Snövit och EM!!!!

Snow white!.

Hennes röda läppar som blod, och vars svarta hår likt korpars vingar och en styrka av en ros som trotsar vinterns köld!.

I gårdagens sköna och underbara väder så tog man sig upp till sthlm med Alicia och såg Snowhite and the huntsmen. Filmen visades i den stora salen med balkong våningar, man såg sig runt och mer än halva salen var tom på folk, filmen är populär men hur många går på bio klockan tre på dagen?. JA inte så många iaf men det var lika bra !. Då slapp man alla pratglada människor, så där satt man och njöt utav en klockren film . OM ni tar er tiden och ser den så kommer ni finna att dem sju små dvärgarna är helt klockrena i allt dem gör / säger.
Där finns humor, action, spänning och kärlek som trollbinder! .  

Ja och kvällen fortsatte hos Fredde med Rebecca och Frida och vi kollade på när Sverige gjorde en ja vad ska man säga en dålig match, inget anfall , var alla dem  offenciva stjärnorna rädda för bollen?. Lite av en paradox där . Men nu hoppas jag att dem har lärt sig så att denna " uppvärmnings" match inte görs om!. Så kötta på hårt nu mot Frankrike och England!.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0