Kvälls tränande

Igår så stack jag ut i kvälls solen och tränade, kul var det men kallt :P. Jag är just nu på G att lära mig att stå på händer och hjula det är lite svårt men det är bara och köra på, nångång lär jag sätta det ;).
dagen idag , ja det blev inte så mkt idag, pga snön så det fick bli en innedag .
Juste skolan ja. Vi hade redovisning i skolan om våra valda poeter och jag fick en del beröm, stolt :). Men nu ska jag ta och fortsätta med att sjunga lite och chatta runt XD.

puss på er alla !

Hemma plugg

Woot min värk har inte gått bort ännu :( :D hahah jag hoppas att jag inte är ensam om det XD. Idag så blev jag hemma från skolan för att plugga , fokusera hårdare på svenska uppgiften " gör ett personligt porträtt om en svenska poet6" vilken är riktigt intressant :):). Men snart så ska jag dra iväg med Jens och ante till Almnäs för att kolla in den gamla militäranlägningen :) kanske blir airsoft där i sommar (Y).

Innebandy turnering.

Lördagen blev det mycket springande! vi höll i en innebandy turnering här i södertälje, och våran kyrka hade sju lag som skulle köra och sen så kom det folk från hela mitt sverige som skulle få slåss om bucklan!, vi vann hela turneringen men mitt lag kom inte upp på prispallen, tråkigt nog. Men vi gav allt! :):) Emilias lag kom på andra plats för andra året i rad! stolt! :D. Och idag så har man den största träningsvärken ever! kunde knappt gå imorse. och orkar man plugga idag? nja skulle inte tro det, men lite ska jag försöka få gjort! :D
Imorgon ska jag ut och testa lite fler tricking trick, och jag har inte glömt bort Parkouren!. Detta kan vara ett bra komplement till min kroppskonttroll och styrka:).
Mitt knä mår väldigt bra med tanke på att jag körde bandy igår, hoppas att håller sig nu så att kan börja köra parkour igen!!! :D längtar! :D

puss och hej på er!

Tjockiskvälll!!!!

denna dag gick skit segt, religion i tre timmar och efter det hade vi samhälle hahah jag höll på att somna då och jag var inte ensam, nästan hela klassen :D. Men nu ska jag försöka å hålla mig vaken ska iväg om två timmar och hjälpa Stellan med sargen som vi ska använda imorgon (Y) Efter det så, Emilia <3<3, tjockiskväll!!!! :D

Träna?

DAgen, skola, hem innan lunch (Y), tråka vid datan -.-.
Träna ute lr inne?
senare KU!

yeah

dagen var skön
solen sken på min rygg.
hem för att leka med Gitarren.
nu över till Emilia <3<3<3

och imorgon ska jag öva mer på min Butterfly har träningvärk idag :P


Ny konfagrupp, samt Parkouren i hjärtat!

UNder helgen så var jag på läger, det var kul fick lära känna lite nytt folk :).
Igår så hann man komma hem och efter ett tag med datan så tog jag mig i kragen och drog ut och tränade , tänkte iaf köra en timma innan vi skulle dra iväg till mina kusiner. jag kom till mitt gamla gym nasium och jag blev mött av det största vackraste synen som jag inte har sett på ett bra tag!. Ett antal ungar i 15 år åldern körde Parkour på mitt spot! :). waow! men dem sprang vidare så fort jag kom ocgh upp på nästa tak och det tyckte jag inte var så bra. Men dem kom ner efter ett tag och jag lärde dem ett och annat :D.

När jag började vandra hemåt så började jag känna att tröttheten slog mig och halsen svullnade upp.. jag kom hem gjorde mig iordning ,och när vi hade varit hos min kusin så var jag helt nerre och orkade inte röra mig för det kändes i hela kroppen .. kom hem åt lite och sen sängen!
vaknade helt utvilad och frisk :D .

Idag efter skolan så stack jag ut till mitt gamla gymnasium och nu kommer det.. jag ska börja med tricking! :D trodde aldrig att jag skulle börja med det, men det ser så kul ut :D så nu ska jag allt inom en snar framtid kunna volta runt :P Men parkouren står mig självfallet närmast HJÄRTAT! :D


Spring matte!!! spring!!!

Igår mot kvällen så var jag med söderqvist och vi hade det allmänt trevligt, gick till ica han köpte godis och cola så sedan gick vi runt i området och han spelade upp musik :D det var inte lite musik han hade!:D men vi trskade runt och runt och runt sen så sprang vi lite och sedan så sa vi hejdå och jag skulle börja vandra ner mot stan för att träffa Emilia men då såg träfade jag på lite fler trevliga männsikor så vi snackade. men tillslut så kom jag hem till Emilia :D.

Och idag på schemat? kollar... juste jag ska plugga strax och mäta min garderob ska köpa in någon ställning som man kan lägga kläder i, måste passa på att kolla på en ska ju till IKEA idag med polarna , men det är nog mest tjejerna som vill gå där ..
Efter det så kommer det att bli Bio! :D POPCORN!!!!! :D
men vi grabbar har än ingen aning om vilken film vi ska se:(
tjejerna ska kolla på " Remeber me " man vet ju varför dem ska se på den XD
men nu måste jag ta något och äta:D

puss!!


TRänings dag!

Denna dag bjöd på träning!!!
stack iväg till Gröndal och skulle springa spåret men det var väldigt mycket snö på spåret så det blev inte så mkt spring för mig:( men jag hittade en hinderbana som jag övade mina monkey skillz på, hahah jag har verkligen tappat allt från förra sommaren, det rä bara att träna och träna nu framöver!.
Jag gick hem en snabbis sen var det bara att dra ut igen och då tänkte jag ha lite parkour träning men mitt spot var upptagfet så jag fortsate min vandring bort från boda, och då träffade jag på Dessan och vi snackade ett tag. Men efter det så blev det allt träning på ett liten gräsplätt , körde en hel del djurträning och sen var det att gå in och göra det sista. Som situps och lite mer:) men nu har jag pluggat en del , ska hoppa in i duschen och efter det plugga ännu mer,  Sen så blir det över till Emilia ikväll!:D


Imorgon: Bio med Melvina,jens, Emilia och ante !:D
kommer att bli awesome!

puss på er! :)

 

SNÖ?! o.O



vad är det för dag idag? det snöade idag, helt skumt men nu borde det vara slut på all snö  *hoppas* vill ut och träna ju :D. hum... juste det är Måndag och klockan är halv sju.. ja idag så har man inte haft mycket för sig, var med emilia, vi tjockade oss och kolladde på tv hela dagen :). Men denna dag som är kvar så får det bjudas på en del träning, ska lyfta min kära stång ! :). sen så får vi se om Frugan kommer över och hänger med mig :) .
Imorgon så har jag ingen aning om vad jag ska göra.. gitarren? Rita? träna? ringa någon? ja val har jag men jag får tänka ut något skall ni se :)

Puss på er !

Försov mig :P

dagens pass.

rehab övningar , knät.
situps m.m
armhävningar

Försov mig i morse:( missade skolans gudstjänst, men kom i tid till engelskan vilket var den bästa lektionen på länge! efter det så hade vi matematik vilket det också gick bra i :O förutom att det regnade så var det ett par skit bra timmar i skolan. fast vi var bara 6 personer på engelskan och på matten , hela 5 (Y) snacka om mega skolk det var på A-linjen idag, kanske för att det var sista dagen idag innan lovet :P aja men glad påsk på er!!! :D
Hoppas att ni alla får ett underbart lov! :D
men snart är det middagsdags och efter det så bär det av till KU :D

Puss och hej!!!


RSS 2.0