn Cecilia kom till Hagaberg för att hålla en föreläsning i dessa ämnen och jag har aldrig sett någon som äger secenen så bra som hon gjorde, hon hade en speciell ton i rösteten som var på samma nivå under hela föreläsningen och hennes kroppspråk var.. ja hon hade inget..  väldigt stel var hon dock, avslappnad, men med detta så höll hon det bästa föredraget som jag har varit med om. Hon var som vilken människa som helst man kunde refletera sig med henne.
Hon berättade hur lätt vi dömer folk innan vi ens vet något om dem, och hur lätt vi själva trycker ner oss själva när vi egentligen borde höja oss. Ja  man fick en del att tänka på och jag lärde mig så mkt, lr jag kunde redan det mesta men hon gav mig en riktning som sa att jag var på rätt väg och skulle fortsätta vandra den.

" Jag är på rätt plats i livet och jag älskar det jag gör " , hur många av er kan säga det, och verkligen mena det?, det kan vara dags att ransaka dig själv och se, Är jag på rätt plats i livet, om inte hur kommer jag dit? och älskar jag det jag gör? om inte, vad är det jag söker egentligen?.

Efter detta föredrag så uppmuntrade min Lärare Martin mig att gå fram och berätta för Cecilia vad jag tyckte om denna föreläsning, och där stog jag sen ensam med henne så sa jag precis allt om vad jag tyckte om det som hon hade sagt och hur jag vill jobba själv med just människor och bemötande, efter ett par minuter av samtal så var det dags att vandra sig hemåt,  och med det så kan jag säga er att denna dag var allt en toppen dag! ^^

10 cm till mål, jag kommer att vinna.

Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre. - Nalle Puh


ÅHH jag sitter där med min chokladkaka i handen och bryter av en rad , närmar den munnen och ska precis trycka in den så känner jag hur salivet utsöndras mer än vanligt, jag känner redan smaken i munnen innan jag ena har lagt den på tungan. precis där -så var begäret så starkt att det just skulle överträffa själva smaken som jag snart skulle få uppleva. Bammm! där kom det nom nom va gott det var ! ;D.

JAg springer -jag springer, jag känner benen kommer snart att svika mig, men de är bara hundra meter kvar till mål, jag ska fanimig fixa det!, shit svetten bara rinner, aaaj salt i ögonen,, ser suddigt försöker att hålla balansen , yes jag ser klart igen, bara 50 meter kvar. Men inte mjölksyra nu, shit han kommer bara närme , kämpa nu kämpa!!!. 10 meter kvar.  han sackar efter, 6 meter, 5-4-3-2- meter kvar, 10 cm till mål, jag kommer att vinna, där precis där så känner man en sån lättnad, jag vann och bamm! där var du i mål!. Känslan när du fick övertaget och var helt säker på att du skulle vinna, det kändes så mkt bättre än själva målgången.

MIna egna reflektioner över gårdagens citat .

tack och hej från eran Pk-hest! :)

Veckans citat

Denna björn säger så många bra saker så det blir ibland så svårt att välja vilket man ska ta med men nu får det bli denna, och den stämmer så in om man tänker efter, i olika livs-situationer:).

 Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre. - Nalle Puh



Sportlov, hur mycket ska man sporta då?

Träningen idag blev helt enklet mina rehab övningar för knät och en del situps, rygglyft och några lyft av stången :).
Så nu bär det av till Emilia för hennes syster Elin fyller år och släkten kommer över :).

ja ni hur har allas lov varit? slappt? stressigt?, mitt har varit segt.. så att komma tillbaka till skolan ska bli så skönt ! :).

Hej hopp!

Flytta

DEnna dag så blev det en del bärande av möbler! Flytthjälp is the shit :D.

" I Will Reach You ". Done (Y)

Träningen avklarad, teckning avklarad, pluggandet.. inte gjort :P.
Så här får ni min färdiga produkt, tecknat på ett A4 papper med Blyerts, HB, 3B, 5B, 8B och 9B. sudd och samt en stomp :)

Titel : I Will Reach You.

Oavsett hur mkt skit och motsättnigar vi får i vårat liv så glöm inte bort att kämpa så gott du bara kan, så sikta mot ljuset, du kommer att finna rätt väg igen.
Det var några tankar som fick mig till att teckna denna :)




I will reach U


Nu sitter man här igen, framför datorn och man har inget att göra.. så jag ska nog ta och träna , plugga och sedan fortsätta och teckna vidare på teckningen som ni ser nedan ! :).


Starkare och stabilare!

Åhh va det var skönt att gå upp ur sängen vid tio tiden, hela 11 H sömn ! nice :).
Ja dagen bjöd på att jag satte mig vid datorn och körde igång muisk, dagens band blev Sonic Syndicate med front mannen Roger vid micken, som det ska vara ;D.
Under tiden musiken pumpade igenom högtalarna så tog man tag i penna och papper och tecknade , så nu är jag igång igen , skönt! . Efter några timmar så tog man tag i sin träning med knät och jag börjar redan känna en viss skillnad när jag går  ,inget haltande, mer stabil :O bara bra grejor! :D
Nu är det dags för en behaglig dusch och sedan bär det av till Kyrkans Ungdom :D

Over´n out!

Skit mobil...

Cpmobil som inte vill fungera, så att skicka sms till mig går men jag kan inte svara så förvänta er inget , ring hellre.

Sanctum

DEnna dag:
Vakande upp hos Emilia, tog mig hemåt tränade knät , det var riktigt skönt men svårt. Drog till Heron med nette och såg filmen Sanctum, rikigt bra film med inte så dåliga skådesplare, samt effekterna går inte att klaga på :D.
nu väl hemma så ser jag hur mateboken skriker på mig så det är nog bästa att sluta streta emot och göra några tal så jag kan vakna upp imorgon med ett gott samvete :D.



Hej så länge från eran Pk-hest ;D

Denna dag kommer jag att minnas!

Nu är det bara för mig att träna , träna och träna varje dag, så om några månader om jag har tur så kommer mitt knä att vara bra igen! :D. Då ska jag så börja springa igen, springa som vinden, vara fri . Parkouren får man inte glömma, jag ska så träna upp mig igen och... bara waow!! :D NU ELLER ALDRIG! :D
14 dagar framöver består bara av träning för knät :D
Ska redovisa detta för eer om hur det går för mig :).
Men nu måste jag dra över till Emilia för annars så börjar hon undra vart jag har tagit vägen ;).

Denna dag kommer jag att minnas! :)

Hej så länge!

Träning

Ingen träning idag pga nackont.. skit trist :(

 Men idag så ska jag till Rehab i hovsjö så att dem kan utvärdera mitt knä och komma fram till vad det är som spökar, så att det kan bli bra igen, hoppas på det bästa nu iaf! :)

RSS 2.0