Heart win!

Idag så hämtade jag min bössa från vapenbutiken! Jag och Ante tog första bästa tåget upp coh där var hon :D Hela kalaset gick på 500 kr så lagningen kostade bara 230 kr och sen så köpte jag ett nytt magasin och lite kulor (Y) :D . Jag kom hem vid 4 tiden och vid sex så var jag med Robin vi gick till Ica Maxi, jag skulle köpa ett par nya Foppa-tofflor till Linnea men vi hittade inga så vi köpte glass ist:P Sen så gick vi runt på Boda sen så tog jag cykel till min älskling och lämnade hennes busskort till henne sen hem fort för att sedan varva ner. Borde sova men kroppen vill inte, det är för varmt:(. HUm vi får se när jag somnar.

Puss åp er så länge :)

Min bebis är nu lagad!

Waow, Idag så vaknade man upp vid tio tiden tror ja :D så jag hade ledigt inatt, Lite skönt men samtidigt var det konstigt. Men inatt så kör jag på igen! och då ska nette med , vi kommer att ha skit skoj :D. Men nu börjar det dra ihop sig för sänga :).

Natti natt på er! :D

Imorgon bär det av till vapenbutiken för att hämta ut min AS!  :D

Varning

En ny dag, en ledig dag! :D inga tidningar inatt! men jag undrar om jag kommer att få sova hela natten lr om man vaknar vid två :P. Men idag så bär det av till Emilias släkts stuga och vi ska spendera natten där, ska bli helt awesome! :D
heheh jag såg två st igelkottar idag, fett söta:D

men nu sticker jag, puss på er! :)

Jag är nog längre än dig.

Nu hemma och maten skulle man ha gjort, alltså Middagen, men det ska bli Pizza ist ! (Y) tjockt!.

..Väntan, lugnet, begäret, viljan, tystnaden..


hej så länge !

Bless the broken road!

Ännu en dag med mina kära konfirmander!


puss på er!


Försov mig o.O

jag har nu varit hemma i tre dagar nu från alphyddan och det känns skit trist, trivdes jätte bra där ute.
Igår så var det filmkväll hos mig och vi såg the phantom of the opera och tidigare den dagan så var vi på måsnaren och badade :).
Idag så var det möte som vanligt med gruppen men vid 5 så var det en filmkväll i hovsjö, vi såg facing the giants. mkt bra film (Y). Men nu är jag hemma och ska snart ska gå och sova, ska upp vid två och jobba :P.

vilken väg är den rätta vägen? höger? vänster? tankarna som aldrig vill lämna mitt huvud, känslorna som skriker båda ja och nej och att inte se den ljusa vägen framför sig.


9 dagar! :D

Nu försviner jag i 9 dagar till alphyddan och när jag kommer hem så ska jag börja med min tidningrunda  :)

hej så länge och jag ska super träna där borta, får se vad jag hittar på :D

Simma vidare !

Nu är man hemma igen emilia har dragit till sin skolavslutning :).
jag ska tare lugnt och hum .. något måste jag ta och hitta på men vad? :)

ska tänka på det :)

Juste igår så var jag och Emilia ute och fotade lite när jag körde Parkour och vi ska klippa ihop lite bilder och fixa en nice header till mig :D, när den kommer upp vet jag inte XD

simma lugnt nu fiskar (Y)

Hoppeli Hopp !



Sommarjobb för hela sommaren :O , det gillar vi (Y) :)



Sweet nu ska jag ut och träna men försiktigt :), med tanke på att jag har varit sjuk.


Studenten plus Crazy Town! :)

Juste igår så tog min syster studenten!! :D:D
det blev knappt 10 minuters väntan vid Maren innan de tågade in från staden, men trummor i högsta hugg och en dunkande bakom sig! :D riktigt nice.
Men efter bara 20 minuter så var det klart och jag och Emilia började traska hem till henne:), Nu skulle vi bara vänta i 4 h tills vi skulle till Crazy Town och käka, väntan var, dryg. Men sens så satt vi där hela familjen med våra respktive och krubbade :D

Min syster plus sin kille Alex :)





Och johnny krävde att få ta med sin cola utav kyparen , tillslut så gav han med sig så han fick den i en behållare XD





Och här är jag och Emilia :)




HEj hej!


Ninja!!!



Let others make noise; we can learn to make silence.

borde kanske bli NINJA!! :D

10 minuter = En evighet

 "Det tar 10 minuter att lära sig vad parkour är och ett helt liv att förstå det.
Att lära sig teknikerna går också fort men det tar hela livet att få den perfekta förflyttningen,den utan besvär och den vi alla siktar emot "

//PIXIE


denna hittade jag i min gamla blogg kunde vara kul att visa upp detta gryma talesätt som har gett mig en större och djupare inblick i vad Parkour ÄR och VAD det handlar om :D

sova?

