Vill man vara fin så får man

" Endast genom handling vinner livet betydelse "- veckans citat . Detta är ett perfekt tydligt citat som speglar Existentialismen .

Existentialismen kom till efter världskrigen, Gud förklardes död av Nietzsche innan krigen hade brutit ut med genom dessa händelser genom våran historia som har gjort att människan har lämnat religionen och satt in ett nytt sikte mot, japp Människan. Mot sin egna exitens.

Religionen valdes bort ,för vem kan låta detta hända. 1 världskriget var det största kriget och det sista ,sades det. Men dock så kom det ett till, vem kan tillåta människor att behandla varandra på detta vis? varför igen?, Gud om du finns där låt detta få ett slut snabbt, rädda oss.

Efter 2:världskriget så fanns det inte så mkt att föhålla sig till , Vad ska man tro på?. Existentialismen växte och blev större och större, och nu är det något som vi lever i , faktist ända in idag.
Att leva efter sina egna förusättningar, livet är vad du gör det till, du kommer bara att komma dit du vill om du gör något åt det.  hitta din väg och följ den , om den skulle brytas , så kommer du att hitta en ny genom dem som är runt dig, alltså dina medmänniskor. Dem påverkar dig i allt du gör men du väljer om du vill lyssna på de lr inte.

Men genom att vara enade och hålla varandras ryggar så kommer ni tillsammans forma eran+ din egen framtid. Men man får allt kämpa sig dit.
Vill man vara fin så får man lida pin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0