Sjukdom och förhör av polisen klockan 03:00 på morgonen, life´s good






Sjukdomen vägrar att släppa mig helt och hållet men jag tog mig till jobbet ändå i onsdags för jag pallde inte längre och vara hemma . Det blir bra långtråkigt efter 4 dar i soffan med tv´n. Man märte av att jag var inte helt i form och nu 3 dagar senare så har saker och ting blivit bättre men träningen som var planerad för idag blir tyvärr inställd-.-. Får se hur halsen mår till nästa vecka, om den är bra då är det åter dags för att kötta sönder!

 Måste ta igen nu efter 2 veckor förkylning, okej jag kommer att börja lugnt för jag vill inte börja om med ytterligare en sjukdom lr ännu värre en ny skada :/. JA annars så var veckan en chill sådan ,

Polisen var förbi klockan 03:00 i förrgårmorse för att förhöra mig . Robbans moppe ahde blivit stulen och dem trodde att det var jag som dem jagade under natten och att det var jag som hade krockat med dig och att det var jag som hade blivit brutalt skadad under jakten samt haft energin att springa från olycksplatsen, men dem hade fel utan jag hade sovit hela natten  varit i kyrkan udner kvällen och det fanns inte ett enda blåmärke på mig. Men skönaste kommentaren utav dem .
- "Men en kyrklig får väl inte ljuga". För dem trodde inte helt på mig att jag hade varit i kyrkan under kvällen . Aja dem gjorde bara sitt jobb det är inte alltid man ser dem och nu stod dem vid ens egna farsdörr . 

Igår så kollade när ku körde forboll i går och fick tillfälle att snacka med en gammal polare vid namn Ante, alltid lika trevligt! :).


Snön är här igen , hiss lr diss på den frågan ? , aja snart är våren här på rikigt så vi får vänta ett litet tag till :).


Flytthjälp och sjukling , life´s good

´






Det är måndag och jag är inte på jobbet utan jag ligger hemma och är förkyld samt en liten släng av feber, japp jag har blivit sjuk. Knarkra hostmedicin, Ipren , vatten och mina serier- tack och lov för DvDboxar!

I Fredags så hjälpte jag Emma med att slänga sina soffor ut genom fönstret samt alla andra möbler som hon inte skulle behöva ta med sig till Skåne. Japp min bästa vän flyttade tillbaka till sina hemtrakter och jag kommer att sakna henne grovt mkt!.
Vem är det nu som man ska ta en spontan kaffe med och lyssna HArdstyle musik med under flera timmar?. samt göra alla dessa konstiga upptåg med?. Jaja det är inte så långt till Skåne, tågen rullar på somn alltid (Y).

 Så i Lördags var man förbi och sa Hej då, självklart så grät jag, vem skulle inte göra det när ens bästa vän drar till danmark :P.





Choooklad!!! . Arbetsledare Rickard?

Godmorgon till er mina läsare!
-

Sugen på choklad ja är, bra random. Men det skulle inte vara fel med en liten chokladkaka ( 200 G) för tillfället, vill bara trycka i mig hela och se hur min vita T-shirt blir alldeles chokladig , men då skulle ja börja slicka på den. Man vill ju inte slösa bort på choklad ! (Y). crawings is the shit.
-


PÅ jobbet så slängde jag fram ett förslag om förbättringar inom våran arbetsgrupp och det gick igenom :) så nu nästa vecka ska vi sätta verket i gungning så att vi får det organiserat. Samt att vi som arbetare kan utföra vårat jobb så optimalt som möjligt med dem erfarenheter samt förmågor vi besitter. 
 
Rickard som arbetsledare? oýeah! B-)

Första Parkourträningen för i år [ check]

Igår: Första Parkour träningen utmonhus [ check] Runt på B-skolan så hoppade , slängde och klättrade jag och Danne runt.

Mörkret la sig försiktigt runt oss , vi märkte inte ens att kvällen var här fören den stod vid farsdörrn och tyst knackade på . Det borde ha varit kallare men som tur höll sig värmen i sig ytterligare några timmar till så att man slapp oroa sig över när man väl hade satt sig en stund för att vila så blev vi inte kalla, skönt det.