Nu är man hemma, Älsklingen är i skolan och jag halv sover just nu vid datan o.O.
Vad sa man göra nu då? hela huset sover så man får vara tyst som en kyrk-råtta tillsvidare :D


lusten är tillbaka!

jaaa idag så vaknade man upp och kände lätt lätt efter på halsen efter mina knölar, och de har nästan dragit sig helt tillbaka! :)
Nu är jag hemma och ska vara det ytligare 3 h sen så bär det av ner på stan med min Älskling och vi ska shoppa lite kläder till min syrras student som är nu på onsdag:).

Idag: spela gitarr, Rita (har fått tilbaka lusten att skapa! :) ) kanske klippa ihop filmen och ta senare en härlig dusch ! :)


hej så länge woot! :)

sry för den kassa skärpan.


bättringväg?

vaknade med att jag kunde svälja ordentligt nu! :) så jag sket i att ringa läkarn idag så nu ska jag vänta några dar om det blir värre så ska jag allt slå en signal men nu ska jag hoppa in i duschen och möta upp min älskling ner vid stationen :):) ska bo hos henne denna vecka! :D

men hej så länge! :D

körtelfeber?

Sommarfesten igår blev kanon jag hade så kul, jag satt hela kvällen och snackade med oscar och vi tjockade oss med tacos, popcorn till godis:D.
Alla borden skulle skriva en låt om KU och vi vann inte men det spelar ingen roll för den bästa låten emd de grymaste musikmännsikorna vann inte heller XD så det blev en stor lättnad :D Men vi hade mkt skratt och fniss vid vårat bord vilket höjde kamratskapen! :D men nu känns det mest som att jag flumskriver kanske tack vare att jag , kanske har körtelfeber :S.

Min hals är helt uppsvullen , kan knappt svälja och känner mig jätte häning.. typiskt min tur.. så fort min träning har kommit igång på allvar så får man ett nytt skit på halsen bokstavligt talat.. antingen så försvinner det om 2 veckor med pencilin lr så kan det ta upp till en månad och då får jag inte utsätta kroppen för någon som helst fysik påverkan.. aja men jag är snart på banan igen ska se vad läkaren säger imorgon :) håller tummarna :)

puss på er så länge! :)

varför nu för !

jag har allt stött på mysko program genom mina dar men detta tog nog priset!

Inget redigeringsprogram har funkat för mig antingen så funkade inte filen lr så stänger skiten ner sig efter 3 h jobb!.

jag hade idag på mig hela 6 timmar att få ihop våran film till sommarfesten, men när jag sedan hade kommit halvvägs så stänger sig programmet ner och jag hann precis spara trodde jag, den var helt borta, filmen fanns inte någonstans på datan så då tänkte jag några underbara tankar. Jag började om men bara efter 5 minuter så hände exat samma grej igen.. så nu ger jag allt upp, tråkigt nog.


Men filmen ska bli klar nångång men inte idag..

Men hej så länge nu drar jag och käkar något sen så drar jag ut och tränar!

puss!

dude i´m out!

Idag så tok filmade jag in nästan allt till vårat projekt som ska visas nu på lördag, men jag hann inte klart för om typ en timma så ska jag iväg och fira ante , för han har tagit studenten ! :D grattis på honom! :D

så puss på er så länge :D

Folk som helt random börjar och prata med en på ica när man står i kön, det gillar vi :)

Ingen ku för mig idag, ska fixa ihop det sista till vårat bidrag till sommarfesten som är nu på lördag! :) hoppas att vi får ihop det nu !!! :).

men-

Titta vad jag hittade när ja var på väg till ica, visa vet inte hur man ska låsa en cykel för inte få den snodd ,kunde ha fått en gratis cykel ;)


Styketräningen blev jag precis klar med så mina armar skakar just nu XD.

puss på er så länge ,hare!




what faith can do.

Idag så blir det träning (Y) styrketräning och kanske något annat vi får helt enkelt se :) men nu är det dags att köra igång ungen sen så drar jag till ica och efter det, en härlig lunch med lövbiff,pommes och en stor saftig sallad :D

aj aj

Det blev ingen träning , hade glömt bort tiden så jag fick snabbt fixa igång med middagen och om typ 45 minuter så ska man ner till ragnhild för att möta de nya konfiermanderna :D så träningen får antingen bli ikväll eller imorgon :P

Promise of a lifetime

Det är ju så fint väder ute så, UT och träna kanske? , jo det får ta och bli så , ska träna på min Butterflykick, handstand och cartwheel :D

Juste detta är mitt träningställe :)

Hej så länge :D




I´m black!!!!!

Jag är tillbaka nu! har haft så mycket med skolan nu de senaste veckorna, men jag lever och nu ska jag ta upp allt roligt som händer i mitt liv :D.

Hade Parkour  träning igår och det gick förväntansfullt bra, gjorde några speed vaults och en del precisions jump upp på ett staket ( 1 m höjd ). Och jag har börjat köra en del Airsoft också, helt super kul att springa runt med plast vapen och skjuta kulor på varandra :) aja men nu ska jag dra mig vidare hör av mig när jag har något vettigt att skriva! :D puss på er !


RSS 2.0