Första Parkourträningen för i år [ check]

Igår: Första Parkour träningen utmonhus [ check] Runt på B-skolan så hoppade , slängde och klättrade jag och Danne runt.

Mörkret la sig försiktigt runt oss , vi märkte inte ens att kvällen var här fören den stod vid farsdörrn och tyst knackade på . Det borde ha varit kallare men som tur höll sig värmen i sig ytterligare några timmar till så att man slapp oroa sig över när man väl hade satt sig en stund för att vila så blev vi inte kalla, skönt det.

Vi började lite lätt med att värma upp kroppen med några vaults som monkey och lazy , och därefter så blev det att häva sig upp över murar från en cat vault position, hehe där fick våra överkroppar en hel workout :). Med värmen i kroppen och lusten att träna var på topp så begav vi oss mot klätterställningen för att öva upp smidigheten och det gick hyfsat bra med tanke på hur mkt styrketräning man har kört nu under vintertiden , måste börja sträcka ut lederna något oftare nu i framtiden !.
Efter en tids tränande och roliga fall samt failade övningar så var det dags att röra sig hemåt igen, glad över att detta första pass gick så kanon bra! . Ser verkligen fram emot nästa vecka , för varje dag som går så kommer vi allt mer och mer närmare värmen  och då finns det inte mkt man kan klaga över för att inte träna hehe.

Japp nu är jag helt slut, håller på att somna och som ja ser är bara klockan tio över nio på kvällen  HE!. godnatt på er. ( Till nästa gång om vädret tillåter så blir det bilder från träningen, inte så roligt att bara läsa igenom så mkt text varje dag )

Träna lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0