Vi började lite lätt med att värma upp kroppen med några vaults som monkey och lazy , och därefter så blev det att häva sig upp över murar från en cat vault position, hehe där fick våra överkroppar en hel workout :). Med värmen i kroppen och lusten att träna var på topp så begav vi oss mot klätterställningen för att öva upp smidigheten och det gick hyfsat bra med tanke på hur mkt styrketräning man har kört nu under vintertiden , måste börja sträcka ut lederna något oftare nu i framtiden !.
Efter en tids tränande och roliga fall samt failade övningar så var det dags att röra sig hemåt igen, glad över att detta första pass gick så kanon bra! . Ser verkligen fram emot nästa vecka , för varje dag som går så kommer vi allt mer och mer närmare värmen  och då finns det inte mkt man kan klaga över för att inte träna hehe.

Japp nu är jag helt slut, håller på att somna och som ja ser är bara klockan tio över nio på kvällen  HE!. godnatt på er. ( Till nästa gång om vädret tillåter så blir det bilder från träningen, inte så roligt att bara läsa igenom så mkt text varje dag )

Träna lugnt!

Begravningsfika, och en hel del tankar .



Barnet på 2 år : Ligger morfar i den där skattkistan?.
Mamman : ja det ligger en skatt i kistan.



Begravningsfika, själv har man bara varit med några gånger, eller faktist så har ja bara varit på 4 st , bara å bara det är ändå en del. När familjemedlemmar har gått bort, samt varit på några andra fast dem inte har varit blodsband men ändå kännts som familj.
  
Man sitter där och äter samt pratar och skrattar en del jag gillar inte namnet riktigt "begravningsfika" och tyvärr ja har inget bättre förslag, än.  Men cermonin är fin i sig, att alla samlas runt denna bortgångna människa som var älskad av inte bara blodet utan också av vänner .

Dessa sammanställningar gör att vi tar livet mer på allvar och inser något mer om vad som är det viktigaste här på jorden, och vi ställer oss frågan, Lever jag verkligen mitt liv fullt ut lr lever jag för någon annan?. OM livet är så kort så borde jag ta chansen nu att uppfylla alla mina drömmar innan det är försent?. Vad vill ja göra? vart vill ja åka och hur tar jag mig dit? och vem vill ja ska följa med mig vid min sida?. Är min tillvaro perfekt eller finns det saker jag vill ändra på?. Så som att frågor är viktiga så är svaren lika viktiga för hur ska vi kunna veta vart vi ska om vi frågar och inte får något svar tillbaka, jo vi kommer att finna våran väg men det är bara att den kommer att vara något krokigare än vad vi först trodde. Dock så ger svaret oss den snabba och raka ledningen dirket, så då slipper man slösa sin energi . Tänk om svaren kunde var lika enkla som frågorna?.

För att göra något åt min framtid så måste jag se tillbaka till min förflutna, ändra det i dagsläget och börja leva i min framtid. Vem/ vilka är där? , vart är jag? .   och just nu så är det kontakten till våra nära och kära, för kärlek är inget vi kan köpa för pengar.
Familj innesluter alla oavsett religion, politiks åsikt, hudfärg, handikapp, människa, djur, . vi kan allt välja våra vänner men inte blodsband. 

Så lev ditt liv så som du vill och inte genom hur någon annan säger åt dig att göra!. frågorna är då många men svaren öppnar dörrar.
 Ta vara på familj , vänner, pojk/flickvänner.

Våra vägar kommer att korsas igen.

Idag så fick jag för första gången servera folk genom att hälla upp kaffe samt duka fram fika i form av kakor. Ja det är allt mer närvöst att stå upp med en kanna varm kanna kaffe än att sitta och bara vänta på att någon skall hälla upp åt en. Men  samtidigt såg jag att mannens byxor är beigea, hum vad kommer att hända om ja spiller?!. Heheh ja jag överlevde för att kunna berätta att ja lyckades träffa all kaffe i koppen!. vilket äventyr *ironi* . Men va kul det var , detta skall göras om nu på Fredag, hets hets nu köttar vi på!


Sunshine

Dagarna kommer och dem går  , har hamnat i en rytm av jobb,träning och sömn, där har vi min lop.
Livet går framåt,underbart!

JA denna vecka har det varit en heldel jobb .
 Tack och lov för det fina vädret! tänka sig att vi  bara är i Mars, vårkänslorna är här ! Dem på jobbet måste vara trötta på mig, detta är något ja säger i stortsett varje dag, varje rast och minst 1 gång per andra timma :P. ehh dem får ta det! :).

Idag dårå: Ner på stan med Alex och johnny och ta en kebablunch samt möta upp Emma för lite shopping!

I högtalarna just nu: U-tube´s, Hallelujah,(shrek song)

RSS 2.0